- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо хората копират други хора............
Незнам защо, но знам, че мразя когато някой ме копира. Това си е кражба на личността и стила..![]()
Тия глупости дето ги говорите са неверни. Нормално е да копираш и подръжаваш от другите. На мен лично би ми харесало, ако някой копира от мен. А пък когато никой не копира от теб, трябва да се замислиш. Значи нещо ти куца. След като виждаш нещо хубаво, защо да се мъчиш да измисляш нещо ново?
Според мен тия приказки с копирането са Тийнейджърска глупост. Някоя като се прави на много сърдита, че някое друго момиче я копира, не се сърди вдействителност. По-скоро и харесва това, но да се направиш на сърдит. Да изкараш другият, че е зле за дето те копира е по-куул.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Аз ще копирам Mo6no.
Copy "Mo6no", paste "Mo6no"
ГОТОВО!
по-лесно е
не е нужно да мислиш мн мн, например как да изглеждаш
Мo6nо съгласна съм
обачее ако се копираме постоянно ще станем еднакви и няма да е интересно
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Тва е много тъпо, по-готино е да си естествен![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Не мога да разбера защо всички се мислите за толкова уникални. Човека
е социални животно, за щастие или не, всички съзнателно или несъзнателно се копираме един друг. Виждаш едно в някои и нещо друго в някой друг и си го правиш....Някой иска да ми каже, че носи само дрехи уникати, прическата му няма друг аналог, а начина му на изразяване е неповторим, Аре глупости си говорим са....Харесва ви или не, това е положението.
Give me your best shot motherfucker!
защото в един момент комбинациите от различни начини на поведение, маниери, интерси, начини на обличане и тн. свършват и е нормално да има човек, които е като твеб по някой от тези показатели. Разбира се винаги ще се намери някой , който да каже че копираш.
Eм` да, ама хората имат различни вкусове. И копират от различните стилове.Първоначално написано от psycho_girl
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
За да се правят на интересни и да привличат вниманието на околните.
Ами харесването на чалгата не е ли копиране? Според мен да. Всички викнали: "Това е готина музика" (поне голяма част) и ти, хайде с тях, нали е по-лесно. Аз обаче една година слушах чалга активно (в къщи, на компютъра, мп3) и ми писна. Сега слушам само стара чалга активно и то рядко, а навън слушам пасивно - за купона. Не ме интересува кой какво мисли, и дали се вписвам в общото мнение! Да се впишеш във всичко е обезличаване и копиране.