- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ima li mom4eta koito ne izneverqvat ?
хехе =D>Първоначално написано от air_J
различни хора различно мислене и виждания!
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Естествено, че има..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
e spored men nqma , nqma zna4enie 4e sam popadala vse na takiva .... vijdam kak priqtelite mi izneverqvat na gadjetata si ... no ni6to ne im kazvam a teq det ne izneverqvat sa s-rrrrrr malko moje nqkoi da si misli 4e ne izneverqva no vse nqkoga 6e mu se priiska i nqkak si taka 6e se napie (primerno) i 6e izneveri na gj-to si ili jena si (nqma zna4enie) i sled twa " oo ne az sam nevinen " i sled tova se po4vat i problemite i karanicite ...
Естествено, че има! Но за жалост са много малко.Отначало са верни, но като ти спечелят доверието и започват да кръшкат и си мислят, че за всичко им вярваш..Абе индивидуално си е.Пък и зависи връзката как върви и т.н :P
e dobre de ... vrazkata ti vari s-r i ako se naprai6 na trudna iska6 da kaje6 4e pak nqma da ti izneverqvat li ??? 6te im pisne6 i .... moje dori da te zareje ama pak e po dobre ot tova da ti izneverqvat![]()
Абе намират се.Определено не съм от тези,които изневеряват.
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Много,много тъпа тема и много,много тъп въпрос...естествено,че има такива момчета,даже съм сигурен,че са повече от тези,които изневеряват!
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
НЯМА МОМИЧЕТА КОИТО ДА НЕ ИЗНЕВЕРЯВАТ!!!!ДОРИ И УЖ НАЙ МИЛИТЕ, НЕЖНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ...ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ
радвам се че доста момичета са на това мнение че има и не оплюват малкото от нас (момчетата) които сме останали![]()
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
"Във всяко правило си има изключения" беше казал един френд.И определено не всички момчета изневеряват..просто не си поаднала на точния човек![]()
Естествено че има.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Dali do 18 .. ili sled 18 si4ki izneverqvat .. se nqkoga ! v tva sam se obedila drug e vaprosa dali 6te razberesh ili ne... ima 1 na 1000 deto ne izneverqvanqma kak.. takiva sa si myjete
![]()
Айде бе,не само мъжете изневеряват,ние също изневеряваме...Първоначално написано от malko_luda_si_padam
има разбирасе!!!
вече съм на 18 => не съм сред хората, които могат да дават мнение, но до 18 години не съм изневерявалПървоначално написано от SaLzI4Ka
![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Има, да! Например ... аз!Прекалено много я обичам за да и изневеря!
![]()
sigurno ima.Nadqvam se gadjeto mi da e ot tqx.![]()
да,аз
Първоначално написано от koalka
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
est 4e ima i ne samo mom4eta ami i momi4etata sme takiva,ne slagam v nikak1v slu4ai vsi4ki pod ob6t znamenatel,no e do izvestna stepen e taka ;]
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Мноу малко са тия индивиди които не изневеряват![]()
![]()