- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете
Кажете има ли педали в Ловеч м/у 16-7г.Ако има дайте pic на curtis.cent@abv.bg !!(то се е видяло че гадже "момиче"няма да имам)
buaxaxaxaxaxaxaxa abe ei katil ne puskai bezmisleni temidaeba gnoma zadrusten
![]()
leleelelel egati pederas4eto zemi pusni obqva nai-dobre ama ne vuv forumaПървоначално написано от malko inat4e
xaxaxaxa,tova beshe nai-tupoto neshto,koeto sum chuvala![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лелелелееее накъде отива светът
![]()
![]()
![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
искренно ти съчувствам!Първоначално написано от Анонимко
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз също!Първоначално написано от Ice_Queen
А аз искрено те съжалявам![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Да умреш в адски мъки гадно обърнало копеле такова ... !Първоначално написано от Анонимко
Strength thru Oi!
а бе пеееразЗз мазееен маа ти 6и иба...![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
mnoo se radvam na nekvi takiva pedal4eta mnoo sa mi sme6ni buaxaxaxaxaxa skapan gei s razmeknat x*i mamicata ti 6e e*aei k*rvooooo nameri si nqkoi da ti pori anala i ne ni zanimavai s gluposti qsno li ti e be?
ами нямам информация за хомосексуални в никоя част на страната, но не се сдухвай ако едно или две момичета са те отхвърлили или нагрубили, не всички са такива. Късмет в живота![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Тук не ми се вярва да има, а и има други сайтове за запознанства, този не е такъв.![]()