.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Jonny Bravo style:

Hello,sexy mamma,look at my awesome body! If we hit the showers together,I will let you touch me!"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Не опира всичко до тва че си примерно хубав и че си манекен кат не ти пускат жените пробвай са с мъжете или нямаш достатачно акъл за да ти пуснат или просто си.....
    Абе щом има жени, които да харесват скинари и метъли, явно жените не искат умни мъже...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Това дали жените ще те харесват не зависи от това дали си манекен, метъл, скинар, чалгар, рапър, пънкар, висок, нисък и т.н. Ако едно момиче наистина те харесва, тя ще е впечатлена от теб самия а не от дрехите и лицето ти. Ако искаш момичетата да те харесват само щото си манекен - сори за теб. Явно трябват и други качества. Споко, за всеки влак си има пътници - и за теб си има мацка някъде, само трябва да я откриеш.
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    А истината е, че си права - жените харесват всякакви мъже, само да са богати.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Eric Draven
    kvo da ti kaja......prosto kato ti 4uq imeto Stuci..............
    i az tva vikam
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    Еми, да щом жените са такива повърхностни подобия на хора, да се интересуват само от тези неща:
    Парите на мъжа
    Дрехите на мъжа
    Името на мъжа

sdyfgdjg
    Guest
    xahxhaxahaxhaxh emiii 4ovek zna4i ko da ti kaja sigurno si grzen za tui ne ti puskat xahaxahxah sam si pravi izvodi

Мега фен Аватара на quench
    Стуци,надрусай колежките-манекенки и ги оправи
    нали в тоя бизнес се праи така?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен

Re: Манекен съм но жените не ми пускат. Защо?

Цитирай Първоначално написано от Стуци Янев
    Готин съм.
    Може би затова не те харесват. Прекалено голямо самочувствие от това,че си манекен.

Голям фен
    или незнаеш как да си поискаш или не ставаш или просто не ги привличаш аз друго обяснение нямам

Голям фен
    а и забравих да пиша .. тва че си манекен не значи че всички момичета ще ти се лепят..ти заради това ли се занимаваш с манекенство това ли ти е целта в живота

хах даже и аз писах такава тема. Бях модел за малко в една варненска агенция.Изглеждам по добре от повечето момчета.Но нямам шанс с жените.Всяка която се опитвам да сваля не ми пуска.Рядко се стига даже и до кафе.А във същото време на купони пияндета и смешници които драйфат си хващат мацки.Държат се като олигофрени пък им пускат.Ми не е до външен вид. Не е до държание ами до какво е.Почвам да си мисля че някой ми е направил някаква магия или незнам не е нормално. Говорил съм с познати и те се чудят що така.Викат нищо ти няма точен си обаче....Имаше едно момче дето беше в инвалидна количка и се заби с едно момиче което харесвах и на мен не ми пусна..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    2007? Айде не!
    maDamn

Голям фен Аватара на Sunshin3
    човече, тематата е от 2007...
    No need to ask
    He's a smooth operator

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...