- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Топ 3 на най-парадоксално тъпи имена на рег...
Беше ми трудно да определя точно кой са трите най....
В този форум репликата глупаво име придобива ново измерение.
1вия подгласник.Невероятния ЛОШ.Само по себе си името е банално и дори смешно но с аватара "коте" което си беше сложил наскоро замалко да ми докара инфаркт.
2рият подгласник е другия ми любим потребител...
А именно АТАКАБГ,винаги съм се чудил дали някой може да е едновременно националист и хетеросексуален.
От досегашните ми наблюдения твърдо НЕ!!
3ият и последен(не и по глупост) претендент е една регистрация на име brad_pit_f.
Познавам едно момиченце с подобно име,но то наскоро стана на 9 и вече надрасна този период.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
хахаха brad_pit_f избирам тееееб !
Strength thru Oi!
даммм тва е и моя фаворит...Първоначално написано от Buttk0
За националистите мога да кажа, че са си хетеросексуални, а какви са твоите наблюдения - не знам. Мойте са различни. Иначе има доста изпуснати тъпи потребителски имена. Включително си забравил да споменеш и себе си.![]()
Левски шампион але але!
прав си изпуснах доста,но немога да ви следя сичките...Първоначално написано от air_J
За наблюденията ти грешиш и знаеш ли защо?
Защото си идиот и да грешиш е нормалното което правиш.
А щом грешиш аз съм прав и националистите са педофили,бисексуални,некро фили,зоофили но не и хетеросексуални.
Относно името ми,то е марка.Питай майка си даже тя ще е чула за хихи.
Не знам на какво си, но го намали. xixixixixixixi![]()
Левски шампион але але!
Странно е че дори нещо като теб се е сетило да смени темата когато няма какво да каже.Първоначално написано от air_J
Първоначално написано от xixi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На глас се смея е луд![]()
И аз си заплюх братчо питчо ефчо![]()
Е, нали ти отговорих? Ти какво очакваше да кажа? Да те обидя и да започнем да се псуваме ли? Не, мерси! Наблюдавай си там развитието на темата и това е! Да не говорим, че ако почнем да се псуваме най-накрая ще заключат темата. И тогава какво се получава? Язък за "хубавата" тема, дето си пуснал.Първоначално написано от xixi
![]()
Левски шампион але але!
brad_pit_f . Не я познаам , ама е тъп ника според мен . Верно 4е истинския пол на Брад Пит е женски , ама не върви .
Аз не псувам а ви показвам истината по лесен за разбирне начин.
Темата ще я заключат и без тва.
Ами, по тоя повод - наздраве!Първоначално написано от xixi
![]()
Левски шампион але але!
Ти май неможеш да се нарадваш че си се научил да пишешПървоначално написано от air_J
![]()
Кхахахахахахаахахаххахаха хаха!Първоначално написано от xixi
![]()
![]()
![]()
![]()
Е а стига е. Кхахахаха
Изби рибата![]()
brad_pit_f! brad_pit_f! brad_pit_f! brad_pit_f! =D>
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Някъде, не помня точно къде.. май в IRC беше бях видял един ник "boli`me`kura`F".. Щях да падна от футьойла смеейки се. Май ще дам вота си за brad_pit_f
Така такаПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
![]()
Не мога, да! И така - вече 15 години. Наздраве!Първоначално написано от xixi
![]()
Левски шампион але але!
Ти нЕкъв сейрджия ли си, или искаш да участваш в класацията за тъпите никове? Ще прощаваш за въпроса, но просто не ми стават съвсем ясни постовете, които пускаш, имат двуяко значение.![]()
Левски шампион але але!
Мне, постовете ми имат ТриЯко значение, ето отновоПървоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
Ето ти един по-различен поглед на нещата - постовете ти имат МНОГО ЯКО значение! Това е положението! Айде стига сме флуудили "хубавата" тема.Първоначално написано от Perfect Onizuka
![]()
Левски шампион але але!
Що бе![]()
Не те ли кефи![]()
Тая теми е една от яките...
Другите някво сдух!
Air_J - J като Jordan ли, или?