- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Манекен съм но жените не ми пускат. Защо?
Еми, ман, те хорицата си го казаха, или си гей, или си самовлюбен, или нямаш кинти, или просто си куха лейка в главата и не знаеш какво да им кажеш на тия момичета на това кафе и те да те издухват още там.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Мн сте зле ... Много е тъпо това да да обиждате манекените ... Повечето от тях ... Подчертавам повечето изглеждат добре ... Има и грознички , но те са паралии и за това са силно казано модели ...
Забелязъл съм , че от няколко години на сам повечето мъже и мом4ета , както и жени и момичета , които са грозни , сме6ни , тъпи , ама се правят на отворени ЗАВИЖДАТ казвам го с чиста съвест и за това обиждат дорбе изглеждащите мъже и момчета , че били женствени , че били педали и т.н ... Това , че се потдържат повече от вас не значи , че са такива ...
Всички хора са различни !!!!!!!!! Има такива , които харесват универсалният селски тип мъж има и други по савременни , които харесват контетата ... Няма нищо лошо в това да се старае6 да изглежда6 добре ... ПРЕСТАНЕТЕ вече ... Супер тъпо е , разберете !!! Смешно е да завиждате и за това да ги обиждате ...![]()
![]()
...
а бе стояне ли кав си не-повечето жени не обичат метросехуалните типове![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
Ми не знам дали е така ...Първоначално написано от dimitrios
От мойте наблиудения повечето жени харесват по-потдържаните мъже ...
мноо лавираш![]()
Първоначално написано от smirnoffgreen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ми не знам дали е така ...От мойте наблиудения повечето жени харесват по-потдържаните мъже ...[/quote]
А бе жените трябва да се подаржат.Ако манекените(метросексуалис ите) бяха желани щто пича дето е направил темата не го харесват жените
Пуцинко друж се по-мило и ще ти пиуснат
na kolko si i 6ti kaja kyv e problema i pokaji pic 6toto po moe mnenie 95% ot mom4etata stavame za manekeniПървоначално написано от Стуци Янев
Аве щом Стуци идва от Стоян,Къци от къде идва,а ся???![]()
![]()
![]()
а и мънекенчетата са малко меки китки,само оная раота моат си държат,нали затва са станали мънекени
![]()
не моат праат нищо друго освен да си показват дупетата по телевизията
![]()
![]()
Манекен ... пф ... на тва вече не му ли мина модата ? за жена добре ама са за мъж ... бляк ... остава и по фигурно парзаляне да тръгнеш
Strength thru Oi!
Nqma zna4enie kak izglejda6 be bace, vajnoto e da si mnoo nahakan![]()
ne nqma da komentiram che shte trqq da go prehranq prekaleno mnogo...
samo shte jaha Stuci.. pre dostatachno e...
Тряя се облечеш с нещо модерно дето да ти отива на красивото тяло - например нещо с италиански дизайн и немски двигател.
http://www.paganiautomobili.it/
2т. системно
малко по-мъжки се дръж бе човек!
жените обичат мъже със самочуствие и характер!
само факта че си пуснал темата тука вероятно те прави смешен за тях
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Еми жените не харесват мъже, които са по-големи контета от тях самите, пък и за какво ми е на мен например някой като теб, "готин съм" "манекен съм, ама не ми връзват" еми как ще ти вържат, зле си!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
стуци муци или там къвто си явно си супер наперен от това че си манекен и жените го виждат и затова не показват че те желаят е и сигурно защото на вънншен вид ги конкурирашмного грим много нещо
![]()
еми не е най-важното да си хубав за да ти пусне едно момиче....трая да имаш хубави качества![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
frac-praz
Стига сте писали бе той от толкова ебавки ве1е сиг си е хванал гадже. NOT!!!
![]()