- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- леко така...нелогично...
здравейте на всички. имам много странен проблем. в живота ми има едно момче, което всъщност навлезе в него още преди година и половина някъде... досега бяхме страшни приятели,докато снощи и двамата стигнахме до съгласие, че всъщност...се харесваме. ще попитате какъв е проблема? ами проблема е,че другото нещо за което сме на едно мнение е че не искаме да сме заедномоите причини са,че съм много "наплашена"
от по-тясно обвързване с другия пол(от кофти опит
), даже си бях обещала да не се хващам насериозно,докато не намеря някой който като го видя да ми забучи главата(в добрия смисъл). да,вярно от това момче не ми бучи главата и се чудя дали го харесвам достатъчно. неговите мотиви също са свързани с кофти опит пък и както ми каза сам снощи "ако сме приятели не можем да скъсаме". пък и е на моята възраст и е леко неуверен с момичетата, май по-скоро в цебе си(което и на мен не ми се нрави,понеже все пак съм си аз и имам нужда понякога да ме водят за ръчичка). разбрахме се да се оставим на течението... обаче както го гледам не е толкова цапнат,пък и съм си луднала по него,защото има страхотен характер и като се съберем двамата хората си мислят че имаме жълта книжка. абсолютно приятелски синдром с примеси на химия и прехвърчащи искри. не зная какво да правя,хем се страхувам да не се нараня отново(неслучайно казах да не СЕ),но от друга страна не изпускам ли това което е пред очите ми?
![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Намери си някой от когото да ти бучи главата(тръгни с него) и готово!![]()
Light The Universe
Изпускаш го и още как.Действайте бе!Какво толкова те е страх,след като и двамата се харесвате...Може и да не страдаш този път,не всеки път е еднакво.И се старай да избягваш тези неща,които са те наранявали,ако сега се хванеш с това момче...Но според мен е безсмислено да се виждате и да знаете че се харесвате...И да не правите нищо,това е тъпо.взимайте се и така![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
да,благодаря ви, благодарение на ва сега от 50 на 50 мнението мие ... 50 на 50!!! не мога да си харесам кое ми звучи по-добре... м/у другото мерси че си изтормозихте дзъркелите да го четете всичко това
Into the rush now,
зна4и аз мисля 4е няма да навреди много ако опиташ с него но караш по полека и както казаха по нагоре да избягваш нещата които са те наранявали преди.резултата маи ве4е не е 50/50 опитаи
ОМФГ О.ОПървоначално написано от brad_pit_f
Някой който се пише Брат пит...
Сега вече съм видял сичко.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Абе кво са 4удиш . Тръгвайте :P
Аз има още какво да видя!Първоначално написано от xixi
Та по темата.
Определено не рискувай ако не си сигурна...
Защото когато не очакваш нещо и то се случи ще бъдеш горе-долу казано съкрушена!
Има една приказка дето са казали хората... "Най-добрите приятели споделят и леглото"![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Течението те води към него, но ти му се дърпаш.....
фърляй му се
хаах в момента имам 1 подобен случай с едно момиче![]()
sam ne moga :P
Щом и двамата не искате връзка, а и ти не си сигурна относно чувствата си, не правете нищо и оставете нещата така.
ако държиш мн на него и сте мн добри фр нека да сте само такива защото ако тръгнеш с него може да го загубиш не само като гадже но и като фр тъй че по добре само приятели
много щасливи врьзки започват по този начин според мен трябва да деиствате![]()
всеки има кофти опит поне от една връзка, но това не бива да ни спира да продължаваме напред и да опитваме да бъдем щастливи. важното е отношението между двама ви - щом го има и уважението, и приятелството и тръпката какво повече ви трябва!![]()
добре де,щом и той се дърпа няма ли да е малко тъпо аз да поема инициативата![]()
Into the rush now,
поговорете насаме. обясни му, че наисина искаш да опитате! накарай го да разбере, че може би ще съжалявате ако пропуснете тази възможност. всеки иска да бъде щастлив и ти му даваш този шанс! накарай го да разбере, че все един ден, дори и с кофти опит в любовта, всеки трябва да продължи напред! и може би сега е този момент!
не, няма да е тъпо, той вероятно се дърпа, защото не вярва, че ще излезе нещо с теб, а в такъв случай няма смисъл да се разочарова още веднъж...
тръгни с него, така или иначе вече няма да сте приятели и нищо няма да е както преди....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
а,зася всичко си е както преди![]()
Into the rush now,
ne se strahuvaite po dobre opitaite 6oto ina4e 6e se 4udite kakvo 6e6e da stane ako ne ste opitali
DAVAITE SMELO
какво още чакате ? бягате от собственото си щастие ли ?![]()