xm kvo mislite za rastata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
[b]Една приятелка искаше раста ама се отказа, защото после трябвало да се острижа нула номер за да се махне!
Мене ме кефи, ама то си е индивидуално тва!
za rasta ili dredove ama vie mai ne pravite razlika???
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
aaz pitam za rasta ina4e razlika ima mz dveteПървоначално написано от kudravoto
![]()
![]()
![]()
грозно е ...
Хихи ама не си личи за разликата...ми познавам мн расти ама пвоечето са просто некфи с дреди,а не истински...иначе мн ги уважавам...
Принципно не харесвам растите, но ако ги гледаме от гледна точка на някакъв вид изкуство, еми... добре. Ама за да се получат хубави расти е нужно да имаш и хубава дълга косичка, а при наличието на такава косичка, трябва съвсем да не я оценяваш, за да си направиш... расти.Твърде е нехигиенично, според мен, но това е друга тема.
Иначе стои що - годе добре, ако косата е руса и дълга. \
/
Някой може ли да ми обясни какво всъшност е това. Благодаря предварително![]()
Хубаво е, но не и на моята глава :P :PА и го мисля за доста нехигиенично(сега 1000% ще ме нападнете заради това мое изказване..)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да на същото мнение съм и азПървоначално написано от miloto_girl-4e
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Раста е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО изповядващо вярата и начина на мислене на културата растафарай.в повечето случаи растите сплитат или оставят сами да се сплетат косите си...на масури...тези масури се наричат дредлокз или дреди...Първоначално написано от oth_fenka
и тук сички питат за дреди,а не з арасти според мен ама ае нищо
http://www.vbox7.com/play:d8a2209d? това е един от най-изтрещелите расти,които познавам...
тоя е от мойто даскалоПървоначално написано от Jamalska
![]()
предай му,че ми е обещал дискове и имам въпрос за некфи записиПървоначално написано от ninsy
![]()
mi temata e rasta a ne dredove ti prai6 li razlika?!?!?!mene mnogo me kefii super sa rasiteПървоначално написано от kudravoto
![]()
barvo dobre kazano xm =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Хихи а вие сеш'те ли се че темата е зададена "РАсТА;Какво мислите за расТАТА..."
Ако ще си говорим за един/една определен/а раста уточнявайте..ние може и да не го/я познаваме...Аз мислех,че темата е за прическата дреди :P :P ха разбирачи
много тупо
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Еми на някои им отива и е мн сладко(обаче за моята коса не ме кефи
)
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
когато се вясна в даскало..Първоначално написано от Jamalska
нямаш проблемз
Много ми харесва![]()
Ми кво да ви кажа - тия с растите са зверските глупаци.
2т. системно
и аз мисля че става вапрос за дредове а не за самите растита ...
иначе и дредовете ме кефят и раститата ... то може да си расти и без дредове ...може да имаш дредове и без да си расти ... само незнам как е по правилно д асе казва расти или раста .. маи раста ...но както и да е тва са подробности ... ае растенията са супер яки неща и не трябва да се забраняват ... !
За декриминализацията на тревата ! www.promena.org
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Mi grozno mi sedi na mene ... deanam i az ...
P.S.-Nqma li nqkakwi ogranicheniq za awatarite,zashtoto mai WindfaLL se e poulql/a.