.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Таничка
    Guest

Направих му свирка! Той откачи!!!

На моя приятел с когото излизам от известно време, колко да се каже 2 месеца и правим секс но до са не му бях правила свирки. Реших че е време да прибягна и до тази фаза на секс. И поех инициативата да му напвравя свирка- Започнах, той супер яко се изненада и леко май се и дърпаше ама аз настоях и му направих. Той след това обаче нещо му стаа и рече че само това било работа на кyрвите и започна да ми удря шамари и че съм била много пропаднала щом знам да ги правя такива неща. Имала съм два приятела преди него и те нямаха нищо против. Той е свесно момче обаче и си мисля, че може и да е прав. Вие какво ще ми кажете? Объркана съм и не зная как да реагирам и дали след всичко това момче, което силно обичам ще ми прости- Аз съм на 16 той на 17 и сме влюбени.

Супер фен
    Как може да правиш тези курвенски работи, ама ха Аз ако съм на мястото на гаджето ти, няма да те погледна повече, бива ли такива неща

Guest
    ми то само кyрвите праят свирка

Мега фен Аватара на koalka
    Темата си е чиста шега.Това мъж да каже!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    АХХАХХАх ахаххахахах умираааааам аххахахах
    аааа не не не не аахаххахаха
    оле оле тва ми хареса

Guest
    тъпанар
    но все пак и аз си мисля че това мъж не може да го каже

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ае хитряга е духала си му, па после се сетил да ти чете морал

Guest
    тъпанар
    но все пак и аз си мисля че това мъж не може да го каже
    аз бях това!

Guest
    Да бе да!!! Всякви мъже ги има! Вие пък се изказахте че познавате едва ли не всички мъже. Не така. Има ги всякви и всеки човек си е различен и ако възпитанието му е такова, може и да не приема свирка- В миналото това е било нещо като табу.

Град
    Пловдив
    ми защо се съгласява като не му харесва след тва се сетил да чете морал
    не си се справила добре
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ае хитряга е духала си му, па после се сетил да ти чете морал
    Той не е искал да я прекъсва, за да не я обиди, не за друго... Колкото и да е гадно, изтърпял е свирката, пък после шамарите \/

Guest
    момчето е възпитано все пак

Guest
    Dammm....mom4eto e pravo!!! =D> As sa6to sam na tova mnenie!Ne si padam po tazi faza na sexa...

Абе вие хубаво се обичате много ама май мажлето ти не е много наред почти няма мъже които не искат свирки а пък и дори и да не е искал не мисля че това е начина да ти каже и ти пак как ще му даваш да ти бие шамари
    Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Квооо ? Ти му правиш свирки , той се прави на интересен ? Хах .. бахти и човека . И това момче на 17 години , да не иска свирка Пффф .. Направо ще се напикая от смях ! Доживяхме и тези дни .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Следващият път изненадващо му бръкни в лайноотходника.
    Ще те заобича отново и завинаги!
    Животът е БРЯГ!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Квооо ? Ти му правиш свирки , той се прави на интересен ? Хах .. бахти и човека . И това момче на 17 години , да не иска свирка Пффф .. Направо ще се напикая от смях ! Доживяхме и тези дни .

хахаах 10 мин седя пред монитора оцъклена и гледам темата..Мале наистина доживяхме момче да откаже Първо като почнах да чета темата си викам сигурно той почнал да я държи за косата и натиска и подобни ,а то яяяя кфо се оказало .
    Тоя е ебати тъпака моя ако ми прасне некой шамар че му правя хубаво такъф шут ще му тегля...
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Направих му свирка! Той откачи!!!

Цитирай Първоначално написано от Таничка
    На моя приятел с когото излизам от известно време, колко да се каже 2 месеца и правим секс но до са не му бях правила свирки. Реших че е време да прибягна и до тази фаза на секс. И поех инициативата да му напвравя свирка- Започнах, той супер яко се изненада и леко май се и дърпаше ама аз настоях и му направих. Той след това обаче нещо му стаа и рече че само това било работа на кyрвите и започна да ми удря шамари и че съм била много пропаднала щом знам да ги правя такива неща. Имала съм два приятела преди него и те нямаха нищо против. Той е свесно момче обаче и си мисля, че може и да е прав. Вие какво ще ми кажете? Объркана съм и не зная как да реагирам и дали след всичко това момче, което силно обичам ще ми прости- Аз съм на 16 той на 17 и сме влюбени.
    Slaba istoriq.. da beshe slojila neshto razbita usta ala bala... ti... tc tc tc ne vaji!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

мацка щом приятеля ти реагира така значи не заслужава да му духаш! я ела на мен да ми врътнеш една
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Откачаааааам oixioxoixioxioxiox BAXYAHXhAXhAXHHXAHXhAXHXAHXHAHXhAHAXHAXHAX alelelelelelelelelelelelelelelelelelellelelelelell e напрай му още некоя свирка и може да ти прости
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

А защо не му каза, че не е въспитано да се удрат момичета и да му зашиеш и ти някой шамар?
    Дотук никой не се е осмелявал да ме удари (като изключим майка ми), и ако някой пробва, съвсем спокойно мога да пратя няколко приятелчета да го научат какво става, когато се опитваш да биеш момиче.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Темата не ми изглежда много сериозна...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    според мен е поредната ебавка
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Лудницаааааа ахахахах тоя тип маже яко..
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ако това е истина, приятелят ти е куку. И не само, че е куку, а е консервативен куку.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си