Значи една от най-близките ми приятелки от години преди няколко дена ми каза нещо... и най-лошото е, че след като я питах "ебаваш се, нали?" ми отг "не"...

С приятеля ми сме заедно от 2 месеца, но се познаваме от лятото, и преди да станем гаджета бяхме наистина мн добри фр ... абе добре го познавам и има ситуации, в които мога да предвидя как ще постъпи... Излизаме понякога с мойте приятели, понякога с неговите... А да, аз съм на 16, той на 17 и тя на 17.
Миналата седмица скарахме се с него за 2 дена, и и казах, че възможно никога повече няма да не се съберем и, че май не сме 1 за др и т.н. Тя 654656 пъти ми е казвала, че го харесва... (е то почти всичките ми приятелки го харесват де), че е мн сладък и т.н., и това ме радваше, защото тя по-принцип е мн критичка относно момчета... абе, чесно казано, той е 1 от малкото хора които тя харесва въобще. И така... ето какво ми каза преди няколко дена: "Коте, нали нямаш нищо против да излезна с него след като скъсаш с него? Той е мн секси, ама ти обещавам - няма да тръгна с него. Просто искам да се сприятелим, щот наистина мн ме кефи..., а до сега не съм го правила, защото знам, че ще ревнуваш, а и още е твой..." Не проумявам за какво имат да говорят?? Тя го каза и пред др ни приятелки и те и казаха, че тва никак не е нормално, защото дори да се разделим той пак ще е "мой"... смисл не искам мойто, дори "бившо мойто" да става нейното... Иначе, което се отнася до него... той ест я харесва, та тя е 1 от най-красивите хора, които съм срещала в живота си въобще! А и той е мн повърхносен, смисл не се отдава на чувства и т.н., предполагам, че ако му се обади най-вероятно ще се искефи и ще излезне с нея и дори няма да му мине през ума, колко зле ще се почувствам...
Все още сме заедно... Мн е мил. Всеки ден ме търси... И почти всеки ден ходя в тях... или пак на кафенце с др фр и с него. Казва ми, че ме обича... Между другото обичам друг (бившия си, с когото от години се караме и се събираме нон-стоп, но с него ми е мн трудно, абе тва е отделка история...), но с този сег. ми се чувствам мн добре (:

Та така... нормално ли е според вас приятелката ми да се "сприятелява" с гаджето ми след като скъсаме с него?

PS: честит празник. *hug*