- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?
Spored vas ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?(pod mom4eta imam predvid do 18g. ) Kajete si mnenieto .. i mom4eta badete 4estni![]()
по същата логика има ли момичета, които не изневеряват?
зле си
едит: по темата: има
rqdko sre6tani sa i za momi4etata i mom4etata az li4no ot si4ki mom4eta s koito sam bila si4kite sa mi izneverili ve4e nz na koi da vqrvam![]()
има има....... (е аз сега като прехвърля 18 какво дядо ли ще стана)
![]()
Light The Universe
ebasi tupiq i neadekvaten,le6en ot logika i smisyl vupros....est 4e ima
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
баси въпроса! ми че от къде да знам дали има или няма аз да не съм ги прекарала всичките, че да съм наяснопонякога дори хора, които са казвали, че никога не биха изневерили, го правят! така че при никой никога няма гаранция!
Има ги.. до определен моментхахаха.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
баси въпроса! ми че от къде да знам дали има или няма аз да не съм ги прекарала всичките, че да съм наясно понякога дори хора, които са казвали, че никога не биха изневерили, го правят! така че при никой никога няма гаранция!
Ne sam kazala 4e si a zadadoh vaprosa za da pitam vie izneverqvali li ste na priqtelq ili priqtelkata si saotvetno
Am ima sigurna sam che ima .no sa mnogo malko i e rqdkost da popadnesh na takav chovek.Na men lichno pochti vsichkite mi poznati i priqteli momcheta izneveiavat na gadjetata si ,dori pred men si pozvoliavat razni volnosti i vikat 4e ako mojelo shtiali da minat edi koia si.No za moiat priatel sam sigurna che nikoga ne e mi e izneveriaval nishto che hodim ot sumati i vreme i tova mn me radva![]()
Много якоКакто има и момичета, които не са курви!
Кога ще спрете да слагате всички под общ знаменател???
![]()
Всичко зависи до човека . Не само момчетата изневеряват . Макар че съм момиче , не смятам , че всички момчета са некфи гадни женкари . Все пак има и момичета дет си изневеряват.
Абе какво ти пука всички изневеряват ли и не?Не е ли по-важно дали на теб ти или не ти изневеряват?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
vsichki izneverqvat.no zashto go pravqt i te ne znaqt.katocheli niq nemojem da im dadem tova koeto dava i drugata,tupa rabota
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
Ne mojesh da kajesh dali vsichki izneverqvat ili ne...zavisi ot choveka.Puk i moje nqkoe momche s edno momiche da si hodi po drugi,a s opredeleno da e tolkova hlutnalo,che daje da ne misli za druga.Taka,che zapitai se dali choveka do teb ti izneverqva ili ne...a ne vsichki...Zavisi ot mnogo neshta.No opredeleno ima momcheta,koito sa po-verno doro i ot "nevinnite" momicheta![]()
ох миличка нека позная ти си разочарована и влюбена 2,3 момчета са ти изневерили и ти сега си мислиш че всички са така.. не не е изобщо така има много свястни момчета които ценят на теб и никога не ти изнверяват...аз сам само на 13 но поне така мисля..моето гадже как не прегръща и целува други ндето е и той на 13..така 4е спокс ще намериш твоята супер половинка
![]()
Досега отговарят предимно момичета и казват, че имало такива момчета. Сигурно ако ги попитат за пример 90% от тях ще кажат "мойто момче никога не ми е изневерявало". Да, но истината понякога е малко по-различна отколкото си я представяме. Та така е и по тази тема. Аз, от позицията на момче мога най-отговорно да заявя - не, няма момчета, които да не изневеряват! Всички мъже сме еднакви, колкото по-рано го прозрете и свикнете с мисълта, толкова по-малко ще ви боли, ако един ден ви дойде на главата. Но все пак ви препоръчвам да се убедите, че всички мъже сме еднакви от чуждият опит, а не от своя собствен.![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от air_J
тук не съм съгласен...АЗ СЪМ МОМЧЕ...И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО...НЕ БИХ ИЗНЕВЕРИЛ...ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ДЕТО НЕ МОГАТ ДА СИ ДЪРЖАТ ПИШКАТА В ГАЩИТЕ...МОМИЧЕТАТА МИСЛЯТ,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ИДИОТИ И КРЕТЕНИ...ЕМИ НЕ Е ТАКА...НЯКОИ ДЪРЖИМ НА ЧОВЕКА ДО НАС...И ДОРИ ДА НЕ ГО ХАРЕСВАМЕ,ТО ПОНЕ БИХМЕ ГО УВАЖИЛИ..
Приятелят ми ми е казвал, че на всичките си предишни приятелки е изневерявал.
На мен още не е. Убила съм му желанието за изневярва. Муахахаха.![]()
И евалата на Госта, поне уважение трябва да имаме, ако не друго..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Estestveno 4e ima takiva mom4eta oba4e te sa mn malko a i pod 18 godi6na vuzrast ne raz4itai na seriozna vruzka![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ей ме мене :P
аа само дето съм по дрът![]()
Разбира се, че има!Първоначално написано от SaLzI4Ka
Тъпа тема.Не може да слагаме всички под общ знаменател.Разбира се,че има.Може да не са много,но има!Свят широк,хора разни...
Разбира се че има.Само трябва да търсиш хубаво.Опссссаз не съм момче,вече съм мъж,защото минах 18 прди две години.Ебаси и мъжа.
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Левски шампион але але!