- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли тумбаци?
За отбелязване е невероятното представяне на Свинепрас Гуцев в световното първенство по преяждяне с елхи!!!-Брато ти си редко умно парче!-Кво бе,отново съм разкрит.Погледни се ти на кво мязаш бе нерез недоклатен!-Белодробно благодаря!!!-Ебати шамара-директно в адамовата круша,не по-добре в евината диня!!!А и между другото да си задам отговора:"Мислите ли че първата любов се оказва най-истинската?"
смехххх
Ne
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ИМАМ ТУМБАК!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не..нямам
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Може би ...
поне за себе си знам , че първата ми любов ще е тази , която съм я изпитала със сърцето си . Всички други след нея ще са изпитани с разум и мозък , но ще са любовИ все пак . (баси и смешното звучене на тази дума). Пък и веднъж наранен , след това е трудно да обичаш със сърце , обичаш с разум , все пак силата на самовнушението е велико нещо .
Но чесно казано не мога да кажа нищо компетентно по върпоса . Може пък занапред да срещна голямата си любов и да се окаже , че много греша в момента , мислейки така .
П.П. Относно тумбаците - оставаше и това да имам![]()