- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правихме за пръв път 69
Много ми допадна тази поза и смятам да я извършвам пак с гаджетата. Вас допада ли ви и правилили сте я вече?
еми яка е ама на мен лично не ми допада
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Aз пък й се кефяМалко е сложно едновременно да се изкефиш пълноценно на това, което ти правят и да правиш същото и ти.. ама се свиква
![]()
Робинята на Quench
Хмм.. Много е яка нали... Любимата ми.
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
ми да ти кажа, ти си първата, която пита![]()
Наскоро се замислих, че това не е поза. Поза е точно колкото и свиркатаИначе...да кажем, че става...но е неудобна.
да правила съм я и не не ми харесвато не е ли по отрелно да си го правите и да имате времето и силата да се насладите и да дадате наслада не е работа. 69 е много объркваща за мен
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
mi shtom vi e oburkvashta si karaite na 99
аз чесно да си кажа не съм я правила, но ми е някак много странна и нямам особенно желание да я пробвам, може би защото досега не съм правила свирки...или незнам
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
разсейва ме и не ми доставя наслада до край!
на мен мн ми допада и с приятела ми 4есто я практикуваме
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
привил съм я !!не ми харесва.Сякаш нищо не правим!!поне за мен няма удоволствие!!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
сФирки ли???![]()
Харесва ми тази поза, но гадничкото е, че по-трудничко се съсредоточаваш...![]()
Една от Любимите ми пози..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.