.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Голям фен
    4e za6to da nqma?
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    ima razbira se !
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Има ги.. до определен момент хахаха.

нях нях нях нях
    хаха
    даамз !!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Няма! Разликата е дали има с коя, но в съзнанието ни винаги има и още някое момиче което бихме искали да праснем, говоря от личен опит.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Има, има
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ми естествено 4е има тези които са истински влубени..но те са рядкост..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    софия
    естествено че има но сме много малко
    и защо мислиш че са само до 18 годишна възраст? мога ти кажа че има доста по дъртички които си го позволяват но защо го правят ли нямам и представа дори като питах едно приятелче което ми е наборче и тои не можа да ми обясни защо го прави хах
    това че си попадала на такива които мислят само за физическата си изгода не трябва да те подтиква да слагаш сичките момчета под общ знаменател! аз кат съм попадал на повече к******и (с извинение )какво да ви слагам сичките в кюпа ли не е така има доста свесни момичета както и момчета много си зависи и от човека с които си ако има наистина чуства към теб аз мисля че не би ти причинил това но за съжаление повечето са такива!
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Никога не бих бил с някоя, просто като да бъда с нея.
    А когато съм с някой това означава, че никой друг няма право да ме има.

Изневяраята за мен би била немислима... Това означава, че този, с койото съм не ми дава това, от което имам нужда. Един вид - не ме задоволява. Тогава какво правя при него? Ест., че ще си потърся щастието друга де, но изобщо няма да крия намеренията си.

За мен и прошката на изневяра е немислима...
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Момиче съм , но знам , че и такива индивиди има . Ежедневно се срещам с тях . Много добри приятели са ми , и знам , че никога не биха причинили такава простотия на приятелката си .
    Просто са рядкост този тип момчета , но не са изчезнали от Земята .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

И според мен има и не само момчета до 18 год., а и след това.
    Но за мен не е важно да знам за другите, важното е, че моето момче не е такъв.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Момиче съм , но знам , че и такива индивиди има . Ежедневно се срещам с тях . Много добри приятели са ми , и знам , че никога не биха причинили такава простотия на приятелката си .
    Просто са рядкост този тип момчета , но не са изчезнали от Земята .
    =D>
    да все още не сме изчезнали от лицето на земята!
    вижте
    няма невъзможни неща!

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?

Цитирай Първоначално написано от SaLzI4Ka
    Spored vas ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?(pod mom4eta imam predvid do 18g. ) Kajete si mnenieto .. i mom4eta badete 4estni
    Ше ме извиняваш ама това дали си момче или момиче няма никво значение! Въобще не е вярно че момчетата изневеряват повече от момичетата! Аз НИКОГА не съм изневерявал и какво получих - смях в лицето....

Спокоиен съм
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, има.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Има!

А и защо си мислите, че момичетата са по-малко склонни към изневяра?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    NIAMA !!! prosto nqkoi ne su popadali v situaciq !!!

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от niki000
    в голяма грешка си!!!
    вижте
    няма невъзможни неща!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от darkdevil
    в голяма грешка си!!!
    Или по-скоро ти си в такава!
    П.С.> Както и предполагах - 95% от отговорите са на момичета, и 95% от отговорите им са "да, има". Не, няма! Това е истината. Подкрепят я 2-3 момчета, които дори да допуснем за момент, че са изключения, то като такива те просто биха потвърдили правилото, че всички мъже сме еднакви.
    П.С.2> Недейте дава жалките си примери като "мойто момче със сигурност не е такова", защото е доста тъпо в такава ситуация да даваш за пример своето момче. Това, че не знаеш всичко, не означава, че не пуска питона и на други места! А и по тази логика, като всички имате гаджетата си за света вода ненапита, то излиза, че едва ли не НЯМА момчета, които да изневеряват. В следващият момент твърдите, че такива момчета са рядкост. Е, това не е ли противоречие? На всяко момиче приятелят й не изневерявал, а в същият момент такива момчета били рядкост. Айде, нема нужда!
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да, има.
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    в голяма грешка си!!!
    П.С.> Както и предполагах - 95% от отговорите са на момичета, и 95% от отговорите им са "да, има". Не, няма! Това е истината. Подкрепят я 2-3 момчета, които дори да допуснем за момент, че са изключения, то като такива те просто биха потвърдили правилото, че всички мъже сме еднакви.
    П.С.2> Недейте дава жалките си примери като "мойто момче със сигурност не е такова", защото е доста тъпо в такава ситуация да даваш за пример своето момче. Това, че не знаеш всичко, не означава, че не пуска питона и на други места! А и по тази логика, като всички имате гаджетата си за света вода ненапита, то излиза, че едва ли не НЯМА момчета, които да изневеряват. В следващият момент твърдите, че такива момчета са рядкост. Е, това не е ли противоречие? На всяко момиче приятелят й не изневерявал, а в същият момент такива момчета били рядкост. Айде, нема нужда!
    Абе ти тъп ли си или какво.Или си някакъв пубер,който така яко го тресе хормона че не може да си задържи оная работа в гащите.Естествено че има.И моля те не ме слагай под общ знаменател с теб,защото и аз съм момче и понякога ме е срам че заради такива пишкочешковци като теб и мен най често като момче ме вписват в общият знаменател.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    баси въпроса! ми че от къде да знам дали има или няма аз да не съм ги прекарала всичките, че да съм наясно понякога дори хора, които са казвали, че никога не биха изневерили, го правят! така че при никой никога няма гаранция!
    ebesh se ti pone sas 10tina na ve4er ne gi bila prerakara si4ki te znaqt tebe ani obshtata devica xaxa
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами наистина не можеш да говориш за всички!Защото предполагам че има някои които са съвестни и не изневеряват!Тъй че има!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    в голяма грешка си!!!
    Абе ти тъп ли си или какво.Или си някакъв пубер,който така яко го тресе хормона че не може да си задържи оная работа в гащите.Естествено че има.И моля те не ме слагай под общ знаменател с теб,защото и аз съм момче и понякога ме е срам че заради такива пишкочешковци като теб и мен най често като момче ме вписват в общият знаменател.
    напулно прав си и това да искаме не можем да го променим и на мен ми е писнало от такива като air_J!!!
    нa air_J не му давам повече от 16 години и за съжаление повечето са като него тресе ги яко хормона и феромоните и не могат да си варжат оная работа в гащите!!!!
    вижте
    няма невъзможни неща!

Град
    софия
    в голяма грешка си!!!
    не ме слагаи под общ знаменател с тебе аз лично не изневерявам дори и да имам възможности предпочитам да съм си само с моита половинка за разлика от теб!!! ходи си дигаи щангите (съда по аварта ти ) и не говори че сички сме такива има хора които са с друго мислене и виждания много различни от твоите !
    вижте
    няма невъзможни неща!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    На 21 години съм, и за да твърдя това, значи съм видял достатъчно. Доста влюбени момчета, които си мислят че "моето момиче е единствено и никога няма да и изневеря, срамувам се от такива като air_J, заради тях ни мислят всичките за курвари", пред очите ми са изневерявали по една или друга приичина. Като бях в Испания работих с няколко човека (имаше българи, чилийци, румънци) - всичките разправяха как са изневерявали на жените си, при това без никакво притеснение. Аз самият познавам СЕМЕЙСТВА, в които открито се знае, че си изневеряват. За какво говорим тогава? Айде вие, дето ми давате 16 години станете на тези години, пък тогава да си говорим! Колкото по-рано прозрете вие (то не толкова вие, колкото момичетата), толкова по-добре. Това, че някое момиче не знае, че приятелят й и изневерява, е защото той го прави добре (може и специалист да е), а не защото не го прави! Станете на повечко годинки, вижте повече от живота, и тогава сами ще дойдете на моето - изключения и да има, са не повече от 2-3 на хиляда.
    П.С.> Каквото имах да кажа го казах, смятам да прекратя участието си в темата, че аман от разбирачи. Явно ще трябва да го научите от личен опит, но щом така е по-добре за вас - ваша воля! Пък и пубер ме изкараха - мани, мани...
    Левски шампион але але!

Guest
    еми по принцип примерно половината от момчетата/мъжете нямат нагласата да изневерят ако става въпрос за сериозна връзка. В крайна сметка обаче колкото е по-дълга връзката толкова повече им се иска да пробват и някоя друга. Не могат да изневерят само тези на които обстоятелствата не позволяват. Разбира се и високо-морални екземпляри които са 0,3 %.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си