- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 8 март - какви цветя да подаря?
Утре ще подаря цветя на всички момичета от класа (само 6 на брой са), но не знам какви. Не искам да е само 1 карамфил, но да не са някакви букети от по 10 лева
Нещо семпло и хубаво. Освен това ще подаря на едно момиче цвете, като знак на извинение, но пак не знам какво да е
Айде дайте съвети плс
![]()
ЕДИТ: ако има думи, написани грешно, това е защото съм сънен![]()
Наскуби некви от градината на баба ти ... кво толко !
Strength thru Oi!
Плевели![]()
Наще момчета кой знае кви лайна ще ни подарят![]()
по темата бели хубави рози излизат по 3 лв пар4ето
личното ми мнение е НЕДЕЙ! на 14ти февруари се изръсих 48 лв за 7 червени рози изпрюатих ги по куриер момичето ги получи и нищо, даже смс не прати даже не ми писа първа по скайп когато аз и писах 'hi' тя ми писа "blagodarq ti mn no nqma6e nujda" izvoda mi e ne se zanimavai
Розите са хубави, ама все пак са повече момичета, добре е да не са червени, а и розите доста соленичко ще ти излязат.За това избери някоое друго цвете, което е хубаво, а и нали е важен жеста?
проблема е, че представа си нямам от цветяПървоначално написано от koalka
![]()
вие пак сте добре, защото наще простаци от класа и като за последна година нищо няма да ни подарят като ги знам какви са стипциПървоначално написано от Mimka_sweet
от момчетата от класа единствено ще получа букет от бебо
ама ми стига нали е от него :P
Глухарче или горски теменуги. Все пак важен е жеста![]()
... Ае розите си е най-яки.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Най-ми хареса това че не искаш да подаряваш карамфили =D> =D> Не знам защо ама не ги харесвамКаквито и цветя да вземеш няма да сбъркаш
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Лалета рулз! Хебави пролетни цветя. Да са мах 2 и 50. Пак не е мн ефтино, ама знам ли.. аз питах за лалета преди повече от месец.. обожавам лалета и винаги когато мога си копувам.
(момиче съм)
ne e vajno kakvo e cveteto,a che imash jelanie za takuv jest.Az kato gi znam tiq ot moq klas dori i ne biha si napravili truda ot na baba si gradinata da otkusnat cvete...makar che az bqh za kaktusizvun kruga na shegata..emi otivash i koeto ti e po djoba.Gerberite sa neshto semplo i neangajirashto,no vse pak ne sa nai-evtini.No da kakvoto i da e,no da ne e karamfil..banalno e...
Също и лалетата са добра идея... зависи какво ще ти хареса и на теб!Първоначално написано от Eternal_flame
Животът не се измерва с броя на вдишванията, които си направил, а сброя на моментите, които са спрели дъха ти!
Обожавам лалета. Това са едни от любимите ми цветя... Някак си от всеки сезон си имам поне по едно любимо цвете =)
Еми отиваш до цветарския магазин, избираш цветя, които са и на добра цена.Тва е, не е толкова сложно.Първоначално написано от Klamer4o93
![]()
е па некой татул бате, направо ще ги тръшнеш във всякакъв смисъл