Цитирай Първоначално написано от air_J
На 21 години съм, и за да твърдя това, значи съм видял достатъчно. Доста влюбени момчета, които си мислят че "моето момиче е единствено и никога няма да и изневеря, срамувам се от такива като air_J, заради тях ни мислят всичките за курвари", пред очите ми са изневерявали по една или друга приичина. Като бях в Испания работих с няколко човека (имаше българи, чилийци, румънци) - всичките разправяха как са изневерявали на жените си, при това без никакво притеснение. Аз самият познавам СЕМЕЙСТВА, в които открито се знае, че си изневеряват. За какво говорим тогава? Айде вие, дето ми давате 16 години станете на тези години, пък тогава да си говорим! Колкото по-рано прозрете вие (то не толкова вие, колкото момичетата), толкова по-добре. Това, че някое момиче не знае, че приятелят й и изневерява, е защото той го прави добре (може и специалист да е), а не защото не го прави! Станете на повечко годинки, вижте повече от живота, и тогава сами ще дойдете на моето - изключения и да има, са не повече от 2-3 на хиляда.
П.С.> Каквото имах да кажа го казах, смятам да прекратя участието си в темата, че аман от разбирачи. Явно ще трябва да го научите от личен опит, но щом така е по-добре за вас - ваша воля! Пък и пубер ме изкараха - мани, мани...
хехе =D>
различни хора различно мислене и виждания!