.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

malka_sladka_
    Guest

Kvo se polu4i,iskam da promenq ne6tata.6toto taka e tupo.

Skarah se s edni mom4eta ot klasa mi ama mi e krivo za koeto. Ne6to ne se razbrahme nikak. Taka se slu4i,4e se mestihme ot grad na grad i smenqh i u4ili6te i vsi4ko,estestveno,v nov klas sum taq godina,ama uspqh da se izpokaram s golqma 4ast ot klasa i sq mi e nqkvo tupo,ne si govorq s tqh,nito te s men,te se durjat gadnoo ;/ ,a ne iskam da e taka-vse pak te VUOB6TE ne me poznavat,ne sa imali i 6ansa da me opoznaqt,a se zaqjdat bezpri4inno. Suznavam,4e sa lapeta i se durjat taka zaradi edno ili dr,moje bi za6toto vsu6tnost tursqt vnimanie,no az iskam da sum nad ne6tata i da im pokaja,4e moga da buda s tqh,nezavisimo kakvi gadorii rusqt po moi adres i kak kofti se durjat s men,za6toto za men ne e ot zna4enie kakvo prikazvat horata,a iskam da sme v dobri otno6eniq,za6toto ina4e e dosta kuco. Vupreki 4e te se durjat tupo,az sum ubedena,4e tova e taka,prosto za6toto o6te ot samoto na4alo ne se polu4i pomejdu ni i sigurno sa si vtulpili,4e sum nqkva tupa,a ne sum. Ili te sa prekaleno malki,za da znaqt kak da uvajavat edno momi4e? I vse pak iskam da im dokaja,4e az ne se vliqq ot detskite im izpulneniq i da si pokaja istinskoto lice,za6toto kato se karame taka,se polu4ava nevuzmojno...Spored vas kak da raz4upq leda i da im pokaja istinskata si su6tnost...i vuob6te dosta se 4udq dali si struva..!? No vse pak iskam da go napravq! Vie kakvo 6te mi predlojite,kakvo bihte napravili na moe mqsto?

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Дръж се с тях по-приятелски..и в никакъв случай не се изолирвай от класа, защото ще си с него доста време..Можеш да им предложиш да отидете на кафе..съберете се няколко човека и отидете..тогава ще имаш възможност да им покажеш каква си. Другият вариант е да им кажеш направо, че не ти е приятно да се държат така с теб и да им кажеш в очите всички тези неща, които си написала.Надявам се, че ще разберат.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си