.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Моя фр. разцепи джуката на един друг, замо защото ..

Моя фр. разцепи джуката на един друг, замо защото го бях фанала под ръка (както баба ми) на 3ти март и гледахме заедно зарята. С тоя пич сме само добри приятели. И гаджето ми точно по това време е минавало от другата страна на булеварда и цитирам "Аз ви видях с него как се гушкате и целувате" а тва изобщо не е вярнно. МА той е вироглав и не ме слуша, нито ми повярва. Излизаме си ний от кафето на следващия ден с моя приятел и се срещат тия двамата, и моя вика "Яла се разберем", отидоха в една уличка, върнаха се и тоя другия беше целия червен, плюеше кръв и му беше цепната джуката. След тва едни скандали работи глупости, мина се малко време същата вечер и с моя седим и се караме и той вика на оня другия "Ела". Оня идва и вика "Ауе ти целува ли се с нея снощи" и предстаате ли си оня вика "ДА" хххаха реакцията ми знаете ли ква беше?! ИЗсмях се супер мощно и понечих да си тръгвам, ама моя ме върна и караме се такиа бла бла както и да е, та искам да ви питам ТВА НА КВО ПРИЛИЧА? ЗАЩО НЕ МИ ВЯРВА, ТОЙ МАЛОУМЕН ЛИ Е, ЗАЩО УДАРИ НЕГО, СЛЕД КАТО "УЖ АЗ СЪМ ВИНОВНАТА" пххаха голям цирк и отивам аз при другия и му викам "кога сме се целували бе" и се смея , викам му "що лъжеш", и той вика "щом аз съм в кюпа, и другите са там, писна ми да съм добър, вече почвам с интригите и лицемерието" ахахах ама както и да е, с моя още сме си заедно, те си развалиха приятелството, мене лицето ми е здраво както и всичко останало. Но в края на краищата тоя моя кво искаше да покаже така?! Че си брани територията ли? за напред да внимавам да не му изневерявам ли? кво?! Имайте предвид, че е успял да излъже детектор на лъжата, тъй, че и мен може да будалка чат пат, ама ай не ме е дерт, то между нас има само физическо привличане. Та я дайте мнения, моля. С удоволствие ще ги прочета Мерси иначе. Лек ден

Голям фен
    Кой ненормален ще го прочете това всичкото ве
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кви са тия глупости ве ?
    Имайте предвид, че е успял да излъже детектор на лъжата

ХАХАХХАХАХХАХАХ ХАХАХА
    дае сигурно е и международен терорист, който се е дегизирал като хашлак и раздава шамари
    виж под леглото дали няма трупове

Голям фен
    Хахаха,интересна история ...Еми,според мен го е направил,или за да се изфука пред теб,че може да набие някой,понеже някои момчета така правят...Или другият вариант е,защото както ти каза,може да си пази територията
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    ХИли другият вариант е,защото както ти каза,може да си пази територията
    ми да мине да я препикае и готово

ахахха, дам,това също е вариант. ти мн внимавай с тоя ако наистина е излъгал детектор на лъжата,и аз имах един такъв приятел и да не ти приказвам че ми разби илюзиите за любофта, да не говорим за ревнивите прояви - преживяла съм го,внимавай повечко с тоя.
    Don't let nobody tell you, your life is over,
    Be every color that you are,
    Into the rush now,
    You don't have to know how,
    Know it all before you'll try.

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    кви са тия глупости ве ?
    Имайте предвид, че е успял да излъже детектор на лъжата

ХАХАХХАХАХХАХАХ ХАХАХА
    дае сигурно е и международен терорист, който се е дегизирал като хашлак и раздава шамари
    виж под леглото дали няма трупове
    XaxXAxaxax Не се знае нищо . Може да ги крие и в мазето . Тоз голям психопат . А пък ти си луда още да си с него.

Къде е това бойно моме дето чупи джуки да го УспокоЯ
    Light The Universe

амa ти сама си си виновна че си хванала ръката на другия.Незнам с кво ние тука можем да ти помогнем то за тва не тряа помощ ми тряа малко акъл...
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Хахахах.... Само побойници веее, само побойници.. не се спряха! .. Що не направихте една 3-ка?!..
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, цялата работа се е получила доста тъпо, ама какво да правиш.Виж, дори и да ти е много добър приятел не е трябвало да го хващаш под ръка, защото как очакваш да реагира бившия ти!?Да му стане гот ли?Нормално е да си развалят приятелството, а и той му е бил един приятел, щом е излъгал.Минало-заминало, но не прави повече такива неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си