.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    тоя ония
    Guest

Има ли тумбаци?

За отбелязване е невероятното представяне на Свинепрас Гуцев в световното първенство по преяждяне с елхи!!!-Брато ти си редко умно парче!-Кво бе,отново съм разкрит.Погледни се ти на кво мязаш бе нерез недоклатен!-Белодробно благодаря!!!-Ебати шамара-директно в адамовата круша,не по-добре в евината диня!!!А и между другото да си задам отговора:"Мислите ли че първата любов се оказва най-истинската?"

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    нем

Супер фен
    смехххх

Град
    sofia
    xaxaxaxa mi ne

Голям фен
    Ne
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    ИМАМ ТУМБАК!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Не..нямам
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Може би ...
    поне за себе си знам , че първата ми любов ще е тази , която съм я изпитала със сърцето си . Всички други след нея ще са изпитани с разум и мозък , но ще са любовИ все пак . (баси и смешното звучене на тази дума). Пък и веднъж наранен , след това е трудно да обичаш със сърце , обичаш с разум , все пак силата на самовнушението е велико нещо .

Но чесно казано не мога да кажа нищо компетентно по върпоса . Може пък занапред да срещна голямата си любов и да се окаже , че много греша в момента , мислейки така .

П.П. Относно тумбаците - оставаше и това да имам

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на koalka
    т.11 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си