- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Манекен съм но жените не ми пускат. Защо?
Абе щом има жени, които да харесват скинари и метъли, явно жените не искат умни мъже...Първоначално написано от HagpycaH
Това дали жените ще те харесват не зависи от това дали си манекен, метъл, скинар, чалгар, рапър, пънкар, висок, нисък и т.н.Ако едно момиче наистина те харесва, тя ще е впечатлена от теб самия а не от дрехите и лицето ти. Ако искаш момичетата да те харесват само щото си манекен - сори за теб. Явно трябват и други качества. Споко, за всеки влак си има пътници - и за теб си има мацка някъде, само трябва да я откриеш.
It's not the age that matters - it's the life in your years...
А истината е, че си права - жените харесват всякакви мъже, само да са богати.
i az tva vikamПървоначално написано от Eric Draven
![]()
![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Еми, да щом жените са такива повърхностни подобия на хора, да се интересуват само от тези неща:
Парите на мъжа
Дрехите на мъжа
Името на мъжа
xahxhaxahaxhaxh emiii 4ovek zna4i ko da ti kaja sigurno si grzen za tui ne ti puskat xahaxahxah sam si pravi izvodi
Стуци,надрусай колежките-манекенки и ги оправи
нали в тоя бизнес се праи така?![]()
или незнаеш как да си поискаш или не ставаш или просто не ги привличаш аз друго обяснение нямам![]()
а и забравих да пиша .. тва че си манекен не значи че всички момичета ще ти се лепят..ти заради това ли се занимаваш с манекенство това ли ти е целта в живота![]()
![]()
![]()
хах даже и аз писах такава тема. Бях модел за малко в една варненска агенция.Изглеждам по добре от повечето момчета.Но нямам шанс с жените.Всяка която се опитвам да сваля не ми пуска.Рядко се стига даже и до кафе.А във същото време на купони пияндета и смешници които драйфат си хващат мацки.Държат се като олигофрени пък им пускат.Ми не е до външен вид. Не е до държание ами до какво е.Почвам да си мисля че някой ми е направил някаква магия или незнам не е нормално. Говорил съм с познати и те се чудят що така.Викат нищо ти няма точен си обаче....Имаше едно момче дето беше в инвалидна количка и се заби с едно момиче което харесвах и на мен не ми пусна..
човече, тематата е от 2007...
No need to ask
He's a smooth operator
Айде верно не.