- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бързам ли и греша ли?
Ходя с едно момче от 2 дни вече..Много му се кефя,много много го харесвам,обаче мислите ли че греша примерно като му се обаждам от време на време аз..като му пращам някой друг как да кажа.. "любовен" смс?Мислите ли че още е мн рано за такива неща или е нормално?Опасявам се да не му омръзна мн бързо..![]()
Сигурно вече си му омръзнала ... край ... самоубий се !
Strength thru Oi!
Не крадни лафове!Първоначално написано от Buttk0
По темата много прибързваш по спокойно,че ще му омръзнеш за нула време!
Light The Universe
Не му пиши смс-4ета . Само ако той ти прати му отговаряй![]()
За любовните смс-и малко изчаквай,иначе няма лошо да му звъннеш 1 път на ден,или през ден.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
утре да му пуснеш![]()
Кхахахахах!
Пусни му веднага, да си помисли че те е завладял напълно!
ОБИЛНО!![]()
А ти шса праиш на умрела!![]()
![]()
Оооо..."вече" 2 дни ходите ?!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Тва не е никак малко...Първоначално написано от Kianna
По важно е "още" колко време ще "ходят"![]()
Първоначално написано от Perfect Onizuka
още толкова,ти па колко искаш![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
що не си ебете майките сичките..
От мъжката страна ще ти кажа, че прекаленото говорене, обаждане.. изобщо ЗАНИМАВАНЕ бързо омръзва... Карай го по-лекичко, защото рискуваш освен да му омръзнеш да му станеш и досадна.
Еми..ся вечерта се опитах да се държа малко по-дръпнато..смисъл малко по-така лекинко го карах,и той ми вика "Защо има чувството че вече не искаш да си с мен" Е добре,ако го карам по-лекичко си мисли че не съм с него,ако се държа нормално може да каже че съм луда по него и да реши да си праи квот си иска
![]()
![]()
e 4e kvo da nqma samo toi da ti se obajda
първо майките на гоститеПървоначално написано от Анонимко
![]()
етикетът ни задължава![]()
Не му пращай прекалено много смс-и, защото някои ги дразни честото натякване.
Ако си мъ казала че го обичаш е мн глупаво от 1-2-я ден! Но изчакай малко със смс-ите ... ако той ти пише само тогава отговаряй. Мъничко бързаш![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Под любовни смс-и имам предвид..смс със целувки примерно или нещо от сорта..примерно "{}{}{}{}{}{}{}{}{}" и нещо такова..
;]
;]
e moje da mu pratish nqkoq i druga celuvka.Tova pokazva vse pak che ti puka.ama nedei da prekalqvash i da prashtash ligavi sms-i.V nachaloto vsichko trqbva da vurvi malko po-otdrupnato..vse pak ot dva dni hodite ne ot godina...Nedei da zvunish chesto,che da ne vzeme da izbqga.Nali znaesh vsichko e dobre,no v ogranicheni kolichestva![]()
скапа мом4етата обръщат внимание на моми4етата не обратното зарежи го за малко моткай се само с приятелки и гледай няма ли д ати4а след теб..като зка4а някое моми4е не му обръщай внимание прави се 4е не забелязваш праи малко флирт4е с другите мом4ета..така 4е малко да ревнува и да види 4е си желана и от други..така ще те хареса още пове4е..а ако те гушне или целуне му отвърни това е на4ина да задържиш едно мом4е ако идва при теб не го гони защото ще си помисли 4е искате да скъсате така 4 епреценявай нещата
Не е добра тактиката. бъди ти търсената поне в началото. А да знаеш момчетата хич не си падат по лигавите смс-и. Приятеля ми е забранил да му пращам такива, че се нервел. Изобщо престани да го търсиш и чакай той да го направи. Ако сте от 2 седмици заедно е разбирамео, ама от 2 дни е прекалено!
не си споменала колко смс-а му пращаш на ден, но бъди сигурна, че ако прекалиш, момчето бързо ще му писне. един смс на ден е напълно достатъчен поне за мен, а понякога дори това омръзва. колкото са по-рядко тие любовни простотии толкова повече радват когато ги четеш. все пак всеки ден да четеш едни и същи фрази, изрази и думи става повече от изтъркано и банално...! а разнообразието в смс-ите съгласи се, че не е кой знае колко голямо, особено като си помислиш, че повече са твърде лигави!![]()