- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Как да направя къпането с гаджето незабравимо?
hei s fr mi 6te se kapim zaedno i toi iska da e mn qko prejivqvane. Q kajete kak da go napravq takova? Kak da se darja, kakvi dvijeniq...awe nqkvi idei vaob6t ei kao nqkoi go e pravil da spodeli
est nqma da bade samo kapane :P
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
направи му свирка под душа, ако това не е готино преживяване-ей ма на! къпала съм се с приятеля ми няколко пъти и последния опитах това-полудя!
Задължително започни с една злобна пръдня, пък после да видим к'во ще стане
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NE TI NAPRAO MA RAZBIЗадължително започни с една злобна пръдня, пък после да видим к'во ще стане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
ЕЙ ТВА АКО ГО НАПРАВИШ, НАДАЛИ ЩЕ МУ ХАРЕСА
![]()
![]()
![]()
Dam tova opredeleno 6te bade nezabravimo prejivqvane!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
M po temata:Tai kato as sam romanti4ny lapi,ti prepora4vam da se podgotvi6!Predvaritelno da vzeme6 nqkoi mnogo aromaten du6-gel i 6iroko poresta nejna gaba i nejno da go sapunisa6....tuk tam... mmmA ako ima6 vana ima mnogo idei, stiga da ima6 vaobrajenie..e
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
нз дали ше му хареса ама тоз отговом мноо ми напомня за 2ма мои познати![]()
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
О да, определено Кремчето е права.А и се докосвайте, целувайте.![]()
що бе може да му вкараш душа отзад, е тогава ще е незабравимо
изтъркай му нааканото дупЕ![]()
Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naistina 6te e nezabravimo
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
Направи му минет под душа, накарай до да ти сапуниса гърдите, докосвайте се, целувайте се... и по-често изтървай сапуна!![]()
хаха когато за първи път влезнахме по душа заедно това беше на морето доста забавно беше там правихме секс във душкабината и беше незабравимо смешно
но един ден като бяхме във нас аз напълник ваната до горе със гореща вода запалих малки свещички и ги сложих отстрани загасих лампата и беше невероятно романтично той легна а аз по гръб върху него и той си играеш със мен....беше много хубаво
Няма нужда да правиш абсолютно нищо. Къпеш си се...той ще се надърви...тогава ти го гушваш и работите стават![]()
И сапун DOVE![]()
Това как се пенииии. Имам невероятни спомени...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Преди да се изкъпите стой 2 часа с анален разширител номер 10 и като влезете в банята се надупи и го накарай да ти го вкара анално! Няма как да не му хареса!
Raise em up... R U Still Down?
ti da ne se kape6 za 1-vi pat ta se 4udish kvo se pravi pod du6a... kapete si se celuvate se dokosvate se i gotovo ne go misli tolko de
Love you Kris !!!
купите те си аххххх има един шампоан ,страшно много се пени,ама като ви кажа много -много просто... готино 6те се получи
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Колкото по голям боилер си купиш толкова по голямо ще е удоволствието!
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
kogato s moito momi4e se kupahme zaedno za purvi put be6e super qko. Ama opitai naistina sus svirka! Jestoko e!!! Nito ti, nito puk toi 6e sujalqvate...![]()
в джакузито е най добре![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!