.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Донатело Фрунтиера
    Guest

Само за момчета: Били ли сте се за жени?

Искам тука всеки да сподели дали е имал конфликт в спор за съперничество при женско внимание!
    Печели ли боят сърцето и спалнята на жената? Кво мислите? Това може и жените да отговарят

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Град
    Варна
    От моя гледна точка (от женски пол)мисля че това е най-тъпата постъпка да се биеш заради момиче.....много ,ама много тъпо нещо ти сигурно нямаш и една гънка на мозъка си.....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз искам да си призная , че на Зеленото в 3 клас се сбих с едно момиче за един Ванчо

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Оф това е много тъпо..жалко че повечето момичета се радват на това че някой се бие заради тях и така те повдигат самочувствието си като си мислят че са много важни щом някфи си ..се дърпат кой да е с нея
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

аз лично щях да се бие с едно момче за едно момиче ама в последствие с момчето станахме много добри приятели и после един на друг се извинявахме че сме искали да се бием за тва момиче
    незнам ама за мен е тапо да се биеш за едно момиче (макар че съм искал да го направя) тапо ми се струва

Град
    In The Heart of Darkness
    Тъпо е да си решаваш проблемите с бой, а пък още по-тъпо е да себиеш заради момиче!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Супер фен
    Това е много селска постъпка, както за жените, така и за мъжете!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тва да не ти е праисторията опукваш съперника, хващаш женската за косата и я дърпаш към пещерата да я обладаеш в/у камъните
    и не, не съм се бил
    аз съм пацифист

Mн е глупаво според мен.Един бой не променя нещата само ги прави по-сложни

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Mmm ako momi4eto si struva-Da,no ako e nqkoq kurventiq, koqto se natiska na vseki sre6tnat i sama si prai problemi-tvardo Ne!!!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Че се бия за момиче пфф... най-голямата глупост
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

Guest
    Не моа да разбера как е възможно на някое момиче да и хареса момчетата да се смелят за нея Мн е тъпо тва и не доказва любов, а някво гадно чувство за собственост

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    да така е. и говори само за липса на елементарно възпитание и нежелание да си запазиш самочувствието, защото с бой единтвено можеш да паднеш в очите на околните

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    да така е. и говори само за липса на елементарно възпитание и нежелание да си запазиш самочувствието, защото с бой единтвено можеш да паднеш в очите на околните
    Точно така. С боят единствено показваш слабостта си, както и какво е нивото и възпитанието ти. В стремежа, да се докажеш, единствено изглеждаш адски смешен и жалък, нищо повече...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Sigorno shte se faneme i momicheto shte nabieme

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

очно така. С боят единствено показваш слабостта си, както и какво е нивото и възпитанието ти. В стремежа, да се докажеш, единствено изглеждаш адски смешен и жалък, нищо повече...
    Ти тва ше кажеш като не можеш да се биеш.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    очно така. С боят единствено показваш слабостта си, както и какво е нивото и възпитанието ти. В стремежа, да се докажеш, единствено изглеждаш адски смешен и жалък, нищо повече...
    Ти тва ше кажеш като не можеш да се биеш.
    Сигурно за това го казвам...

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Am samo da se izqsnq v predniq post.. ..ne ne vsa6tnost da popitam...da se biqt smisal takav da q za6titqt ili da se napravqt na maje?!?!

Супер фен
    Да се направят на "мъже" предполагам...

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Tva e palna bezsmislica....

Guest
    възпитанието и мирогледа ми по никакъв начин не толерират проявата на какъвти и да било вид агресия. но да се сбияеш за любов... това е вече друго нещо! любовта е неконторлируемо чувство, когато един човек е влюбен, не мисли, не преценява трезво. същото важи и за всички чувства породени от любовта (щастие, гняв и т.н.). мисълта ми беше че едно наистина влюбено момче не би се замислило и за миг преди да се сбие за любимата си с когото и да било. трябва ли да го упрекваме?! тук обаче говорим само за ЛЮБОВ! аз лично бих била поласкана ако момчета се сбият за мен (момиче съм), но това не се е случвало.
    не мога да понасям надутите фукльовци, които се правят на голамата работа и след като се явяват единствените оцелели в поредното меле се измъкват и казват "хей бейби, ти идваш с мен!" (дразнят ме и тъпите курви които им се връзват, но това е вече друга тема).
    с 1 дума, бих оправдала момче, което се е сбило с друго заради любовта, но любовта може да бъде единственото смислено оправдание!
    не съдя момчетата, които са тръгнали да се бият за дулсинея/жулиета или там която ви дойде на акъла, но се дразня на момичета побойничи!просто на 1 момче може и да не му отива, но на 1 момиче... още по-малко!(май пак навлязох в друга тема)
    това е от мен!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    В некоя селска дискотека си е много вървежно боя за жени

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    В некоя селска дискотека си е много вървежно боя за жени
    хех...и в градска също(ама на момиченца)
    темата е само за момчета, а повечето отзовали не са такива...и аз да не остана по-назад))не съм се била за момче все още(никога не се знае)...

Guest
    emi tuka vsi4ki vikat 4e bilo tapo......ama az sum se bil i to ne edin put.......
    4esto se biq i kato nqkoi dosajda na priqtelkata mi v nqkoe disko......qdosan 4e tq ne mu vrazva piqnicata po4va da q psuva,az razbiram tova i stava grozna gletka....

Това да се биеш заради момиче (момче) е супер тъпа и селска постъпка. Говори за липса на елементарно възпитание и невъзможност да се проведе смислен разговор. Само човек, който не може да реши проблемите си по друг начин прибягва към бой. Не знам само защо момичета се радват, когато момчета се бият за тях, като че ли са трофей. Супер тъпо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си