- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi: "bezinteresna vruzka?"
Edin vupros samo iskam da popitam...
Kakwo shte napravite ili shte si pomislite ako priqtelq vi vi kaje 4e vruzkata vi e bezinteresna.... ili neshto ot sorta.
Blagodarq predvaritelno ...
дЪ енд!!!!!!!!!!!!!![]()
Да това едното. Другото е че е глупак. А да и ще се ядосам доста.Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
хаха!точно!Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ще помисля, че не изпитва нищо към мен. И ще съм права.
Ще да е як Ди Енд туй!Първоначално написано от Mimka_sweet
Ami zashtoto se skarahme (zashtoto se ligaveh i mai go obidih... puk az daje i ne se usetih.) i toi mi trqsna vrata na vhoda.. I kato se pribrah me beshe blocknal i beshe smenil parolata si v globul.bg da ne mu pisha...i sq vika 4e ako iskam da produljim BEZINTERESNATA ni vruzka da otida do u tqh i da mu se izvinq... shtoto toi i guza nqma da si mrudne. To4no taka kaza. I nakraq kaza na edin obsht priqtel: "kato tolkova jelae da mi se izivini i da badem zaedno(ako go jelae) kakto kazax da doide da mi se izivini"!
A az se dvoumq naistina!! ;((((((((((( kakwo smqtate vie ...
Лиготията понякога може да ни съсипе живота. А и няма по-грозна гледка от лигаво момиче. Според мен иди му се извини (ако има за какво) и му кажи, че не е бил прав като ти е тряснал вратата, защото колкото и да ти е бил ядосан, не е трябвало да прави така, а да се опита да ти каже, че го дразниш като се лигави. С прибързани деиствия никой до никъде не е стигнал. Тва е една възможност да си помислиш добре, дали искаш да си с него, защото и от части се опитва да има някъв контрол над теб щом е казал "kato tolkova jelae da mi se izivini i da badem zaedno(ako go jelae) kakto kazax da doide da mi se izivini".Първоначално написано от Kate`Winslet
mi 6to mene pita6 pitai nego
I as bih postapila taka kakto priqtelq ti,akome be6e ybidila...A t`va za vraskata vi bila bezinteresna..moje bi e imal predvid,4e nqma raznoobrazie,nqma ob6ti temi ili moje bi kakto kazaha nqkade po gore The End...
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Ами Mimka_sweet е права, а и това означава, че няма чувства, защото ако една любов е силна и истинска и на двамата никога няма да им бъде скучно!
Явно си му скучна въпреки цялата лиготия,която бълваш.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ako durji na teb i iska da e s teb,no moje da mu e skuchno.A shtom veche daje ti go e kazal otpishi da izlize neshto ot tazi "vruzka".Prosto THE END.Prosto si nameri momche,na koeto da si interesna..a toq ne go i poglejdai veche..
не е съвсем така-не може все да се държите за ръка, да се целувате и да си говорите баналности-как е даскалото, как е работата. Във връзката трябва разнообразие, а каквото и да си говорим ежедневното общуване не предлага такова. Да, връзката може да е скучна, но дори и в скуката да намериш очарованието да си с другия-това е постижение. Какво си мислиш, че 1 връзка след 4-5 години е особено забавна-не е. Но и двете страни трябва да я разнообразят. Начините не са 1 или 2 и с повече старание и от двамата се получава.Първоначално написано от koalka
А до авторката-тоя е глезен лигльо. Много ги мразя тези. дори и да има право, поставя ли ултиматуми за такива неща-не е добре човекът. И изобщо лигава история като цяло. Върви у тях и се рзберете като големи хора. Аман от детинщини!
ohh tapite mom4eta maina ei taka mini eidn emsec omrazni im i posle izlezat s ne6to to roda ve4e e mngoo beiznteresno ili nqma trapka i ti ostva6 s prats v ysta dokato svi4ko e varvqlo okey smao 6te ti kaja 4e ne si zaslujava mu s eonijva6a za6toto ako mu puka6e za teb nqma6e postapi taka ama sle dvreme tav go viidi6 sega si tvarde travmirana o6te
Da,moje da e taka.Pravi ste,4e e glupavo momiche da se ligavi... i t.n! Ama toi kato mi se ligavi - az go turpq , a toi...! Da ne kazwam i kak me obidi v4era... Prosto ako vi kaja nai-mnogo da izlezete ot forum-a : D.. I nqkolko dena nqma da go tursq i nqma da mu pisha,zashtoto veche mi pisna i za gluposti da se karame. Moje da sum vinovna az,moje toi da e prawiq no znaete li - ne me interesuva koi e prawiq,koi kriwiq.Za men e vajno 4e mi se izqsniha neshtata i smeq da kaja che ne sajalqwam - kolkoto i kofti da prozvuchi. I ne kazwam che sum ligawa....slu4wa se rqdko,no se slu4va! Kakto i na nego,zatowa i nemoje da me sudi.
P.S: Znam 4e temata e ligawa i da zvu4i glupawo ama ... na vseki moje da se slu4i - osobeno na takiwa razli4ni hora kato nas s "priqtelq mi" ...
олее колко си неориентирана...ми то от ясно по-ясно е 4е няма 4увства към теб бе..бахти заблудената..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Hah kakvo shte si pomislq li ? Emi 1vo shte mi stane spr kofti,zashtoto "bezinteresna vrazka" za men zna4i krai.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
еми можеше да му направиш един номер ... да не кажеш нищо да понечиш да го целунеш и тъкмо преди да го направиш ... да му отлепиш един як шамар и да си вземеш шапката и повече да не се занимаваш с него ..... Много пъклено , А ?![]()
![]()
![]()
ami kasam s nego !!!!
a we bii mu shuta ti sa nz i glamavite maje, se nie sme im vinovni i trqa da im varvim sled gaza, da si gleda rabotata i gotovo, i ne se qdosvai zaradi nego, 6toto nali zn 4e lubovta e slqpa... ama se pak trqa razuma da se slu6a.Pyk ne koi e kazal 4e vinata e v teb 4e vrazkata vi bila bezinteresna?toi kato e mnogo zabaven da si varvi pri nqkoq dryga deto da mu se radva na "zabavleniqta"
Iiii ne se qdosvai, majete sa da se tapchat![]()