- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за момчета: Били ли сте се за жени?
Искам тука всеки да сподели дали е имал конфликт в спор за съперничество при женско внимание!
Печели ли боят сърцето и спалнята на жената? Кво мислите? Това може и жените да отговарят
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
От моя гледна точка (от женски пол)мисля че това е най-тъпата постъпка да се биеш заради момиче.....много ,ама много тъпо нещо ти сигурно нямаш и една гънка на мозъка си.....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Оф това е много тъпо..жалко че повечето момичета се радват на това че някой се бие заради тях и така те повдигат самочувствието си като си мислят че са много важни щом някфи си ..се дърпат кой да е с нея
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
аз лично щях да се бие с едно момче за едно момиче ама в последствие с момчето станахме много добри приятели и после един на друг се извинявахме че сме искали да се бием за тва момиче
незнам ама за мен е тапо да се биеш за едно момиче (макар че съм искал да го направя) тапо ми се струва
Това е много селска постъпка, както за жените, така и за мъжете!
тва да не ти е праисториятаопукваш съперника, хващаш женската за косата и я дърпаш към пещерата да я обладаеш в/у камъните
и не, не съм се бил
аз съм пацифист![]()
Mmmako momi4eto si struva-Da,no ako e nqkoq kurventiq, koqto se natiska na vseki sre6tnat i sama si prai problemi-tvardo Ne!!!
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Че се бия за момиче пфф... най-голямата глупост![]()
![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Не моа да разбера как е възможно на някое момиче да и хареса момчетата да се смелят за неяМн е тъпо тва и не доказва любов, а някво гадно чувство за собственост
да така е. и говори само за липса на елементарно възпитание и нежелание да си запазиш самочувствието, защото с бой единтвено можеш да паднеш в очите на околнитеПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Точно така. С боят единствено показваш слабостта си, както и какво е нивото и възпитанието ти. В стремежа, да се докажеш, единствено изглеждаш адски смешен и жалък, нищо повече...Първоначално написано от anito.sl
Sigorno shte se faneme i momicheto shte nabieme![]()
![]()
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ти тва ше кажеш като не можеш да се биеш.очно така. С боят единствено показваш слабостта си, както и какво е нивото и възпитанието ти. В стремежа, да се докажеш, единствено изглеждаш адски смешен и жалък, нищо повече...![]()
Първоначално написано от Digital
Сигурно за това го казвам...
![]()
Am samo da se izqsnq v predniq post....ne ne vsa6tnost da popitam...da se biqt smisal takav da q za6titqt ili da se napravqt na maje?!?!
![]()
Да се направят на "мъже" предполагам...
Tva e palna bezsmislica....
възпитанието и мирогледа ми по никакъв начин не толерират проявата на какъвти и да било вид агресия. но да се сбияеш за любов... това е вече друго нещо! любовта е неконторлируемо чувство, когато един човек е влюбен, не мисли, не преценява трезво. същото важи и за всички чувства породени от любовта (щастие, гняв и т.н.). мисълта ми беше че едно наистина влюбено момче не би се замислило и за миг преди да се сбие за любимата си с когото и да било. трябва ли да го упрекваме?! тук обаче говорим само за ЛЮБОВ! аз лично бих била поласкана ако момчета се сбият за мен (момиче съм), но това не се е случвало.
не мога да понасям надутите фукльовци, които се правят на голамата работа и след като се явяват единствените оцелели в поредното меле се измъкват и казват "хей бейби, ти идваш с мен!" (дразнят ме и тъпите курви които им се връзват, но това е вече друга тема).
с 1 дума, бих оправдала момче, което се е сбило с друго заради любовта, но любовта може да бъде единственото смислено оправдание!
не съдя момчетата, които са тръгнали да се бият за дулсинея/жулиета или там която ви дойде на акъла, но се дразня на момичета побойничи!просто на 1 момче може и да не му отива, но на 1 момиче... още по-малко!(май пак навлязох в друга тема)
това е от мен!
хех...и в градска също(ама на момиченцаПървоначално написано от Kulio Gangstera
)
темата е само за момчета, а повечето отзовали не са такива...и аз да не остана по-назад))не съм се била за момче все още(никога не се знае
)...
emi tuka vsi4ki vikat 4e bilo tapo......ama az sum se bil i to ne edin put.......
4esto se biq i kato nqkoi dosajda na priqtelkata mi v nqkoe disko......qdosan 4e tq ne mu vrazva piqnicata po4va da q psuva,az razbiram tova i stava grozna gletka....
Това да се биеш заради момиче (момче) е супер тъпа и селска постъпка. Говори за липса на елементарно възпитание и невъзможност да се проведе смислен разговор. Само човек, който не може да реши проблемите си по друг начин прибягва към бой. Не знам само защо момичета се радват, когато момчета се бият за тях, като че ли са трофей. Супер тъпо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!