- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли пратили цветя на любимата
Според мен да пратищ цветя на любимата си чрез куриер е много мило и романтично
много филми гледаш![]()
taka eПървоначално написано от Цветя на любимата
![]()
и аз така мисля. ти да не живееш в някой розов роман или в някоя хиляда серийна сапункаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Какво лошо има в един мил жест ??!! Вярно, че е като от някой сапунен сериал, но все пак е израз на чувства и на мен би ми харесало![]()
не съм съгласна с предните постове...нямаш си идея какво е чувството- в час си и влиза няк'ва девойка(не дъвчещ дъвка кретен)с огромен букет от любимите ти цветя и казва:"търся...едикойси(разб ираи теб
)".и ти си умираш от кеф просто(да не споменавам, че цялото училище коментират случката седмица напред и си умират да са на твое място).ако обичаш някого и не можеш да измислиш нищо друго, то повярвай ми, с този жест печелиш бонус
)
Ako imah...takava bih i pratil da.Zavisi oba4e ,bih si pomislil dali po tozi na4in 6toto moje da si misli6 4e 6te i haresa a moje da stane obratnoto.
Temata e za drugo i sorry za SPAM-a no 6te ti otgovorq.Za tvoq radost skoro i tova 6te e fakt.Dovolen li si?
Ами по принцип идеята не е лоша,ноо все пак не сме в Холивуд хах.А пък и да й пратиш куриер в у-ще...може да е срамежливичка-и ще и стане малко неловко
,може да й ги изпратиш у тях също,но най-доброто според мен е-ти сам да й ги подариш (мисля,че ще се зарадва много повече
![]()
)
f@nt@zi@
ne ne trqbva6e da se samoubivaПървоначално написано от Pti4i grip
kuv ti e problema na tebe be?
otnosno temata ideqta e mn dobra![]()
И аз така мисля, но това се прави рядко.Обикновено се поднасят на ръка.
ами да и според мен ще е ужасно гот и ще е доста рмантично...аз съм получавала огромен букет с любимите ми цветя,но приятелят ми лично ми го подари...![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
![]()
![]()
да бе ..........букет от 10000000000 червени рози
![]()
нямам какво да допълня!Първоначално написано от sorceress
![]()
Ти откога имаш право на глас с този малоумен ник?
По темата: ако има излишни пари, да праща...не бих отказала![]()
Aз съм мислел за серенада... Ноооооо.. чак от 8мия етаж кво ще се чуе..![]()
![]()
![]()
Откогато ти имаш право на глас с този малоумен аватарПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()