- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- eye study - две скици на очи
http://www.deviantart.com/deviation/50347280/
ето линк направо към Deviant Art Че не ми се казват на сървър.
Оригиналните скици са на Готфрийд Бамес от учебникът "Човешкото тяло - пластична анатомия"
aka WILD__BOY![]()
thehood:
Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
Video: Asus EN3700GT 256MB
HDD: Hitachi 160GB SATA2
FAN: Cooler Master Susurro
Case: CM Centurion 534+ Black
Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black
не ме кефят грозни са има и по яки скици на очи
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Възхищавам се на таланта ти. В някоя тема май беше писал, че от скоро рисуваш. Много, ама много добре се справяш. Продължавай все така![]()
Радвам сеПървоначално написано от lost_girl_in_love
![]()
thehood:
Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
Video: Asus EN3700GT 256MB
HDD: Hitachi 160GB SATA2
FAN: Cooler Master Susurro
Case: CM Centurion 534+ Black
Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black
Ай кат напрайш ти такива-покажи ги-кат сте толко отворени..ее момичето/момчето се е постарало толко мн а ти накрая-грозни са...пфПървоначално написано от lost_girl_in_love
Момче съм си.Първоначално написано от Didi_tronka
А относ очите и кой как ги рисува - това е изключително сложно, защото те съдържат страшно много инфромация за човека. Ако мога да цитирам Гьоте:
"Ухото е няма, устата е глуха, но окото възприема и говори. В него се отразява и външният свят, и човекаът отвътре."
много са хубави![]()
Na men mn mi haresaha bravo![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
първото не ми харесва много.. но второто е супер
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
и двете ми харесват. чии очи си рисувал, ако не е тайна![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Фен съм тиПървоначално написано от ducklin
ака DJ Art
![]()
Първото ме радва, второто не.
ничии. Изграждал съм ги конструктивно, пурво си скицирах клепачите и очната ябълка, позиционирах си зеницата и започна да става.Първоначално написано от sexy_anji_
Иначе съм се водил по анатомията на Бамес (учебник по пластична анатомия)
Благодаря на всички
Красиви са![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
Благорадя.. имам много да уча за анатомият ана човека, за да станат добри.
oo chovek mn sa qki;] prekrasni sa..nai nakraq da vidq nqkva risunka det e naistina hubava..dosq se nqkvi grozni iiii blqqq...btw na kolko si? :] mnoou sa qki ochite..aaa i imash li dr risunki..postni ako mojesh plssssssssssssssssssssssss :]
Много са добри, браво!![]()
What you give is what you get!
Naistina strahotni o4i, ako ima6 o6te tvoi risunki ni gi pokaji![]()
Мм, чудесни са!
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Добри са, но имаш какво да учиш още( уф, както и аз...хванала съм една тухла формат А4 за анатомия и аз,авторът й е Александър Станев, и още една на руски, но тя е по-скоро за човека в движение...).
На първото око е деформирана долната част на клепача и контурите са доста груби за око... трябва да са по-плавни сякаш. Второто обаче изглежда доста по-добре (евала за него!), формата е добре... само дето веждите са му са се сраснали на горкия човечец :P.
Знам колко е трудна анатомията и отколко скоро рисуваш - вижда се, че имаш много талант :) Успех нататък :)))
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
леле, невероятни са![]()
или поне на мен мн ми харесаха!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.