.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    apfuu
    Guest

Как да я зарежа без да я нараня

Ходя с нея вече 2 месеца ,но ми писна всяко междучасие тя иска да съм с нея ,а аз имам и френдове като ме види с някое друго момиче да се водя почва с глупостите от типа "НАчи с мен не мойш да идеш до стаята ми ама с нея отиваш" и някви подобни, започна да ме дразнят и неща във вънщния и вид,които са много отвратителни като например постянно има сополи в носа ,звучи много тъпо ,но наистина дори ми е гадно да я целувам и други такива които ще ви спестя дразни ме,че ме кара да си оскубя веждите и да си обръсна краката,та аз съм момче и никога няма да си обръсна краката, а тя дори не си скубе веждите и това е искам да скъсам с нея,но не искам и целия и клас да ме намрази заради това !!!

Голям фен
    Уффф не трябваше да казваш това със сополите,че чак аз се отвратих....пффф доста гадно.Бих я зарязал на твое място,каквото и да ми струва
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Как я търпиш тая бе Зарязвай я,какво ти пука...
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

apfuu
    Guest
    Това не е най-гадното,веднъж даже на ръката и имаше ама добре,че не беше на мойта,че и с гурелчета съм я хващал офффф какво да и кажа искам да скъсаме ама като почне щоо искаш да скъсаме бъра-бъра

Твой е избора. Или за ден два ще те гледат накриво . Или приготвяй епилатора и легенче , където да и падат сополите

Много просто, кажи и достатъчно близко до лицето за да има максимален психо ефект следното: "Ма мааай са мааа"
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    хахахах "не искаш да я нараниш"... мислиш ли, че вече не си го направил, при положение, че говориш така за нея зад гърба й. Ако искаш да сториш добрО - иди и й кажи, БАСОЛЮТНО ВСИЧКО което не харесваш с нея. А замислял ли си се, че ако й кажеш о говориш с нея, и се промени поне малко, ще ти е по-приятно да си с нея? А? Пък ако не те е дерт за нея - Спасявай са, и тя да са спасява, все пак едва ли ти е първата, едва ли ще ти е последната.

Мега фен Аватара на koalka
    Щом не ти харесва, е ясно какво да направиш.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    хахахах "не искаш да я нараниш"... мислиш ли, че вече не си го направил, при положение, че говориш така за нея зад гърба й. Ако искаш да сториш добрО - иди и й кажи, БАСОЛЮТНО ВСИЧКО което не харесваш с нея. А замислял ли си се, че ако й кажеш о говориш с нея, и се промени поне малко, ще ти е по-приятно да си с нея? А? Пък ако не те е дерт за нея - Спасявай са, и тя да са спасява, все пак едва ли ти е първата, едва ли ще ти е последната.
    естествено при това положение има възможност тя да те намрази, затова можеш да й спестиш някой нейни недостатъци и все пак се подготви за буря и гръмотевици особено ако е по-устата

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами кажи си и просто че нямаш сериозни чувства към нея и е по-добре сега да прекратите,преди нещата да са станали много сериозни.

оооо пич споко идвам ти на помощ значи просто като я одрязваш и обясни че не можеш да дишаш от нея че мислиш че между вас ве4е не варви ако си смел4ага можеш и д ай кажеш 4е има неща които те дразнят и 4е тя ве4е не е същата мацка като преди ще и мине спокс...

Да я скъсаш без да я нараниш?? Няма такъв начин! Кажи и нещо от сорта на "чувствата ми не са както преди и предпочитам само да сме приятели". Може и да е клише, но ще е по добре от тва да и заявиш, че те отвръщава

E dobre ne moga da razbera shtom momicheto ti e tolkova nepriqtno kak taka si se reshil da izlezesh izobshto s neq. Mai hich ne si mislil kakvo si pravil . V momenta nqma kak da q zarejesh bez da q naranish no ako naistina ne iskash da q naranqvash ostani s neq no si pogovorete napravi se na udaren i si govorete na koi kakvo mu haresva i kakvo ne mu haresva v drugiqt . I i obqsni che ako te obicha ( haresva) ne bi te zadushavala taka che chak da te otdelq ot priqtelite ti. Pone spored men taka bi trqbvalo da napravish ako naistina ne iskash da q naranish no ako savsem ti e umruznala i te drazni adski mnogo togava ne bi trqbvalo da te ineteresuva tolkova mnogo dali q naranqvash ili ne.

Супер фен Аватара на maybelline
    Класа й няма да те намрази стига тя да не им наговори глупости за теб.Ако ти наговориш на своя клас глупости за нея,по-вероятно е твоят клас да я намрази.Но те съветвам да не го правиш,защото така ще объркаш няколко души,не само нея.Аз бях в подобва ситуация.Бившето ми гадже ходеше с най-добрата ми приятелка от съседния клас и като скъсаха,той наговори на класа ми разни глупости за нея и те не я харесват особено.А после той стана мое гадже и аз бях като между чука и наковалнята.Една от най-добрите ми приятелки и гаджето ми почти се мразеха и не беше никак приятно както за нея и за бившия ми,така и за мен.Затова те съветвам просто да й обясниш,че имаш нужда от свобода и не си готов за връзка все още.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ъ, темата е ебавка..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Знаем, но все пак сме длъжни да отговорим в случай, че не е.

apfuu
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Да знам,че съм я наранил много,но не искам да се обвързвам много с нея,но тя ми каза,че ме обича,наистина тея неща,които споделих са много гадни,но толкова време го тая в себе си и незнам какво да правя,затова трябваше да споделя ситуацията :[ и ви уверявам,че не е шега.Де да беше

Град
    софия
    kato za na4alo i kupi paket4e nosni kurpi4ki posle i kaji 4e ako ostane6 s neq samo 6e q narani6 i e po-dobre da sprete do tuka

Явно не ти е за да не я нараниш, а за да не се случи така да не се харесаш на някой си. Чупи я и толкова! Все пак ти решаваш какво правиш с живота си.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си