- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-сладко ли е чуждото ???(Анкета)
зависи....![]()
![]()
![]()
![]()
Тва си е чиста психическа изневяра.Първоначално написано от Nivea
Иначе нещо ако липсва в някоя връзка и друг/а го притежава това, много ясно, че на човека ша му е 'сладко'. Иначе някой каза нещо за храна.. ами да, много по-приятно ми е да ям В / С някоя приятелката, отколкото сама в къщи. За туй - ДА ЖИВЕЯТ МАЗНИТЕ БАНИЧКИ С ИЗВАРА !
Ми зависи,но едва ли.
Зависи какво е моето и какво е чуждото![]()
mii,zavisi si ot mn ne6ta!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
zavisi ot mn neshta![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Напълно подкрепямПървоначално написано от gabituuu
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
от супер мн не6та зависи![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
аз съм на мнение че не е по-сладко.
да ви питам заслужава ли си да си разбиете връската заради чуждото което както казаха повечето е по сладко ????
според мен твърдо НЕ!!!!!
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
Вниманието ти е приковано само от него/нея, всички други са ти сиви или просто не ги забелязвашПървоначално написано от Butterfly^
Спомням си когато за 1ви път при мен се появи проблема, че започнах да забелязвам другите... Стигне ли се до там не си бий шамари и не си извъртай на сила погледа ами сподели проблема... Истината трябва да бъде казвана в очите, навсякъде и по всяко време!
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
за тъпаците е по-сладко , а за истинските момчета , няма нищо по-желано от това , което е до теб
Не е по-сладко, моето си е най-сладкото. А и когато има любов винаги е сладко. Така, че никога да бих прибягнала до чуждото.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Никога не казвай никога.Първоначално написано от Aleandra
pravi ste kato kazvate 4e va6to si e nai sladko 6toto si go znaete ama vse pak nali znaete-ako ima6 lodka 6te iska6 korab, a v toq slu4ai ako ima6 gadje 6te iska6 o6te gadjeta! a moje i vmesto o6te gadjeta (t.e. dr) da iskate novo gadje
vse edno lodkata da zameni6 s po nova (korab)
![]()
МнениеПуснато на: Чет Мар 08, 2007 4:54 pm Заглавие:Първоначално написано от OtherDimension
Не , не е . Ако съм с някого , то е защото той си е най-сладкото нещо за мен . Ако си нямам най-сладко нещо до мен , просто значи не ходя с този човек , ами го лъжа
МнениеПуснато на: Чет Мар 08, 2007 4:54 pm Заглавие:
Не е по-сладко, моето си е най-сладкото. А и когато има любов винаги е сладко. Така, че никога да бих прибягнала до чуждото.
напълно съм съгласен и с 3-те ви
=D> =D> =D>
вижте
няма невъзможни неща!
Първоначално написано от darkdevil
аз съм момче
сори объркал съмПървоначално написано от OtherDimension
![]()
вижте
няма невъзможни неща!
Abe moeto momche nai si mi e sladkoProsto tolkova dobre go poznavam che ne bih go zamenila za nikoi drug, nito sam poglejdala drug maj
![]()
Порасни малко и тогава говори.Първоначално написано от samotnoto_yani
Зависи от много неща![]()
![]()
Първоначално написано от f@nt@zi@
Подкрепям това мнение![]()