- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя си играе с мен
Здравейте всички казвам се Цеци и съм на 13 години.Въпреки че много които видят момче на 13 години и то им каже че е влюбено в момиче те се засмиват и си казват виж го тоя пиклйо,но това не е така въпреки че всеоще съм малък аз наистина обичам това момиче а тя си играе с мен.Аз и признавах любовта си не веднъж а тя не реагира каза ми че ще говори с мен но постоянно го отлага и усещам какво иска да ми каже но още имам надежди.Знам че няма смисъл но немога да спра да я обичам.Моля ви помогнете кажете какво да направя.Благодъря
Човече остави я,имала съм такъв случай и повярвай ми никак не е приятна подобна ситуация.Щом толкова време не е отвърнала на чувствата ти-приеми го,няма да стане,и продължавай напред.Ако продължиш в тоя дух да и натрапваш чувствата си ще я загубиш и като приятелка.А сигурна съм,ти не искаш това.
mi 4esno da ti kaja 6tom te izbqgva i se otlaga da se sre6nete ne mislq 4e te haresva...no az 6ti dam edin savet - ako q vidi6 nqkade na centara q spri kaji i zdr zagovori q moje i da i stane priqtno. nz dali se poznavate dobre no ti i pozvoli da razbere 6to za 4ovek si pak znae6 li moje i da te haresa ai uspeh![]()
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
ако бях лош *подчертано с удебелен и наклонен шрифт*, нямаше да си сложа малки сладки котенца на аватараПървоначално написано от LO6IQ
Сори,но мисля,че не те харесва!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
momi4eto navqrno e kolkoto teb oba4e si pada po 15-16 godi6ni batkovci ... zaebi kogato iska6 da podpali6 interesa na nqkoe momi4e kum teb budi nedostupen ne i obru6tai mnogo vnimanie koagtotrugnete ve4e zapo4ni da se durji6 po milo vuzpitano i lubezno, no prez drugoto vreme ne i otdelqi cqloto vreme i vnimanie na sveta vuob6te ne se zanimavai ti ve4e si pusnal vudicata tq e na hod.6tomn si muj trqbva da pravi6 1vata stupka, sega tq e na hod dokato ne ti kaje kakvo iska, ob6tuvai s drugi omi4eta![]()
По-добре не се зинамивай с нея, тя не отвръща на чувствата ти.Отлага, защото не иска да говорите.
нищо неможеш да направиш неможеш да е накараш да те обича...сама трябва да го испита...ти си безсилен тук.....!!!единственото което можеш да направиш е да се опиташ да го преодолееш!!!Първоначално написано от Lonely_Forever
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Ostavi q.A drugiq variant e da izchakash da mine malko vreme,tq da obmisli tova koeto si i kazal.Moje da e obyrkana i da se kolebae kakvo da napravi.Na men mi se e sluchvalo nqkolko pyti nqkoe momche da mi se obqsni i az se shokiram i go otbqgvam tyi kato neznam kakvo da mu kaja.No moje bi po-dobyr e varianta da q ostavish,zashtoto ako tq razmisli i iska da e s teb sama shte te nameri.Ako i se natrapvash...nqma da postignesh nishto.Jenite prenebregvat tezi koito gi obichat,i obichat tezi koito gi prenebregvat
![]()
Абе момче,остави я-не е последното момиче което ще обичаш.Тя толкова пъти(както ти пишеш) те е отрязвала тактично ама ти си инат-просто я остави...Да няма да ти е лесно ама се пак не можеш да я накараш да бъде с теб
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
не се занимавай с нея...има още толкова момичета...намери друга тази я остави само те разиграва