.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Град
    in the sky next to 7th cloud
    az li4no s1m polzvala nqkolko vida dieti i nqmat mn efekt za6toto te ti pi6at ne qj tova qj tova.razbrah 4e da otslabne6 ima efekt kogato pravi6 uprajneniq qde6 pove4e plodove i ne qde6 sladko pone za 1 mesec a posle qj ama po malko
    Лудите движат света.

Град
    Malko putevo

Re: искам да отслабна за най-много 1 месец...??

moje da ne vi se vqrva, no......pie6 mn mineralna voda.....i opredeleno 6te otslabne6 s nqkolko kilca, no ne obe6tavam, 4e 6te e za mesec....
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Град
    някъде в пространството
    Яж редовно избягвай безалкохолните,сладки и тестени храни,наблягяй на плодовете и зеленчуците,пии повече вода и прави упражнения \/

УУУУУУУУУ .. вече ми омръзна едни и същи неща да пиша... Знаеш ли какво направи. Хвани си едно гадже .. ама някой изрод пълен .. да е женкар .. и се ядосвай покрай него. Знаеш ли колко бързо се свалят килограми от нерви. Миналата година бях свалила 6 кг от без друго малкото си килограми за няма и месец. (За моите килограми е даже вредно защото тогава бях 48 и станах 42). Пък и като правиш секс с въпросното гадже (Е да на 14 си ама кво .. я гледай децата на 11-12 почват .. няма се цепиш от стадото сега -> това е ирония за тези които не разбират) пак може да отслабнеш. Никви диети и спорт не ти трябват.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    освен плодове, зеленчуци.......са нужни и упражнения и пак за 1 месец няма да отслабнеш......поне не много
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на pinki
    Az za mesec sum smukvala 6 kg i ne se mu4ix!Ama seriozno vuob6te ne sum si davala zor Daje ot ytre zapo4vam pak su6tata dietka to daje ne e i dieta de,4e pokraq taq zima ..... leko sum naddala pak!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    q napi6i taz dietka pls

dietka_az sum :) Pinki
    Guest
    Mi to zna4i si be6e takava procedyrkata bqx vtora smqna i nali v 12:00h do 12:30h piex airqn kolkoto si iskam!{tva vsu6tnost moje da se prieme kato zakyska} i na daskalo ne qm ni6to {purvite 2 dena 6te sa vi mn trydni ako gi izdurjite posle se svikva i daje ne yse6tate kak kilcata 4eznam :P}ili ako ogladneete tam soletki ne6to syxo ili plod(qbulka,portokal,greipfryt i t.n.) kato se priberete qdete salata ama mnogo salata bykvalno se natupkvate (za da ne mislite za xrana) daje moje da si pozvolite i ne6to sladi4ko \/ a sus salatkata moje da qdete i sirene,kremvir6 i posle razbirase plodove i tva koeto nai-6te vi ottek4i e ,bqganeto Xodix da ti4am tam 15-20min i predi da si legna pravex po 50 koremni presi Tova e!Ne znam na mene li4no ne mi e trydna za6toto sum sviknala da ne zakysvam A da zabravix da dopulnq 4e smukvax sredno 1,5-2kg na sedmica
    Aide yspex vi jelaq

Супер фен
    Това не е възможно ...солетите не са толкова безкалорични,колкото си мислите.По-добре в училище да не се яде,а само да се пие-сокче,кафе,чай..каквото и да е.После 1 плод(следобяд) и после само на вода,може и сварено яйце,ако се огладнее по някое време.Аз лично ям 2-3 дни в седмицата италианска салата(маруля,шунка,кашкав л,краставички,домати,крото ни и чесново сосче-тая салата засища повече от добре.),а останалите дни на плодове и течности +- яйце както написах по-горе и правя упражнения само когато имам време.Свалих 4кг за месец,но не си ги качвам засега.Освен това,сладко може само ако има повод-рд,празник и т.н. .А хляба е забранен напълно!След като си постигнете желаните килограми можете да си позволявате повече сладичко,но не прекалено...ограничаването пак ще е от полза и повече спорт.Това е от мене..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Защо изключвате хляба на 100%? За диета съм съгласна,но после...нямам предвид да изяждате по 1 хляб на ден естествено.Сега,когато вече съм смъкнала излишните килца и искам да ги запазя хляб (и всичко друго тестяно),сладко и газирано продължавам да избягвам,НО по няколко пъти в седмицата една препечена филиика не може да навреди.Не може цял живот да не близнеш тесто или поне на мен ми е невъзможно
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

:) PINKI :)
    Guest
    E dobre de az kazvam ,4e sum smuknala 6 kg za mesec i ne sum si gi vurnala o6te a vie 6te mi kazvate ,4e e nevuzmojno! A za xlqba-az ne konsymiram xlqb A i 1 ili 2 paket4eta soleti ne mogat da ti navredqt pri polojenie,4e ne konsymira6 nikakvi drygi vuglexidrati!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си