Радват ли ви брейкарчетата или тези които не сам ама пак могат да праят някои раоти? И има ли тука някой които много му харесва да dance таи
Аз примерно може да си падам само по techno i house и да се размазвам на тях ама като чуя някоя песен дет става за брейк напрао са побарквам и едвам издаржам да не заденся![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
super mnogo iskam da se zapisha nqkude da tancuvam takova.. ama na v ruse oshte ne sum si namerila kude![]()
radvat me breikar4eta,baikar4eta,sk8tur4eta,bleidur4eta,heku r4eta,snowboardist4eta,surfist4eta i tova e drugite ne me kefat
ше се зимаме лиПървоначално написано от positive
![]()
Mn mn mn mn mn mn me kefat breikari.Napravo sum luda na taq tema.Mn mn mn mn gi haresvam.A kato vidq v kombinaciq mom4e i breik napravo mi iska4at o4ite.Skeitur4etata su6to mn me kefat.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
bezrazli4ni.
радват естествено,тва са хора които са решени да се занимават с нещо сериозно и забавно...![]()
Мен ме радват![]()
Че как да не кефят !Аз се чувствам късметлийка че познавам и танцувам с такива хора...иначе танците че как?! Тва ми е всичко на мен,тва ми е живота!Ако се откажа от танците се отказвам да живея...
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
Да, като бях малка имах едно гадже брейкърче.![]()
В Русе има ако знайш къде е даскалото Възраждане там има зала,то по-скоро мазеПървоначално написано от [B
Добрите радват много.
За всички любителите на танца!
EXPRESS OUR SOUL CREW - Представя
Брейк Денс тренировки
За напреднали и начинаещи
Читалище "Христо Г. Данов"
Бул."6-ти Септември" 128, (Зад кино "Фламинго")
Вторник - 20:30 часа
Четвъртък - 20:30 часа
Събота - 15:00 часа
За повече информация:
E-mail: expressoursoulcrew@mail.bg
GSM: 0887-07-20-27
Express Our Soul Crew - Break and Hip Hop Dance Crew in Plovdiv , Bulgaria Powered by MAZE & www.bgbreakdance.com
Имам чувството,че забрави да споменеш Пловдив...ама спонсора ви кърти