.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    DEVSTVENA_MACKA
    Guest

DeVsTvEnAtA_MaCkA pita dali.....

zdraveite horica .Na 15 sum i se 4udq dali sega e podhodq6tata mi vuzrast da go napravq za pyrvi pyt .Imam mn ohajori i gadje si imam,koeto iska da go napravim,no az nz.Hem iskam hem ne. Kakva e taq skapana rabota Ta daite savet4e vie na kolko ste go pravili i koga e nai podhodq6to. mersi predvaritelno

Guest
    kogato se prestrashish az na 15 go napravix ... suvsem normalno si e .. ako ti se iska kfo 4akash

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: DeVsTvEnAtA_MaCkA pita dali.....

Цитирай Първоначално написано от DEVSTVENA_MACKA
    zdraveite horica .Na 15 sum i se 4udq dali sega e podhodq6tata mi vuzrast da go napravq za pyrvi pyt .Imam mn ohajori i gadje si imam,koeto iska da go napravim,no az nz.Hem iskam hem ne. Kakva e taq skapana rabota Ta daite savet4e vie na kolko ste go pravili i koga e nai podhodq6to. mersi predvaritelno
    NQMA vuzrast to4no opredelena vseki re6ava sam za sebe si . Az na 15 go napravih i izobshto ne sujalqvam no reshenieto mi beshe mn dobre obmisleno. Pomisli si iskash li go i uspeh!

да ако ти се иска наистина ,направи го,но гледай да е с правиният човек.
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Най-подходящия момент е когато усетиш подходящия човек до теб.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    trqvna
    когато го искаш

Супер фен
    Що за глупав въпрос! Ние примерно, ако ти кажем да го направиш на 20, ти ще чакаш ли до тогава...? Няма определена възраст, просто когато се почувстваш готова, тогава го правиш. Аз лично го направих на 15.

аз го направих на 15,но се 4увствах готова за това,съ6то така и сре6нах подходя6тия 4овек....така 4е ако мисли6 4е си готова да направи6 тази кра4ка ти пожелавам успех
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз го направих на 15 години, защото тогава срещнах подходящото момче, което обичах и се чувствах готова Но не знам при теб как седят нещата..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    не е важна възраста, важен е човекът аз лично го направих на...13
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    По думиоте ти личи че не си готова. Почакай още годинка-две...само от любопитство ако го правиш...няма да ти е толкова приятно

Аз пък бях на 18 и половина. И въобще не съжалявам за това, че училищните ми години не бяха изпълнени с терзания от рода на "бременна ли съм".
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Am, i as mislq,4e e po dobre da iz4aka6 o6te malko!Pak citiram edna lekciq na moqta daskalka po frenski "Po kasno-po dobre!Edno momi4e na va6ata vazrast(14-15god) ne e gotovo da poeme ogromnata otgovornost na polovata zrqlost!Edno,4e fizi4eski ne e gotova i vtoro,4e i psihi4eskoto natovarvane da misli6 za vaprosi tip"bremenna li sam ili ne!?" e golqmo!Ne moje da se sravni matkata na edno momi4e zapo4nalo poloviq si jivot na 13 i edno momi4e na 17 ili 18 godini!A matkata e mnogo vajna za6toty ne moje da se sravni ydovolstvieto s jena s matka i s jena bez matka i sledovatelno maja nqma da si stoi v ka6ti(t.e. 6te hodi i po dr jeni),a edna jena sas semeistvo ne bi iskala tova da stava pri4inata za razvalqneto mu!Za maja moje bi 80% ot vraskata se krepi na sexa!Kato nqma kvo da pali,nqma i kakvo da gori!"
    Mislq 4e bqh predostata4no iz4erpatelna! I as sam na sa6toto mnoenie kakto gospojata si!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Щом искаш, хем не, значи не си готова.Трябва да си напълно убедена, че го искаш и независимо на колко години си.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Направи го , когато усетиш желанието за това у себе си , а не защото ти са дошли годинките за секс . Иначе мисля , че на 15 е рано да се води полов живот , ако нямаш гадже и да спиш с ухажорите си .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си