Да подражаваш на някой значи,че нямаш достатъчно собствени сили, за да успееш д апостигнеш каквото той е постигнал. Това може да е и положително и отрицателно. Ако подражаваш на родител - няма лошо! Това значи,че искаш да станеш нещо и ,че този койтои ти е привлякъл вниманието. Да копираш (кеото става по-често) е по-досадно и е немога да крия,че ме дразни. За жалост и в моя клас това го има на макс, едно момиче се страарае да е така. Да кажем момичето се казва Д.. Нейни реплики от сорта на:
"Я, дънки като на П., дай да влезем да си купя"
"Майка ми е зела колан и елече като на Т. ....(нейна приятелка казва->) ама нали тоя клан обикаляхме няколко часа докато си го земеш"
...се чуват доста често. Мисля,че е излишно да казвам,че гардеробчето и от скоро има черна риза (аз и едно др момиче си зехме преди 2-3 месеца, като се разбрахме да не ходим заедно с тях ),че колана и е като на една приятелка, а блузките и са подобни... Но какво д акажа. Това момиче е толкова просто...примерчета за рова ще дам също:
"Париж е столицата на...а....ъ...Лондон!"
В морето има много видове риба като ..."ШАРАН!"
-Плевенските въвишения къде са? ... -Незнам(търсейки ги към Ахтопол)
Копирането е желанието на Някой да бъде друг, но това не става с плагиатство, а с много усилия. Иначе казано - подражавайте на някой като полагате усилия да стигнете на тяхното ниво,но не копирайте!!!
П.П. Джам...мн кофти е станало, а ако не беше пич да бяхте я пребили