.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    аа болеше ли горе на хрущяла?
    ами боли си да ти кажа!затова пийваш една водчица преди да ти го пробият и нищо няма да усетиш!хахаха иначе болката се търпи!аз иам 8 обеци на едното ухо само,но вече ме дразнат!до скоро имах по-малко,ама с кой акъл си пробих още и са да ви кажа картинката е мноо зле! вече не ми харесва

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами имам 3 на лявото ухо и 1 на дясното. Пробих си другите 2 на лявото, защото на сестра ми са по същия начин и дори не се замислих, честно казано.

{{{ElEk7rA}}}
    Guest
    ako moje6 po hubavo se probii sam 6toto taka nqma da te boli 4ak tolkova
    az primerno s1m si probivala 8 p1ti u6ite i 2 p1ti p1pa i to vse sama a da ne govorim o6te kolko narod s1m izpodupkala \/

Аз имам 2 обици на дясното и 1 на лявото.Не знам защо реших така...

Аз пък имам 3 обеци на лявото и 2 на дясното. С пистолет са ми правени и не съм имала до сега някакви проблеми. Иска ми се и още поне една-две да си сложа , обаче в моито градче няма студио за пиърсинг и затова ще трябва да почакам

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    az imam 3 dupki na lqvoto .. nz zashto kazah na lqvoto..spored men nqma znachenie na koe uho shte e

Even heaven is hell without you

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    е ама,че въпрос щом спеш по гръб пробий си тва дето по те кефи
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си