Ами..имам един проблем, който напоследък взе да става доста сериозен... Много съм объркана, вече не знам по какъв начин да се държа с момчетата. Почти всичките ми гаджета са ме обвинявали, че съм много неактивна във възката ни, че не поемам инициатива, че не изразявам чувствата си и т.н., заради което са някои са късали с мен.(поне така казват, де)
С последния ми приятел също беше така.Казваше, че трябвало да се постарая да спечеля любовта на момчето, с което съм, да показвам колко държа на него, да се сещам за него(с смс примерно) и неща от сорта.Трябвало също винаги да отговарям бързо и ясно, като ме попита нещо, а не само да се лигавя и да увъртам, като някое "лапе"-по неговите думи.
Е, реших, че може би има нещо вярно, щом не един път са ми казвали подобни неща.И опитах да се променя.Започнах по-спокойно да говоря за това какво чувствам, какво мисля и т.н...Стараех се да показвам на въпросния ми приятел(вече бивш), че наистина значи много за мен, че го обичам(защото наистина бях страшно влюбена в него и май все още съм за съжаление).Правех абсолютно всичко за него, той беше на първо място за мен, стараех се да е щастлив и доволен от мен.
Нооо за голямо мое разочарование, това имаше точно обратния ефект... с времето той започна да охладнява към мен, да се държи безразлично и пренебрежително, вместо да оцени промяната. Колкото повече му давах, той толкова повече искаше от мен.
Иии вече просто не знам какво да правя! Като бездействам, само се оплакват от липса на внимание, а като се старая да давам всичко от себе си, нещата пак не вървят и пак съм лоша!
Моля, дайте ми някакъв съвет, че вече съвсем се замаих! И благодаря предварително!