- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za fitnes manqcite
Duhaite vsi4ki,kopelenca ne6tastni.V4era otivam na fitnes za prav pat i to beha podbutvaniq,pogledi s o4i,komentari,pitane koga privar6vam na lejankata,visokomerno darjanie. Slezte na zemqta be,ne6tastnici,kvo si mislite,4e kato ste napravili muskulna masa ste mnogo ne6to li be bokluci? V jivota pove4eto ste kragla nula,da ne govorim i za umstveniq vi bagaj,koito zna4itelno e "oleknal" ot dobavkite s koito se tap4ete kato goveda.Puk posle se oplakvate 4e malko hora hodili na fitnes i poddarjali telata si. E ot takiva kato vas kak iskate 4ovek da hodi we kele6i? Az ot minalata sedmica se bqh zapalil da hodq i napravo mi sekna vsqkakvo jelanie,daje go namrazih fitnesa. Vzemete razberete,4e muskulite ni6to ne zna4at i ni6to 6te vi donesat pari,nito nqkva golqma realizaciq v jivota,osven ako ne se zanimavate profesionalno s tva. Prodaljavaite tam da 'zobite' i da otblaskvate novobrancite i dori inteligentnite hora,do6li za raztovarvane.. Nedorasli poberi
...
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
Добре бе баце кой та бий по главата да ходиш да тренираш.Като не ти отърва - недей.И така да обиждаш всички, не мислиш ли че е лекинко пресилено.Идиоти има навсякъде - някой са с мускули някои не са.Ако си търсиш оправдание да не тренираш - добре, но ако само заради това си готов да спреш - явно и ти не си много борбена личност в живота
Аве ние кво сме ти виновни? Що не го каза на тях... Аз ходих на фитнес при мен проблем нямаше даже сега се имам с всички... Отначало винаги е трудно, но накрая всички свикват с теб...Ти ко мислиш че тея дето са се напомпили когато са стъпили за 1 път не са ги гледали на криво и не са ги побутвали хич да не ти пука! Погледни тези хапченца като станат въздрастни на какво ще мязат! При мен работите опряха до капчета и се отказох няма смисъл да си тровя организма! Но ако бях на теб на пук на всички щях да продължа, щом си се зарибил ДАВАЙ и приятели ще си създадеш иска се време!
Naprotiv - az iskam da treniram i imah golqmo jelanie. 4 dena predi tva si misleh kak 6te otida,na koi uredi 6te mina. No kakto i da e,ve4e go nqma tva jelanie i edva li 6te go ima skoroПървоначално написано от Losser-a
баце мога да ти кажа, че си адски ограничен. Проблема е в теб, не в тях.. Винаги ли взимаш всичко присърце? Не може ли просто да не ти пука.. ? А и сигурно има причина за тези подигравки.. В моята зала ми се е случвало да идват някакви новобранци и да се хвалят кой колко дига, почнат да се пъчат пред огледалата..И аз бих се подигравал.. Не привличай внимание просто..
Отиди на друг фитнес. Вероятно в този който си отишъл ходят злета, но не всички фитнес маниаци са такива. В залата която аз посещавам отвреме навреме никой ми се е подиграл, въпреки че почти винаги съм най-слабия сред тях. Те си бутат 180-те килограма и нищо не ми казват. Но това, че искаш да се погрижиш за тялото си е много хубаво и не трябва да се оставяш на някакви дебили да ти убият желанието.
Az si spazvam vsi4ko. Nito gledam nqkoi kvo pravi,nito me interesuva. Daje stoq s gryb kam tqh. O6te po-malko puk da se hvalq kolko vdigam. Prosto grada ni e malak i horata sa si takiva tuk (ima i izklu4eniq de). 6te pomislq pak po vyprosa dali da ida vtori pyt,no ako samata obstanovka mi deistva iznervq6to i neraztovarva6to,prosto nqma smisalПървоначално написано от niGGa
Absolutno sam saglasen. Nqma6 predstava s kakvo golqmo jelanie otidoh (az i 1 priqtel). Sega na vsi4koto otgore toi se sardi,za6toto mu bqh obe6tal da hodime do oktomvri (misleh 4e obstanovkata 6te e po-razli4na),a na praktika se otkazah o6te na parviq den. No 6te pomislq pak po vuprosa.Първоначално написано от Lake_bodom