.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Adidas-a
    Guest

Абе... Уж първо така, после онака и накрая кфо стана?!

Ситуацията е следната. На 15 съм и нали съм ся в ново даскало и в моя клас първите дни едно момиче ми направи впечетление. Просто се отличи от другите в очите ми. И малко по-късно забелязах че през часовете ме гледа, усмихва ми се и т.н.. Казвам й че може да с еполучи нещо и т я ми вика ОК, ама после се разубедих. После пак й казха че нещо може да се получи и тя пак се съгласи, но се появи друга (стара позната, с която винаги сме имали привличане един към друг). И така пак отрязах оная първата. Ся пак ми изпраща мн чисити "сигнали". Харесвма я наистина и мсиля че след сичкото му "да" и "не" се влюбух в нея до известна степен... Но си мсиля че ако искам да тръгна с нея пак нещо ша се обърка Кфо да напраа? [-o<

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ами ако пробваш нищо няма да загубиш. Ако не стане-разделяте се по взаимно съгласие ,оставате си със хубавите спомени и приятели завинаги ! Тва е \/
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Re: Абе... Уж първо така, после онака и накрая кфо стана?!

Цитирай Първоначално написано от Adidas-a
    Ситуацията е следната. На 15 съм и нали съм ся в ново даскало и в моя клас първите дни едно момиче ми направи впечетление. Просто се отличи от другите в очите ми. И малко по-късно забелязах че през часовете ме гледа, усмихва ми се и т.н.. Казвам й че може да с еполучи нещо и т я ми вика ОК, ама после се разубедих. После пак й казха че нещо може да се получи и тя пак се съгласи, но се появи друга (стара позната, с която винаги сме имали привличане един към друг). И така пак отрязах оная първата. Ся пак ми изпраща мн чисити "сигнали". Харесвма я наистина и мсиля че след сичкото му "да" и "не" се влюбух в нея до известна степен... Но си мсиля че ако искам да тръгна с нея пак нещо ша се обърка Кфо да напраа? [-o<
    Бреии ти на лист ли си ги пишеш...... коя къде как аз ако бях на твое място щях да им загуба бройката пагубнно!
    Иначе не знам ти си звездата оправаи се.
    Light The Universe

Adidas-a
    Guest

dabe

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Най - добре да се оттървеш от цялата история или ако не искаш подари на едно от двете цвете и така!!! Друго избавление няма бацка!!!
    Да ама иам чувства към нея и ше ми е тъпо ако не съм пробвал... за 3ти път

Голям фен

Re: dabe

Най - добре да се оттървеш от цялата история или ако не искаш подари на едно от двете цвете и така!!! Друго избавление няма бацка!!!
    И аз предлагам да се отървеш от цялата история...
    Има толкова много вариянти.
    Пробвай с прерязване на вените тва е класика.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Adidas-a
    Guest

Цитирай Първоначално написано от xixi
    Дааа винаги съм имал с;абост към класиката-рязани вени във ваната

Цитирай Първоначално написано от xixi
    В сънната артерия и най-сигурно и качествено . Ся сериозно Adidas-a да не би да мислиш , че на третия път ще стане нещо . Аз така веднъж ходих с един 3 пъти и ся кфо не си говорим . Не се занимавай с глупости.

Нищо не ти пречи да пробваш... Може само да спечелиш от тази ситуация
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Супер фен
    ei takiva putкi kato tebe karat jenite da si mislqt 4e nie myjete sme otvratitelni

Ami kakwo gubi6 OPITAI ! moje i da se polu4i ne6to iii HAPPY END

Мега фен Аватара на iiirish
    сори, че ще го кажа ама си голяма фурнаджийска лопата! луташ се като муха без глава между две момичета и накрая оставаш на земята и при това пак сам... преди да направиш каквото и да било седни и помисли много добре какво всъщност искаше, защото повярвай ми - никое момиче няма да търпи да си игреш така с нея! уф чак мен ме хванаха нервите като чета за неорентираноста ти

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    ei takiva putкi kato tebe karat jenite da si mislqt 4e nie myjete sme otvratitelni
    съвсем правилно!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-напред трябва да се убедиш, че наистина имаш чувства и чак тогава да предприемаш нещо.

Голям фен
    Влюбил са нашия до "известна степен" ... много си смотан ве Та до каква степен ?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Nai dobre shte da e ako parvo reshish ti kakvo jelaesh i kakvi namereniq imash kam momichetata i togava veche gi namesvai tqh. Spored men za sega gi ostavi i dvete i ne se zanimavai a prosto se osuznai na koq zemq se namirash. Kato si gotov da budesh s nqkoq i znaesh kakvo jelaesh ot neq to bilo sex ili liubov eto togava veche se zahvani ....

Супер фен
    бахти тъпото, и аз така като бях нов една ми се метна направо... че чак досега ми досажда (а завърших преди година и половина) а аз само и казвам да бе да естествено че ще ти се обадя , гадно , ама тъп си бях и тъп си останах, а да и нещо не ми допада много много...

незнам дали беше по темата ама да си кажа

Guest
    Ей плейбой внимавай в картинката че от два стола най лесно се пада на земята.И не излагай нас,мъжете,защото не всички сме путки като тебе.

Голям фен
    Ne moga da ti pomogna
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми пробвай пък каквото стане ако не стане ни6то поне 6те знае6 4е си опитал
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си