.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

8 март - какви цветя да подаря?

Утре ще подаря цветя на всички момичета от класа (само 6 на брой са ), но не знам какви. Не искам да е само 1 карамфил, но да не са някакви букети от по 10 лева Нещо семпло и хубаво. Освен това ще подаря на едно момиче цвете, като знак на извинение, но пак не знам какво да е Айде дайте съвети плс

ЕДИТ: ако има думи, написани грешно, това е защото съм сънен

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Наскуби некви от градината на баба ти ... кво толко !
    Strength thru Oi!

Супер фен
    Плевели
    Наще момчета кой знае кви лайна ще ни подарят

Супер фен
    по темата бели хубави рози излизат по 3 лв пар4ето
    личното ми мнение е НЕДЕЙ! на 14ти февруари се изръсих 48 лв за 7 червени рози изпрюатих ги по куриер момичето ги получи и нищо, даже смс не прати даже не ми писа първа по скайп когато аз и писах 'hi' тя ми писа "blagodarq ti mn no nqma6e nujda" izvoda mi e ne se zanimavai

Мега фен Аватара на koalka
    Розите са хубави, ама все пак са повече момичета, добре е да не са червени, а и розите доста соленичко ще ти излязат.За това избери някоое друго цвете, което е хубаво, а и нали е важен жеста?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Розите са хубави, ама все пак са повече момичета, добре е да не са червени, а и розите доста соленичко ще ти излязат.За това избери някоое друго цвете, което е хубаво, а и нали е важен жеста?
    проблема е, че представа си нямам от цветя

Rozite sa vinagi aktualni za vsi4ki praznici,no spored men na tozi praznik e po-podq6to da se podarqvat nqkakvi proletni cvetq-frezii,azalii,zumbuli

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Плевели
    Наще момчета кой знае кви лайна ще ни подарят
    вие пак сте добре, защото наще простаци от класа и като за последна година нищо няма да ни подарят като ги знам какви са стипци от момчетата от класа единствено ще получа букет от бебо ама ми стига нали е от него :P

Глухарче или горски теменуги. Все пак важен е жеста
    ... Ае розите си е най-яки.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    на луната
    Най-ми хареса това че не искаш да подаряваш карамфили =D> =D> Не знам защо ама не ги харесвам Каквито и цветя да вземеш няма да сбъркаш
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    Лалета рулз! Хебави пролетни цветя. Да са мах 2 и 50. Пак не е мн ефтино, ама знам ли.. аз питах за лалета преди повече от месец.. обожавам лалета и винаги когато мога си копувам.

(момиче съм)

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ne e vajno kakvo e cveteto,a che imash jelanie za takuv jest.Az kato gi znam tiq ot moq klas dori i ne biha si napravili truda ot na baba si gradinata da otkusnat cvete...makar che az bqh za kaktus izvun kruga na shegata..emi otivash i koeto ti e po djoba.Gerberite sa neshto semplo i neangajirashto,no vse pak ne sa nai-evtini.No da kakvoto i da e,no da ne e karamfil..banalno e...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    От ФБР ми забраниха да казвам...
    Цитирай Първоначално написано от Eternal_flame
    Rozite sa vinagi aktualni za vsi4ki praznici,no spored men na tozi praznik e po-podq6to da se podarqvat nqkakvi proletni cvetq-frezii,azalii,zumbuli
    Също и лалетата са добра идея... зависи какво ще ти хареса и на теб!
    Животът не се измерва с броя на вдишванията, които си направил, а сброя на моментите, които са спрели дъха ти!

Обожавам лалета. Това са едни от любимите ми цветя... Някак си от всеки сезон си имам поне по едно любимо цвете =)

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Klamer4o93
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    проблема е, че представа си нямам от цветя
    Еми отиваш до цветарския магазин, избираш цветя, които са и на добра цена.Тва е, не е толкова сложно.

Супер фен
    е па некой татул бате, направо ще ги тръшнеш във всякакъв смисъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си