- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?
4e za6to da nqma?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ima razbira se !
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от Crazy`Witch
нях нях нях нях
хаха
даамз !!!!![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Няма! Разликата е дали има с коя, но в съзнанието ни винаги има и още някое момиче което бихме искали да праснем, говоря от личен опит.
Има, има![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ми естествено 4е има тези които са истински влубени..но те са рядкост..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
естествено че има но сме много малко
и защо мислиш че са само до 18 годишна възраст? мога ти кажа че има доста по дъртички които си го позволяват но защо го правят ли нямам и представа дори като питах едно приятелче което ми е наборче и тои не можа да ми обясни защо го прави хах![]()
това че си попадала на такива които мислят само за физическата си изгода не трябва да те подтиква да слагаш сичките момчета под общ знаменател! аз кат съм попадал на повече к******и (с извинение )какво да ви слагам сичките в кюпа ли не е така има доста свесни момичета както и момчета много си зависи и от човека с които си ако има наистина чуства към теб аз мисля че не би ти причинил това но за съжаление повечето са такива!
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Никога не бих бил с някоя, просто като да бъда с нея.
А когато съм с някой това означава, че никой друг няма право да ме има.
Изневяраята за мен би била немислима... Това означава, че този, с койото съм не ми дава това, от което имам нужда. Един вид - не ме задоволява. Тогава какво правя при него? Ест., че ще си потърся щастието друга де, но изобщо няма да крия намеренията си.
За мен и прошката на изневяра е немислима...
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
И според мен има и не само момчета до 18 год., а и след това.
Но за мен не е важно да знам за другите, важното е, че моето момче не е такъв.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
=D>Първоначално написано от ThePainIsReaL
да все още не сме изчезнали от лицето на земята!
вижте
няма невъзможни неща!
Ше ме извиняваш ама това дали си момче или момиче няма никво значение! Въобще не е вярно че момчетата изневеряват повече от момичетата! Аз НИКОГА не съм изневерявал и какво получих - смях в лицето....Първоначално написано от SaLzI4Ka
Спокоиен съм![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
Има!
А и защо си мислите, че момичетата са по-малко склонни към изневяра?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
NIAMA !!! prosto nqkoi ne su popadali v situaciq !!!
в голяма грешка си!!!Първоначално написано от niki000
вижте
няма невъзможни неща!
Или по-скоро ти си в такава!Първоначално написано от darkdevil
![]()
П.С.> Както и предполагах - 95% от отговорите са на момичета, и 95% от отговорите им са "да, има". Не, няма! Това е истината. Подкрепят я 2-3 момчета, които дори да допуснем за момент, че са изключения, то като такива те просто биха потвърдили правилото, че всички мъже сме еднакви.
П.С.2> Недейте дава жалките си примери като "мойто момче със сигурност не е такова", защото е доста тъпо в такава ситуация да даваш за пример своето момче. Това, че не знаеш всичко, не означава, че не пуска питона и на други места! А и по тази логика, като всички имате гаджетата си за света вода ненапита, то излиза, че едва ли не НЯМА момчета, които да изневеряват. В следващият момент твърдите, че такива момчета са рядкост. Е, това не е ли противоречие? На всяко момиче приятелят й не изневерявал, а в същият момент такива момчета били рядкост. Айде, нема нужда!![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от koalka
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Абе ти тъп ли си или какво.Или си някакъв пубер,който така яко го тресе хормона че не може да си задържи оная работа в гащите.Естествено че има.И моля те не ме слагай под общ знаменател с теб,защото и аз съм момче и понякога ме е срам че заради такива пишкочешковци като теб и мен най често като момче ме вписват в общият знаменател.Първоначално написано от air_J
ebesh se ti pone sas 10tina na ve4er ne gi bila prerakara si4ki te znaqt tebe ani obshtata devica xaxaПървоначално написано от anito.sl
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
напулно прав си и това да искаме не можем да го променим и на мен ми е писнало от такива като air_J!!!Първоначално написано от Анонимко
нa air_J не му давам повече от 16 години и за съжаление повечето са като него тресе ги яко хормона и феромоните и не могат да си варжат оная работа в гащите!!!!
вижте
няма невъзможни неща!
не ме слагаи под общ знаменател с тебе аз лично не изневерявам дори и да имам възможности предпочитам да съм си само с моита половинка за разлика от теб!!! ходи си дигаи щангите (съда по аварта ти ) и не говори че сички сме такива има хора които са с друго мислене и виждания много различни от твоите !Първоначално написано от air_J
вижте
няма невъзможни неща!
На 21 години съм, и за да твърдя това, значи съм видял достатъчно. Доста влюбени момчета, които си мислят че "моето момиче е единствено и никога няма да и изневеря, срамувам се от такива като air_J, заради тях ни мислят всичките за курвари", пред очите ми са изневерявали по една или друга приичина. Като бях в Испания работих с няколко човека (имаше българи, чилийци, румънци) - всичките разправяха как са изневерявали на жените си, при това без никакво притеснение. Аз самият познавам СЕМЕЙСТВА, в които открито се знае, че си изневеряват. За какво говорим тогава? Айде вие, дето ми давате 16 години станете на тези години, пък тогава да си говорим! Колкото по-рано прозрете вие (то не толкова вие, колкото момичетата), толкова по-добре. Това, че някое момиче не знае, че приятелят й и изневерява, е защото той го прави добре (може и специалист да е), а не защото не го прави! Станете на повечко годинки, вижте повече от живота, и тогава сами ще дойдете на моето - изключения и да има, са не повече от 2-3 на хиляда.
П.С.> Каквото имах да кажа го казах, смятам да прекратя участието си в темата, че аман от разбирачи. Явно ще трябва да го научите от личен опит, но щом така е по-добре за вас - ваша воля! Пък и пубер ме изкараха - мани, мани...![]()
![]()
Левски шампион але але!
еми по принцип примерно половината от момчетата/мъжете нямат нагласата да изневерят ако става въпрос за сериозна връзка. В крайна сметка обаче колкото е по-дълга връзката толкова повече им се иска да пробват и някоя друга. Не могат да изневерят само тези на които обстоятелствата не позволяват. Разбира се и високо-морални екземпляри които са 0,3 %.