- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da se brysne ?
kak da mu kaja 4e mi e nepriqtno 4e ne se brysne ...![]()
кое че не бръсне??
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Аууу, една приятелка имаше същия проблем. При нея с намеци не стана. Накрая се разделиха заради това... Ами.....кажи му директно, но не много грубо...![]()
Опитай се да познаеш.. имаш 3 опитаПървоначално написано от Pussy_Searcher
![]()
Иначе.. намекни му.. хЪхЪ.. не че ниемъжете разбираме особено от намеци.. ако не стане прав текст :P
кажи му,че ако не го избръсне няя ме пуснеш![]()
просто му предложи да се обезкосми зада е по-различно и после му кажи че така (обезкосмен) повече ти харесва![]()
Понамекни му леко, той би трябвало да се досети.
като му правиш свирка,се направи че ти е влязъл косъм в устата и почни да плюиш там!!!следваштия път требе се досети
я ме светнете какъв трябва да е намекът ?! щот моят глупчо не разбра и ся и аз трябва да му казвам ...![]()
Ами, кажи му, че ти е по-приятно и е по-хубав, когато е обезкосмен.![]()
1. може ли да си хванеш такъф кадет не се бръсне ве дееба, тва е гадно, всяко уважаващо себе си момче се бръсне
2. той на колко е та не се бръсне, 12-13, глупости 11 трябва да е, аз от 12 почнах
3. намекни му леко, ако не се досети му кажи в прав текст, ако пак не го направи му кажи, че няма да му пускаш ако не го направи, ако пак не го направи го заеби (или той ще те зареже като му кажеш, че няма да му пускаш) и си намери друг, който поне подържа няква хигиена
дееба не съм предполагал, че има момчета, които не се бръснат
охх има много момчета,ааа момчето почва се бръсне редовно спред мен на 16 ,преди това не го търси
Аве шибаняк, това няма никаква връзка с хигиената. МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИШ КАКВО ОЗНАЧАВА ХИГИЕНА, А?Първоначално написано от hforce
Всяко уважаващо себе си момче, се бръсне?!![]()
Пич, ти ме спука бе.![]()
Като ги загледам тея с бръснатите крака ... лошо ми става...
А колкото за гениталиите - това става според желанието на партньорката.
кажи си му го в прав текст и т'ва ено бъди мил(а)
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Дааа, хигиената и бръсненето нямат нищо общо.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
като сте в една компания отвори темата за бръсненето на момчетата и кажи как много повече би ти било по притно един бръснат там мъж от колкото космясъл. твоя трябва да се сетиИли му кажи че и ти няма да се бръснеш ако той не обръсне
гледай да прозвучат тия неща колкото сериозно толкова и на шега че да не му засегнеш мъжкото его
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ami spri da se brusnesh i ti i kato doide wuprosut ot negowa strana "Zashto?" ili namecite,mu kaji che i na teb ne ti e priqtno toi da ne se brysne ... aaa haha no twa e gadno za teb,nehigienichno ...
A za namecite ... ei taka prosto izwednuj otwori temata za obezkosmqwaneto,dori i po glupaw nachin da q zapochnesh(naprimer se oplachi che te boli s epilatora ili dr takiwa gluposti) e nqkakwo nachalo ... popitai go toi s kakwo se obezkosmqwa ... drun drun.A ako ne poddade .. kaji mu da se obrusne,shtoto na teb ne ti e priqtna wiziqta mu.
Откровеността е важна в една връзка. Казваш му в прав текст, че го харесваш повече обескосмен!
Бааа....да си космат отдолу си е кофти![]()
по гот си е да е гладичко
![]()
а по темата еми давай директно ама не много грубо де :P
Най-добре говори директно с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
абе как ще се бръсне бе, вие добре ли сте?
има много по модерни начини за обезкосмяване, а не после да ти порастват като на буги барабата![]()
обичай го такъв , какъвто е![]()
маймунПървоначално написано от OtherDimension
![]()
ако не сте забелязали мъжете не обичам да им се говири в прав текст ,може да се обиди поне аз така
Айде съживи се темичке, да отнеса няколко псувни![]()