- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Боже,ненормални хора!
Значи днес ходих при психоложката на даскалото.За да и споделя това къде искам да тормозя кварталния.И моля ви се тя ми каза щом така реагирам към него,значи го харесвам.Представяте ли си аз съм на 17 почти на 18,а да харесвам 30-40 годишен мъж.Боже,май че всичките психолози не са нормални.
Ами по принцип е така... ненормални са
Подсъзнателно го харесваш - не лъжиПървоначално написано от anastacia89
![]()
Подсъзнателно го харесваш - не лъжи[/quote]
Да полицаите са ми слабост,но аз съм с други разбирания.И не мога да харесвам толкова възрастен човек.
То е подсъзнателно. Ти не го осъзнаваш.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не, психолозите в даскалото са ненормални.
Една съученичка я изкараха, че е влюбена в тоя, който я е изнасилил![]()
I love you...
Луди са, спор няма.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Тея са по-зле и от тея които са в лудницата... пълни дебили.. пффффффффф
хаха...нашия психолог е гей и се сваля с тея дето идват при него (момчетата де...)
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Не знам дали тя е ненормална,но ти определено си!Колко теми вече пускаш за това че искаш да се ебаваш,стига си се "хвалила" де!!!Разбрахме че си "лошо момиче"![]()
мойта психоложка знае че на мен новините в даскало са ми като дланта и редовно ме пита , кой се би с оня кой хвърли пиратката по география ... и такива простотии
Нещо не можеш да се изказваш много добре аама разбрах за кво става дума де...
Има спихолози и психолози - едните анализират, другите си фантазират
thehood:
Motherboard: Asus M2N SLIDeluxe
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
Video: Asus EN3700GT 256MB
HDD: Hitachi 160GB SATA2
FAN: Cooler Master Susurro
Case: CM Centurion 534+ Black
Monitor: IBM LCD ThinkVision 17' Black
За да си психолог, трябва да си малко хахо.Първоначално написано от anastacia89
![]()
ееееееееее тва ме разби! много мразя психолози дето си мислят че с клишета ше шашнат хората. те училищните затва работят в училищата,щот другаде неа ги вземат! оле ужас! аз затва ще следвам психология да натрия носовете на всички позйори дето си мислят че знаят много! харесвала го...тва може да ти каже само 13 годишно наивно момиче! а ти защо искаш да тормозиш кварталния и как,че ми стана интересно![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Еми, може и да не е права, това ти ще кажеш!Колко теми пусна за този прословут "квартален"!???
ъ?Нищо не разбрах..къв квартален-разкажи случката
ami tq haresva kvartalniq i iska da mu pravi nomera ama ina4e ne go haresva![]()
![]()
![]()
Оф мн съм зле..за кво ти е да му прайш номера![]()
![]()
![]()
Нещо не схванах за "кварталния" (изглежда в други теми се е споменавало за него), но иначе да - луди са![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Еми те за тва са станали психолози на даскалото, че другъде не ги зимат![]()
Ама на сичките психо обаче им тропа дъската
![]()
психолозите същност са хра с много ясен поглед на нещата и винаги търсещи подсъзнателното аз.Хора с добро образование.Но не разчитай на училищния психолог.В училищата слагат по един колкото да нее без нищо.Те са психолози с ниска диплома,които никаде не искат да ги вземат на работа.Защото помисли тоя училищният психолог взима по най много 300-400 лева месечно.А един психолог-личен взима по 50-60 лева на сеанс...на ден по 5-6-7 сеанса,искарват си парите защото са добри.Първоначално написано от anastacia89
kakto kazva edin prepodavatel po istoriq vsi4ki psiholozi rano ili kusno stavat psiho lozi![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Бе не знам за психолозите, ама ти що не вземеш да пораснеш?
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
=D>Първоначално написано от scissorhand