- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можеби за форума не ми дреме, но...
Историяте тъпа та дрънка, но на мен ми писна и ше си излея "мъката" тук.![]()
Преди време БЯХ едно добро момче дето вярваше, че по природа хората са добри, супер наивен, и позитивен човек. Е вече не съм![]()
Появи се една пача която ми завъртя главата, давах всичко за нея, парите си, любовта си, всичко, а в замяна ми еба пичката мила майчина. Меко казано се подигра с мен. Прееба ми приятелите, прееба ме и мене. Вече нямам приятели, защото избраха да са гъзолизци с идеята да са колкото се може по-близко до курветината. Когато бях най-зле те вместо да ми подадът ръка ме тикнаха в калта.От тогава мразя хората, не вярвам че има добри човеци. Станах голям песимист, всички жени отидоха под общ знаменател - курва. Може да не изглежда нормално, но вие освен да ебете майката на нормалните хора, за кинти, как да се накиприте повече и интриги друго не мислите. Само тряя се родите и да си изберете пододящото мъжленце което да ви износи на гръб: докато смъртта ви раздели (както пише там в едни договори)...
![]()
Както и да е отплеснах се. Хубу... Мина не мина време и я позабваих таз мома, и тез "истински" приятели и тя такава ми се пишеше. Вече си бях понаучил урокът и реших да се поогледам за друго "пиче". За съжаление свестните или са заети или са в село Къртово Конаре дето нит съм ги виждал нит съм ги чувал. Пък и честно да си кажа с тва мислене се чувствам меко казано неспособен за квато и да е връзка, защото съм 99% сигурен че ще оплескам работите.
Така де, въпросната пача ми е една колежка дето по стечение на обстоятелствата се налага да я гледам почти всеки ден със целия и ореол от простотия (любовтта е много сляпа) и вечно кръжащите около нея верни лъкеи. Не разговарям с нея, нито правя опити, държа се все едно я няма, не съществува, не е там. Дори не я забелязвам ако трява да сме честни, и на нея не и дреме за мене (дано да е така).![]()
До тук добре, но не мога да разбера следното нещо, при положение че не и обръщам внимание, не комуникирам с нея не мога да разбера защо няма празник, няма месец в който не ми е написала някъф тъпанарски СМС пълен с типично нейните лъжи и измислици достойни за простото и болно мозъче. Естествено не и отговарям, но това продължава вече почти година. Просто искам да спре, да ме остави намира, да престане да ми напомня за нейната персона. Това което искам е да си живея в моя измислен свят, да си вярвам че можеби някъде там има едно "пиче" дето е мойта мадама която цял живот до сега съм се опитвал да открия.
Ето последните няколко гнусни съобщения, поредните лъжи родени от болния мозък на таз канцерогенна свиня. На думички е света вода не пита, а на дела... Уж секи път ми пише за последно ама не се е спряла вече година. То не беше че и било мъчно за мене, че ме обичала и кво ли не. Ествено след като я делнах от Skype, ICQ и номера и от телефона ми.
Този СМС е точно на рождения ми ден в 12 и малко през нощта. Под послание има предвид че не съм я поканил на р.д.-то. Ебати нахалството!
И точно когато мисля че вече тормоза е спрял най-накрая получавам поредното съобщение от Многострадалната Геновева но този път по скайпе:![]()
[00:39:18] X says: 100% edinstvenoto koeto 6te napravi6 e da si umre6 ot smqh ama nqkaksi sviknah s rolqta na sme6ka taka 4e vse pak...
[00:39:30] X says: zapovqdai v srqda na rojden den
[00:40:38] X says: uli4kata sre6tu zimniq purvata sgrada v dqsno na vtoriq etaj zavedenieto e Scenata a 4asut 21
Кажете ми кво да направя? Искам отново да съм нормален човек и този плевел да го изкормя от моя живот за винаги![]()
еми бро ... няаа ти предлагам да си сменяш номера ... ама един масов блок навсякъде /имам впредвид в интернет/ където ти пише и тотален игнор може да помогнат ... прави се на ударен !
Strength thru Oi!
имам разработени решения ( разбира се, ако ти стиска да й го кажеш)![]()
1. еби си майката, пача проста
2. лапай чура, курво
на културни варианти не съм се спрял, защото в твоя случай, ми се струва, ще са неефективни![]()
Не всички момичета са такива, за които ги смяташ.Но в момента разбирам, че ти е трудно да го приемеш.Приеми, че това е бил един лош момент от живота ти и не се връщай и си спомняй, че си го изживял.А за това момиче-хубаво е, че най-вече е разбрала и няма да те търси.А за рождения ден- ако искаш отиди, ако не не.Ако ти е все едно няма да имаш проблем с отказването.
Много гадно бате... многоо
Дано се оправиш възможно най-бързо успех!![]()
Иначе мисля,че огромната ти грешка е бил твърде доброто държанне и раздване.
Light The Universe
Човеко секи път спира да ми пише, но никога не е престана.Първоначално написано от koalka
Как да продължа напред като ме кара непрекъснато да се обръщам назад?
Искам отново да съм като нормалните хора, но не знам как ще стане. Сърцето ми е като камък, парче лед, способен съм не да обичам, а по-скоро да мразя...![]()
А ти защо й обръщаш внимание?Кво ти пука, нека ти пише?За всичко си има време, не бързай.Това е станало скоро...
Не, това стана преди година!Първоначално написано от koalka
Shmatko, не се лови на въдицата... бягай разбра ли ме ? Ще те е яд после... просто я заеби и това е. Просто повярвай че това трябва да направиш и го направи...
момичето явно е доста настоятелно..не осъзнава,че ти досажда..казва го ама не спира! ще прозвучи малко като доста крайна мерка..ама ако наистина искаш да не ти досажда вече:смени си картата на GSM-a ,smeni si skype imeto i vsi4ko.. i внимавай на кой го даваш.предупреди познатите си в случай,че тя се поинтересува да не дават инфо за теб.. иначе не знам.. само може да се надяваме че няма да ти пише повече..ама след като от година продължава..или и пиши един гаден смс един път завинаги да те остави на мира и да престане да ти досажда!измисли нещо.. успех! [-o<
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***
Права го, но как да бягам като всеки ден сме заедно и не спира да ми досажда. Дори съм я обиждал и кво ли не. Самия и начин на поведение ми напомня непрекъснато че е някъде около мен. Високото и говорене, силния смях, все гледа да седне някъде около мене. Няма отърване брат...Първоначално написано от Digital
![]()
Ти ми дай скайпа й аз ще я нахраня хубаво. Просто не й се връзвай и не ми казвай че няма отърване отърване винаги има. Ще отидеш и ще и кажеш да не ти пише повече и без тия номера на страдалка "сигурно ти изглеждам смешна но..." еди кво си. Изтъркано !Първоначално написано от Shmatko
Да си ебе майката и това е. Повярвай ми, или тя ще си го поеме или ти ще си го поемеш два пъти повече...
сори ама... това е положението..
6o ne zeme6 da q ubie6?taq putka zadrustena ti skusqva jivota ve4e godina leleeee kak izdurja6?tegli edin boi i tva e 6e vidi6 kak 6e se promenqt ne6tata buaaxaxaxaxaxaxa leleeee mnoo sum gadna deeba![]()
Еми ок, ама явно още не се е намерило момиче, което да те накара да обичаш, в смисъл наистина да ти завладее сърцето, защото съм сигурна, че сърцето ти не е от лед, просто се нуждае от по-силни чувства.Първоначално написано от Shmatko
Първото, което ще кажа и ми направи впечатление е , че каза, че вече слагаш всички жени под един знаменател.Колкото и банално да звучи(но и вярно) не всички са такива.Иначе как да си върнеш живота....ами де да знам освен да говориш с нея че нещеш да имаш нищо общо...ама ако е чак толкова нахалнатам вече незнам...тряя си търпиш
![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Аз съм добър човек. Винаги ще съм готов да ти протегна ръка!
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
По-добре не се нахвърляй на най-лъскавото маце наоколо, опасно е за здравето. Огледай се - в някой ъгъл ще откриеш някое самотно момиче, което може и да не е най-красивото, нито най-ухажваното, но ще се държи прилично и ще те обича, ако му позволиш.
А относно навлеците - идея си нямам как се оттървава човек от тях. И на мене току ми досажда по някой и просто се чудя как да го разкарам.
4estno kazano ti si edno acki ozlobeno mom4e nikade nekazva6 kakvo to4no e napravila vaprosnoto momi4e mislq 4e oba4e gre6kata e v teb ne 4e ne6to ma i az bqx sa6tata xorata mi bqxa vinovni te bqxa krivite te nevidjaxa realnosta no zamaisli se nemoje tolkova drygi da q xaresvat aaa ti sa6to samo 4e neiska6 si go priznae6 za6toto ti e naranena gordosta ....sorry no naistina ne tq e vinovnata 4e nemoje6 da ima6 vrazki,a ti samiq koito prosto si se vmania4il na tema neq ,koeto dokazva6 kato pi6e6 v toq forum a yj iska6 da se otarve6 ot neq i misalta za neq ii pak q obvinqva6 zavsi4ko taka nqma se spravi6 li4no az mislq 4e ve4e trq preodolee6 toq etap decki i da spre6 da q nari4a6 pa4a i da se ogleda6 za drygi svqstni momi4eta za6toto ne vsi4ki sa tapi pa4i i tva 4e niq sme jiveli na garbovete na majete moje go izmisli samo nqkoi mnoogo kompelksiran maj ot jena kakavto e tvqo slu4ei sorrt ma tva mislq az
Ami da kakvo e napravilo momicheto?Az mislq che ima dva varianta...Naistina da sujalqva za tova kak e postupila s tebe i che te obicha,osuznala e che e imala nqkoi koito q e obichal,no chak sled kato veche go nqma!Ili puk che iskam da ti napomnq za tova che si bil s neq i da si vdiga vushkite,da ti dosajda da se pravi na nai krasivata i nai nevinnata .. nz...A kak mojesh da e "premahnesh" prosto q "ubii" ama s loshi dumichki kolkoto se moje tolkova da e naranqt za da vidi i kak si se chuvstval ti!Uspeh :P
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Напълно съм съгласен!...Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
Всъщност ако не изпитваше нищо към това момиче едва ли щеше да се нервираш толкова, както и да отделяш време да разсъждаваш върху нея и постъпките й. Но явно те е наранила много и сега като търси внимание те кара да се тормозиш отново за същите неща, които ти се иска да забравиш. Поне аз така го разбирам. Еми няма да е лесно, но ще трябва да й биеш шута окончателно.
дам...и аз мисля така, изкючвайки шута, деПървоначално написано от Анонимко
![]()
Отдавна не ги гледам лъскавите мадами, а тези за които ти пишеш под дърво и камък пак ги няма.Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
Няма смисъл да пиша какво ми е направила и какво не ми е.Първоначално написано от Анонимко
Не съм комплексиран, просто искам да ми се махне от живота, а тя съвсем целенасочено продължава да се занимава с мен.![]()