- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си???
Аз съм момче на 14 години харесах момиче на 14и тя ме харесва
какво да правя ето моята история?!?!?
Един ден влязох в мирк 4атих си с едно моми4е и по4нахме да се опознаваме пратих и пик и тя на мен харесахме се ....
Тя ми каза че е от моя град и аз се зарибих да излезем после тя ми каза че ме е излагала и не е от моя град а от друг саседен които е близо... тей де аз още я харесвам...
Тя ми каза че догодина щяла да учи в моя град но дотогава иам мн мн мн време ........
и не знам кво да прая де дали да и предлойа да доиде на разходка до моя град или незнами аз или да й кажа като доидеш да учиш тука ми се обади чао
незнам струва ли си?!?!???
савети плс
вапроса е малко тъп но плс кажете
Struva li si ?
NE
za6to da 4aka6 sled kato ima tolkova mnogo momi4eta
da zaebe6 vsi4ko zaradi momi4e koeto ne poznava6 NIKOGA
ne pravi tezi gre6ki az gi pravq otnovo i otnovo tva mi e problema
nau4ete daaaaaaaa ne praite gluposti e horakaji i ela pri men ili si tragni zavinagi
po qko ne6to ot tva ne ti trqa momi4e priqtelka ne ti trqa golemi sa intrigantki i samo nomera 6ti praqtprosto poznati
tei tei to
hora kajete i vie po entelegentnite ot men :P
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
nqkoi 6te pomogne li?????????
ili ima samo 1 4ovek vyv foruma??????????
Що си пуснал темата два пъти бе пич???И от един път става.![]()
Та и преди казах-не я чакай,ами я покани да дойде да се видите,да се опознаете...Това е.
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
ne si struva pi4 .... dori tq da e nai-prekrasnata jena na sveta ... vryzki ot razstoqnie ne sy6tastvuvat .... a da 4aka6 edna godina .... e zaguba na vreme ....
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
ако смяташ, че наистина я харесваш и искаш да опитате с нея, няма нищо лошо да я поканиш да ти дойде на гости за един ден. при това колкото и пъти да е идвала в твоя град сега ще й е хиляди пъти по-интересно![]()
Ако градовете ви са близко не мисля, че има проблем.Ще можете да се виждате често и да поддържате връзка.