.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на koalka
    Защо темата да е само за момчета.Тук по-добре да пишат и момичета, които са изпадала в подобна ситуация и са се били за тях.И на мен ми се струва тъпо, защото с това и двете момчета не постигат нищо.То едното момче може да победи в боя, ама момичето да харесва пак другото момче например.

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Оф това е много тъпо..жалко че повечето момичета се радват на това че някой се бие заради тях и така те повдигат самочувствието си като си мислят че са много важни щом някфи си ..се дърпат кой да е с нея
    подкрепям напълно...само веднъж една просто шестокласничка се натискаше на приятеля ми и и ударих един шамар,но не съм се била сериозно за момче...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Не

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    За България бих се сбил,За Левски бих се сбил,за пари бих се сбил.
    За момиче - НЕ!
    много вярно казано

Град
    Приморско
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    възпитанието и мирогледа ми по никакъв начин не толерират проявата на какъвти и да било вид агресия. но да се сбияеш за любов... това е вече друго нещо! любовта е неконторлируемо чувство, когато един човек е влюбен, не мисли, не преценява трезво. същото важи и за всички чувства породени от любовта (щастие, гняв и т.н.). мисълта ми беше че едно наистина влюбено момче не би се замислило и за миг преди да се сбие за любимата си с когото и да било. трябва ли да го упрекваме?! тук обаче говорим само за ЛЮБОВ! аз лично бих била поласкана ако момчета се сбият за мен (момиче съм), но това не се е случвало.
    не мога да понасям надутите фукльовци, които се правят на голамата работа и след като се явяват единствените оцелели в поредното меле се измъкват и казват "хей бейби, ти идваш с мен!" (дразнят ме и тъпите курви които им се връзват, но това е вече друга тема).
    с 1 дума, бих оправдала момче, което се е сбило с друго заради любовта, но любовта може да бъде единственото смислено оправдание!
    не съдя момчетата, които са тръгнали да се бият за дулсинея/жулиета или там която ви дойде на акъла, но се дразня на момичета побойничи!просто на 1 момче може и да не му отива, но на 1 момиче... още по-малко!(май пак навлязох в друга тема)
    това е от мен!
    Suglasna sum s gostenkata ..... Priqtelq mi nikoga ne se e bil zaredi mene ili zaredi drugo momiche,no mi e kazval milion puti che zaredi Liubovta shte premaje dori i brat mi :P A az sum kazvala che ako stane neshto i go vidq s nqkoq da se celuva shte q prebiq a nego .. nz ... toi si me znae kakva psihopatka sum i che shte go napravq za tova i oshte ne sum razbrala nishto..ii ne sum se bila za momche no kakto kaza be_true ne e kusno :P
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

ЪЪ да има желаеща и желаещ!
    Light The Universe

Например ако сте гаджета и я защотаваш, би могло, но простоей така еСТРАШНО тъПО!

Не съм се бил за момиче и едва ли ще го сторя
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Seizure of Power радваш [/quote]

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Как ли пък не !
    Strength thru Oi!

Не съм и не смятам да се бия.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Град
    Onfectia
    Мня. Никога!

Супер фен
    абсолютно не

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    очно така. С боят единствено показваш слабостта си, както и какво е нивото и възпитанието ти. В стремежа, да се докажеш, единствено изглеждаш адски смешен и жалък, нищо повече...
    Ти тва ше кажеш като не можеш да се биеш.
    Сигурно за това го казвам...
    \/ =D>
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93
    Например ако сте гаджета и я защотаваш, би могло, но простоей така еСТРАШНО тъПО!
    \/
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Тъпо е някой да се бия за момиче! просташко e

Супер фен
    ами ако така ще стане, даже мога и да отрепя некой... ама няма гаранция
    даже и в буквалния смисъл няма гаранция, направо 10 години ти дават ако те хванат

ама иначе сериозно, не знам, по скоро ако ще помогне - да

Абе защо да е тъпа постъпка?!Зависи от ситуацията!Дори в определен момент може да е НУЖНО!Не казвам да се избиват за жени,но винаги има иключения,каквато и да е ситуацията!

Guest
    Аз съм момче.За мен това да се бият две момчета заради едно момиче си е абсолютно пълна простащина.И какво?Ще се бият за нея.На нея ще и се повдигне самочувствието и ще стане ебати надувката.За какво?Че се сбили две момчета заради нея и затова е голямата и готина мацка.Пък и тези "умните" момченца който са се сбили пък момичто въпреки че може да му харесва да ги върти на пръста си И ДВАТА,да се замислят тя да не е някакъв трофей награда за някаква битка.Побеждаваш има ебане, губиш няма и трябва да има малко достойнство за да не се кефи натова пък и тя е живо същество и тя носи главата на раменете си и ако има малко акъл не е някоя тъпа пача може и да избере победеният,а може и на двамата да им тегли по една.Най-разумното решение в този случай.Като са тъпанари да ги остави да се избият,а ако е тъпа пача може и да ги гледа и да и растат ушите.При защитата.Да може и да има нужда някой път, но ако тя предизвиква нещата само за да види как се бият двама "мъже" за нея аз бих и казал да отцепва и да ходи да се праска,с който пожелае.Незнам доколко ще се хареса тва мнение на някой и за да не ме оплюят че съм някое гадно пуберче,мога да кажа.Може би ако считат човек на 21 години за пубер може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си