- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- слипове, прашки...
здравейте,
имам малко проблемче и искам да питам тези от вас, които носят слипове или прашки - вътре в самите слипове нагоре ли си го намествате или надолу към топките? как ви е по-удобно?
Надолу. И ми е супер необяснимо как може някои да си го слагат нагоре ама ей на някои верно го правят.![]()
2т. системно
бе ти малоумен ли си? Наместваш си го както ти е удобно ко питаш другите как го слагат...ако искаш и на панделка си го вържи ...
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Amayo,
надолу между топлите ли си го наместваш? заголен или с покрита главичка? моят е заголен и надолу и от някои видове платове получавам неприятни обриви и леко ми се претрива главичката. при теб как е? 10x
Кви боксерки , кви панталони - обуи на баб ти килотите и че си си екстраПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Не ми говори за найлон че...![]()
![]()
... не ве не ми думайте за найлони...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
аз нося боксерки и с тях се вее "свободно"![]()
nagore mnogo qsno.kak nadou kam topkite.ako e nadolu mi e tqsno i noudobno
daje i ti go znae6 deto si momi4eПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot
tova da go darji6 nadolu ne e udobno a i bolezneno ako zastane6 taka 4e da se sma4kat qicata
Абе ходете без гащи бе-ебаси тъпите въпроси![]()
![]()
е как без гащи?! обрязан съм, той панталонът направо ще ми изшкури хуя. вместо да пускате тъпи постове, кажете дали можете да ми помогнете...
абе бате аз си го слагам в единия крачол на дънките![]()
OMG!!!![]()
![]()
![]()
Защо трябва да обсъждаш как да си го "носиш" - всеки да си го носи както му е удобно![]()
aaa pi4 ti zle si vee .....do sega ne si li n0sil 4e nas pita6![]()
bahti indianeca det si
![]()
![]()
XaXa
абе!!!!!!!![]()
![]()
![]()
питаш как да си слагаш пишката в гащите ли беееее?!?!?!?!? о, боже....ами както ти е удобно!
ПП: За пражки не говоря, шот те винаги са неудобни![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Нагоре немога да го държа.. показва се...надолу ми е удобно.. по свободно.. така да се вейка..
![]()
Аве вие дето си го слагате надолу импотентни ли сте ве???Ми ко стаа ко видиш някоя мацка на пътя а???Бъркаш в гащите да го наместваш щото стиска![]()
ама на улицата
![]()
![]()
Ми да.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
зависи кви боксерки носиш.Ако не са еластични ...не ми говорете просто.То хуя ти се мятка напред назад ...аве неудобна работа.Еластчнте са върха и ако ви интерсува го държа нагоре.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!