.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...

kogato vsi4ko se srine...predi da e po4nalo

taka...i az da pusna temichka...che ot otdavna ne sum...puk sega vijdamproblema si dosta seriozen i ujasen...v daskaloto ima momche,koeto opredeleno haresvam..puk i spored men i toi ne e koi znae,kolko bezrazlichen,zashtoto postoqnno otvrushta na pogledite mi...az iskah da se zapoznaq s nego oshte predi edna sedmica...obache vse otlagah i otlagah za sledvashtiq den...po-skoro ne ot sram,a ot nesigurnost dali tochno tova iskam..i eto doide i denqt ,v koito bqh tvurdo reshena da se zapoznaq s tozi chovek...bilo to dori ottam natatuk vsichko da e samo za ednoto zdrasti..ako se okaje che dosegashnite prognozi za chuvstvata mu nqmat nishto obshto s realnostta...vsichkite mi priqtelki mi kazvat che me haresva..negoviq priqtel postoqnno gleda nakude hodq...no vse pak...taka ot duma duma zapochnah da porazpitvam vcher za nego v skype...poneje me beshe mnogo qd che ne uspqh i v petuk da se zaoznaq s nego..a puk dva dena da ne go vijdam si e mnogo i izvednuj nauchavam ot razni hora...che vuprosnoto momche,koeto tolkova mnogo haresvam e trevoman...i to ne che pushi samo po kuponi...zashtoto s mnogo trud tova mojeh da go preudoleq...ako imashe za kakvo da se hvana...ami pushi absoliutno vseki den....i to ne ot tazi godina a ot otdavna...i izvednuj za men vsichko se srina...a dori ne beshe pochnala...i sega sedq i se chudq,kakvo mi se sluchva i kakvo da napravq....znaeh si che ne moje vsichko da e tolkova hubavo,kolkoto izglejdashe...daite mi suvet kakvo da pravq,zashtoto naistina ne znam...imam opredelen plan,no iskam i da chuq drugo mnenie..

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен слух или два не са доказателства за това какъв е той и какво прави. по някакъв начин (чрез познати) се опитай да се запознаеш например с приятеля му и от там да научиш каква е истината. казвам истината, защото за много хора се хосят такива определения, които им лепват какви ли не печати, но не винаги с тях се белязват правилните хора

Голям фен
    ami spored men po-dobre ne se zanimavai s nego zashtoto shte te zavle4e na dolu....opitai se da go zabravish...no ako tolkva mnogo go haresvash se opitai da mu kajesh 4e tva koeto pravi ne e hubavo....i nz nz tazi istoriq napravo me potrese ako se beshe slu4ila na men....nz kakvo shtqh da pravq....

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ами щом е тревоман и това не ти харесва, не вижам какво можеш да направиш.До колкото разбеах няма да се съгласиш с това да пуши всеки ден, така че...по добре започвай да се оглеждаш за други момчета.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    от личен опит мога да кажа, че макар и да не трябва да се интересуваме от това, което говорят хората, в слуховете винаги има капка истина.. защото никой няма да тръгне да говори ей така от нищото.. мн често обаче нещата се изопачават или преувеличават
    нищо няма да ти стане ако въпреки всичко се запознаеш с него - това не е като да си легнете примерно
    от това само ще спечелиш, дори и да не потръгне между вас, едно познанство в повече не пречи

просто ако решиш, че искаш да си с този човек, не се впускай веднага във връзка, а преди това го опознай добре и прецени дали си заслужава... освен това хората се променят, никога не е късно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами защо не питаш пирятеля му?Виж...ако това наистина ти е проблем,не започвай нищо с него.Ако имаш предрасъдъци няма какво да се лъжеш,че ти е все тая.

Guest
    emi....nali za momenta stava duma samo za zapoznanstvo???zapoznai se s nego i 6te vidi6 dali 6te si dopadnete ako tova 4e e trevoman naistina te pritesnqva tolkova ne dopuskai otno6eniqta vi da se zadalbo4at tolkova,no.......v pove4eto slu4ai ot opit glava ne boli taka 4e probvai i 6te vidi6 kakvo 6te stane

хахаха
    Guest

Ужас

ужас, където и да отида, се тея проблем чета

И не са слухове- тамън чадих с него

+не е влюбен, повярвай ми

Re: kogato vsi4ko se srine...predi da e po4nalo

[quote="BeBencEto"]taka...i az da pusna temichka...che ot otdavna ne sum...puk sega vijdamproblema si dosta seriozen i ujasen...v daskaloto ima momche,koeto opredeleno haresvam..puk i spored men i toi ne e koi znae,kolko bezrazlichen,zashtoto postoqnno otvrushta na pogledite mi...az iskah da se zapoznaq s nego oshte predi edna sedmica...obache vse otlagah i otlagah za sledvashtiq den...po-skoro ne ot sram,a ot nesigurnost dali tochno tova iskam..i eto doide i denqt ,v koito bqh tvurdo reshena da se zapoznaq s tozi chovek...bilo to dori ottam natatuk vsichko da e samo za ednoto zdrasti..ako se okaje che dosegashnite prognozi za chuvstvata mu nqmat nishto obshto s realnostta...vsichkite mi priqtelki mi kazvat che me haresva..negoviq priqtel postoqnno gleda nakude hodq...no vse pak...taka ot duma duma zapochnah da porazpitvam vcher za nego v skype...poneje me beshe mnogo qd che ne uspqh i v petuk da se zaoznaq s nego..a puk dva dena da ne go vijdam si e mnogo i izvednuj nauchavam ot razni hora...che vuprosnoto momche,koeto tolkova mnogo haresvam e trevoman...i to ne che pushi samo po kuponi...zashtoto s mnogo trud tova mojeh da go preudoleq...ako imashe za kakvo da se hvana...ami pushi absoliutno vseki den....i to ne ot tazi godina a ot otdavna...i izvednuj za men vsichko se srina...a dori ne beshe pochnala...i sega sedq i se chudq,kakvo mi se sluchva i kakvo da napravq....znaeh si che ne moje vsichko da e tolkova hubavo,kolkoto izglejdashe...daite mi suvet kakvo da pravq,zashtoto naistina ne znam...imam opredelen plan,no iskam i da chuq drugo mnenie.. [/quote

Копелее,чак сега ти видях темата какво да ви кажа,той наистина се оказа тревоман и най лошото е че дори да я харесва няма да направи нищо.Ето вчера го засякохме в едно др даскало как се напушва обаче като я видя и хоп очите му светнаха О_О ))
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Guest
    хахахахахахахахаха аз дори бях забравила,че съм пускала такава тема.. па да не говориме колко е тъпа и колко съм си променила мнението отностно нещата и всичку.. така че може спокойно да се локне или да се изтрие.. щот се пак еот ноември...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хахахахахахахахаха аз дори бях забравила,че съм пускала такава тема.. па да не говориме колко е тъпа и колко съм си променила мнението отностно нещата и всичку.. така че може спокойно да се локне или да се изтрие.. щот се пак еот ноември...

Добре, слагам и ключето
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си