- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 8ми март ---> утре
Абе хора, 8мимарт ден на майката ли е или на жената?![]()
Поредния повод да се напием в някой парк с приятелите от класа !
Strength thru Oi!
Какво казвате е 8-ми март...
Деня на жената ли...
аз мислех че е четвъртък![]()
жената
Моите мечти са без граници,аз винаги желая невъзможното
Какво жената еПървоначално написано от misli pozitivno
![]()
![]()
![]()
mi i dvete abe v ob6ti linii na jenata na vsi4ko jensko:d
Дори на сутиените лиПървоначално написано от fillis
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е на всичко женско. Неслучайно е ден на майката - 12 годишна лапаща пишки не е жена.
Точно така ... възрастовата граница е от 12 и половина - 13
Strength thru Oi!
Ден на жената.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
glupak..Първоначално написано от Perfect Onizuka
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
И аз съм по-склонна да кажа, че е ден на майката. Защото всяко 12-13 годишно хлапе, правило секс ще каже, че е жена и ще си мисли, че има празник. И после ще пусне тема, че приятелят и не и е подарил нищо за празника. Това е празник на майката.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и аз зная че е на майката,ама то винаги може да ти дадат подарък, нали такатъй де,имам предвид че празник свързан с женствеността е добър повод да ти подарят нещо... ама да няма нужда да се взима навътре ако не ти подарят,все пак е ден на майката. апък повод за пиене винаги мога да ви намеря - пуснете планетата, там винаги пише че еди кой си има рожден ден - ами пийте за негово здраве \
/
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Абе на жената . Нека и аз да намажа нещоедва ли е на майката , щото момчетата от класа всяка година ни подаряват неща на тая дата . Абе който иска да празнува .
На жената майка![]()
Точно, щото след тоя филм "джуниър" .....Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
ами според мен е ден на жената,защото дори и майка-тя пак си е жена,нали?!:P Естествено,че някое 12-13 годишно момиченце,не може да се нарече жена,ноо все пак аз мисля че това си е празник като цяло на жената-било то майка или не
![]()
f@nt@zi@
Аз го броя за ден на майката, ама пак си е вид ПОВОД и естествено ще бъде отбелязан с класа някаде на по нещоАйде от мен приятно изкарване на всички, които ще празнуват- жени, мъже, майки, чичовци, дядовци и т.н
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от Perfect Onizuka
absolutno \
/
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
leli, strinki, strin4ovci...Първоначално написано от Butterfly^
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ами ден на индивидите от женски пол![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx