- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Priemate li vr1zka samo za SEX...
Da si s nqkogo samo zaradi udovolstvieto. Toi da si e jenen i ti da si ima6 priqtel i da ste zaedno kato vid raznoobrazie na vr1zkite si
такива ги наричаме курвентии![]()
да ама ги има пък както ще да се викат
Неееее не приемам !![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Вече те знаем каква си !Първоначално написано от Denitza
![]()
![]()
Strength thru Oi!
Пфф тва го напрайх веднъж и заради тва эагубих връзката си с този,когото обичахНо ми е било за урок,за да не иэневерявам на сегашния и приятел,защото мн държа на него и не искам да се случи пак същото
![]()
П.С.-Сега наистина ми се струва малко курвенско,ама всеки е бил млад и глупав![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Зависи от ситуацията...
аз все още не съм изневерявал ,но всеки ми вика "НЕДЕЙ",и аз се притеснявам да не ми хване жената ама кво да се прави и аз искам да натрупам малко опит искам да си правя мойте грешки!!
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
НЕЕЕЕ![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Тцтц.....не..!
Не![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ехаа той пък чак и женен-тва вече ее малко прекалено.![]()
Таа отговорът ми е-Не!
![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от Denitza
Връзка само за секс ДА! Ама аз ако съм обвързан или тя НЕ!
Не си падам по това да руша хорското щастие.
А на такива като тебе вече ти обясниха как им са вика.Тва е долнопробно.Аз ако направя такова нещо сигурно няма да мога да спя спокойно.А иначе "вид разнообразие" е и разходка в парка.
[b]Тъпо е, освен това лъжете по долен начин партньорите си.А и Seizure of Power е прав.
ДА![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
ами ако жена му е грозна и дебела? , или не много грозна ама много тъпа? , и има деца - кво ? - да се развежда ли?
-Няям думи просто кво е значението ква е жена му да не би дебелите да нямат чувства?ами ако жена му е грозна и дебела? , или не много грозна ама много тъпа?Щом е е оженил за нея,значи я е харесал такава каквато е!
[/b]
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
КАТЕГОРИЧНО НЕ! Т'ва си е баш курвенско поведение!Първоначално написано от Denitza
![]()
![]()
ммм не одобрявам мн такива връзки
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Секи според вкуса сиобичам да обичам ама обичам и да права секс
![]()
Няма значение кфа е жената или мажа да имам ф за секс и бира мога да живея секи ден на макс
ама имам само бира затфа..