- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девственици.
Чудех се... колко народ от вас, момчета, обича да отнема девственост.
Щото някакви хора скоро ми бяха казали, че не обичат, защото момичето било дървено , пък докато се понаучело...
И се зачудих..
Според мен трябва да ви е кеф, че ви се отдават..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Душевни чикимайци, а?
"Отнех й невинността"!!!
Тъпо...
Животът е БРЯГ!
Е, тъпо...
Мда, душевни чикийки...на мен лично не би ми било приятно, ако другия го боли или не му е приятно...а и си трябва доста подготовка, да се внимава...ако пичът си пада по по-бързите обороти, няма да му е максимално яко...
Да, съгласна съм, но защо пък ... трябва винаги и непременно да се мисли за собствения кеф... ?
Знам, че е заложено в нас , и все пак..
Това е от страна на собствения кеф...онова за болката е от страна на кефа на другия![]()
Съгласна.![]()
Aре де, едно кьораво момче ли няма да си изкаже мнението ??
Нема ги, отварят девственици.Първоначално написано от bungle
![]()
Мене ме кефи че са по-трудни, че съм им 1-вия, но требе се внимава повече, понякога има кръв което е неприятно, нямат опит.
Не ме кефи да им отнемам девствеността, но ги предпочитам поради аз си знам кви причини.
Не съм отварал само 1 или 2...![]()
ами аз съм правил секс само а едно момиче и тя беше девствена, но не мога да кажа, че е била дървена, защото и на мен ми беше за първи път....мисля, че не е редно да се правят подобни изказвания, зашото аз съм на мнение, че секс трябва да правиш с човек, който обичаш, а не просто с едно тяло т.е. дали му е за първи път или не няма значение....
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Така е!Първоначално написано от fulldelight
Учивляваш ме напоследък![]()
Хмм.. Да отнемеш най-личното на едно момиче... Това е голяма ОТГОВОРНОСТ, която момчето поема пред нея. Нас мъжете ни боли хобота къде, как и т.н. (има и мн изключения), но за момичето това е специален момент, да не кажа най-специалния.
"Били дървени".., ами че как няма, нали им е за първи път! В това се крие разковничето, момчето да направи така, че момичето да е сигурно и отпуснато, за да не се държи "дървено", а истинската наслада идва не чак толкова когато цвъкнеш млекцето, а когато видиш партньорката задоволена...
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Бих уважил, че някое момиче е решило аз да съм първият и.. тва би значело много за мен, но не бих го направил ако наистина не я обичам... Защото знам, че ако тя мисли, че аз съм Човекът.. а аз не съм на това мнение после ще се чувства изключително зле.. а не съм такъв.
Обичам да доставям удоволствие на другия.. а не само на себе си. Егоизмът не ми е заложен, кво да напрая.. убийте ме с камъни.
нема да те убиваме с камъни...аз лично ще те поздравяПървоначално написано от W3aKn3ss
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от W3aKn3ss
Поздравявам те за тези думи човече! Евала! =D>
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Имаше и смислени изказвания тук. Бравус.![]()
Едно искам да поясня обаче - повечето говорят за "загуба" на девственост (как я обичам тази думичка), с което не мога да се съглася.
Всъщност, така си печелиш правото да раждаш, което е върховния статус, който биологичното ти наследство позволява.
А майката на Исус как го е родила, а???![]()
Така че няя такава печалба...![]()
Аз пък се изкефих като отнех девствеността и невинността на моя. Беше-уау-супер-не като изживяване, а кота усещане. знаеш,че никой не го е пипал и че му разкриваш 1 нов и непознат до този момент свят!