.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115

Град
    Far far away
    Еми, ман, те хорицата си го казаха, или си гей, или си самовлюбен, или нямаш кинти, или просто си куха лейка в главата и не знаеш какво да им кажеш на тия момичета на това кафе и те да те издухват още там.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Guest
    Мн сте зле ... Много е тъпо това да да обиждате манекените ... Повечето от тях ... Подчертавам повечето изглеждат добре ... Има и грознички , но те са паралии и за това са силно казано модели ...
    Забелязъл съм , че от няколко години на сам повечето мъже и мом4ета , както и жени и момичета , които са грозни , сме6ни , тъпи , ама се правят на отворени ЗАВИЖДАТ казвам го с чиста съвест и за това обиждат дорбе изглеждащите мъже и момчета , че били женствени , че били педали и т.н ... Това , че се потдържат повече от вас не значи , че са такива ...
    Всички хора са различни !!!!!!!!! Има такива , които харесват универсалният селски тип мъж има и други по савременни , които харесват контетата ... Няма нищо лошо в това да се старае6 да изглежда6 добре ... ПРЕСТАНЕТЕ вече ... Супер тъпо е , разберете !!! Смешно е да завиждате и за това да ги обиждате ... ...

а бе стояне ли кав си не-повечето жени не обичат метросехуалните типове
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitrios
    а бе стояне ли кав си не-повечето жени не обичат метросехуалните типове
    Ми не знам дали е така ... От мойте наблиудения повечето жени харесват по-потдържаните мъже ...

Голям фен
    мноо лавираш

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от smirnoffgreen
    Цитирай Първоначално написано от Eric Draven
    kvo da ti kaja......prosto kato ti 4uq imeto Stuci..............
    и аз мисля така

2 т. от правилника. Бан на профил

Ми не знам дали е така ... От мойте наблиудения повечето жени харесват по-потдържаните мъже ...[/quote]

А бе жените трябва да се подаржат.Ако манекените(метросексуалис ите) бяха желани щто пича дето е направил темата не го харесват жените

Пуцинко друж се по-мило и ще ти пиуснат

Супер фен

Re: Манекен съм но жените не ми пускат. Защо?

Цитирай Първоначално написано от Стуци Янев
    Готин съм. Манекен съм в елитна агенция. Заобиколен съм с много хубави жени. Но никоя не иска с мен да прави секс, най-много стигаме до някое кафе и до там. Как да подходя към жените?
    na kolko si i 6ti kaja kyv e problema i pokaji pic 6toto po moe mnenie 95% ot mom4etata stavame za manekeni

Аве щом Стуци идва от Стоян,Къци от къде идва,а ся??? а и мънекенчетата са малко меки китки,само оная раота моат си държат,нали затва са станали мънекени не моат праат нищо друго освен да си показват дупетата по телевизията

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Е па Къци иде от Кръстьо

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Еми,пич тва,че си манекен не означава непремнно че трябва да ти пускат жените.Аз съм виждал достааа грозни манекенКИ.А мислил ли си и как се държиш с останалите,защото може и да се държиш високомерно,а това едва ли ще се хареса на жените.

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Манекен ... пф ... на тва вече не му ли мина модата ? за жена добре ама са за мъж ... бляк ... остава и по фигурно парзаляне да тръгнеш
    Strength thru Oi!

warsteiner
    Guest
    Nqma zna4enie kak izglejda6 be bace, vajnoto e da si mnoo nahakan

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защото си кух и тъп и смешен .. кво като си манекен ?
    Жените не обичат отчаяни и неможещи да вържат две приказки мъже . Тогава защо да спят с такива , като наоколо има самоуверени и готини типове

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    ne nqma da komentiram che shte trqq da go prehranq prekaleno mnogo...
    samo shte jaha Stuci.. pre dostatachno e...

Супер фен
    Тряя се облечеш с нещо модерно дето да ти отива на красивото тяло - например нещо с италиански дизайн и немски двигател .
    http://www.paganiautomobili.it/
    2т. системно

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тряя се облечеш с нещо модерно дето да ти отива на красивото тяло - например нещо с италиански дизайн и немски двигател .
    http://www.paganiautomobili.it/
    Оу,аз нИ съм маНикен ама т'ва "облекло" ми харесва.

малко по-мъжки се дръж бе човек!
    жените обичат мъже със самочуствие и характер!
    само факта че си пуснал темата тука вероятно те прави смешен за тях
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Повече от фен
    Еми жените не харесват мъже, които са по-големи контета от тях самите, пък и за какво ми е на мен например някой като теб, "готин съм" "манекен съм, ама не ми връзват" еми как ще ти вържат, зле си!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Град
    trqvna
    стуци муци или там къвто си явно си супер наперен от това че си манекен и жените го виждат и затова не показват че те желаят е и сигурно защото на вънншен вид ги конкурираш много грим много нещо

еми не е най-важното да си хубав за да ти пусне едно момиче....трая да имаш хубави качества
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

frac-praz

Стига сте писали бе той от толкова ебавки ве1е сиг си е хванал гадже . NOT!!!

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен

Споко

Все сиг ще ти пусне някоя.Ако не вадиш м/у 100 и 500 кинта(в зависимост кво искаш) и се уреждаш.Хем може да научиш нещо,хем ще ти е пуснала някоя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си