.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да се държа, за да не бъда наранявана?!

Ами..имам един проблем, който напоследък взе да става доста сериозен... Много съм объркана, вече не знам по какъв начин да се държа с момчетата. Почти всичките ми гаджета са ме обвинявали, че съм много неактивна във възката ни, че не поемам инициатива, че не изразявам чувствата си и т.н., заради което са някои са късали с мен.(поне така казват, де)
    С последния ми приятел също беше така.Казваше, че трябвало да се постарая да спечеля любовта на момчето, с което съм, да показвам колко държа на него, да се сещам за него(с смс примерно) и неща от сорта.Трябвало също винаги да отговарям бързо и ясно, като ме попита нещо, а не само да се лигавя и да увъртам, като някое "лапе"-по неговите думи.
    Е, реших, че може би има нещо вярно, щом не един път са ми казвали подобни неща.И опитах да се променя.Започнах по-спокойно да говоря за това какво чувствам, какво мисля и т.н...Стараех се да показвам на въпросния ми приятел(вече бивш), че наистина значи много за мен, че го обичам(защото наистина бях страшно влюбена в него и май все още съм за съжаление).Правех абсолютно всичко за него, той беше на първо място за мен, стараех се да е щастлив и доволен от мен.
    Нооо за голямо мое разочарование, това имаше точно обратния ефект... с времето той започна да охладнява към мен, да се държи безразлично и пренебрежително, вместо да оцени промяната. Колкото повече му давах, той толкова повече искаше от мен.
    Иии вече просто не знам какво да правя! Като бездействам, само се оплакват от липса на внимание, а като се старая да давам всичко от себе си, нещата пак не вървят и пак съм лоша!
    Моля, дайте ми някакъв съвет, че вече съвсем се замаих! И благодаря предварително!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Познато.

Не знам.

Наистина...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Няма как да се държиш. Ще ревеш при всички положения.

Guest
    ммм...различни хора-различни характери...незнам как някой би ти помогнал но моят съвет е да да опознаеш човека...да намериш подходящия... ...а след това без никакви промени....всичко ще потръгне

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Няма как да се държиш. Ще ревеш при всички положения.

Мега фен Аватара на iiirish
    за да изтъкват това като причина да се разделите, значи тези момчета не са държали на теб истински. хората сме различни, всеки си има своите особености и характерни черти и не виждам защо те трябва да бъдат променяни. за мен това е чара на един човек - в уникалния му характер.
    макар че е хубаво това, че си се опитала да бъдеш по-сериозна спрямо поведението си и показването на чувствата! подкрепям те напълно! все пак никой не обича лигавета! продължавай все така и бъди сигурна, че ще има момче което ще те оцени както би искала ти... всичко с времето си!

Мега фен
    Виж сега...не че съм имала много връзки, но във всяка нова се опитвам да не повтарям грешките на миналата...първият го задушавах...вторият - не, даже не ревнувах почти, и той също ме заряза.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен това да разкриеш чувствата се, зависи от това какви са чувствата на приятеля ти.Ако той не изпитва такива чувства-силни като твоите, не трябва да му ги разкриваш.За това мисля, че трябва да изчакваш малко и чак тогава да споделяш.А и ти не можеш да угодиш на всяко момче- все пак са различни.

Супер фен
    Що си мислите че има 10 правила - спазвате ги и оп имате Любов? Любовта се случва едно на милион разберете.
    2т. системно

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Няма нищо по-хубаво от това да си нараняван.
    Наистина те прави жив.
    А и болката докосва и променя всички нас.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Цитирай Първоначално написано от PankO
    Наистина те прави жив.
    Ти путка ли си ? Щото теб ако те кефи да бъдеш нараняван мен не ме кефи ок ?

an4ety
    Guest
    ei macka spoks
    q se stegni i ne im se vrazvai na glezotiite.Pravi tova koeto iska6 i ne trqbva da se promenq6 za6toto dr iskat tova.Ako ti re6i6 i iska6 da se promeni6 napravi go , no ne ugajdai na dr.A za biv6oto ti gadje spored men trqq da go zabravi6 i da se zabavlqva6 kolkoto moje6
    aide uspeh :*

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от PankO
    Наистина те прави жив.
    Ти п*тка ли си ? Щото теб ако те кефи да бъдеш нараняван мен не ме кефи ок ?
    Нещо неописуемо е.
    Когато си щастлив, коато си влюбен всичко е розово и красиво. Не ти пука за нищо. Забравяш за проблемите си, се едно си пиян.

А когато си нещастен, когато си наранен... Човек започва да мисли. Наистина започва да мисли. Чувства се сам, недооценен, неразбран... САМОТЕН.

Нещо СТРАХОТНО Е ТОВА, така се раждат всичи гениални идеи.

Не мислиш ли?

п.п. "Болката докосва и променя всички нас."
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си