.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Митето
    Guest

Проблем с ерекция :)

Искам да попитам опитните във форума на какво се дължи проблема ми. Той е следния - когато съм с момиче и пениса ми еректира, тръгвам да си слагам капут и веднага ми спада онази работа ... доста неприятно, не мога да я задържа. На какво може да се дължи. Дали е от притеснение, и ако е : какво да направя по въпроса ?

Мега фен
    Немалко мъже се оплакват от това...или спада, когато сложат презерватива, или не е достатъчно твърд...от притеснение и от презерватива е сигурно.

Митето
    Guest
    Нещо да ми препоръчате, защото ми писна да се излагам с момичетата хах

Мега фен
    Има начини за предпазване от бременност...

Град
    sofia
    leleel gorkite mom4eta i na vas ne vi e lesno

Guest
    Ако се случва от притеснение е нормално да изчезне след време...и на мен ми се е случвало 1 път ама бързо възвърна състоянието

и на мен ми се е случвало.от притеснение е.
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    emi prosto se otpusni i mnogo mnogo ne mu misli a deistvai
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

мисли си за нещо .... нз
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Хах копеле на тоя не му става ... пушил ли си семки от коз ?
    Strength thru Oi!

Guest
    abe я и го ръгай там и да не те ебе

pomnq purvite 2-3 puti kato vse ne se polu4ava6e s gadjeto mi. To4no predi da vleze i ... spada6e. Na 4-tiq put ve4e se polu4i spox. Otpusni se malko.
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Град
    София

=

Ami po princip na mujete im pada onaq rabota, kogato slojat prezervativ , za6toto toi sudurja edno ve6testvo koeto namalqva erekciqta! Ima go v durex-ite vsi4ki vidove tova ve6testvo zabavq eqkulaciqta ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    нормално е.и е на нервна почва.или не си готов още за секс(дори и да си на 18!),или приятелката ти не те възбужда достатъчно.това би ти го казал лекар
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Re: Проблем с ерекция :)

Цитирай Първоначално написано от Митето
    Искам да попитам опитните във форума на какво се дължи проблема ми. Той е следния - когато съм с момиче и пениса ми еректира, тръгвам да си слагам капут и веднага ми спада онази работа ... доста неприятно, не мога да я задържа. На какво може да се дължи. Дали е от притеснение, и ако е : какво да направя по въпроса ?
    Имал съм подобен проблем, от личен опит ти препоръчвам:
    1. Отпусни се, пийни едно, погушкайте се ит
    2. Лъсни няколко чикии с презерватив - съвсем сериозно ти го казвам - ще ти помогне да свикнеш и после това ще ти стане буквално рутина.
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Re: =

Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    Ami po princip na mujete im pada onaq rabota, kogato slojat prezervativ , za6toto toi sudurja edno ve6testvo koeto namalqva erekciqta! Ima go v durex-ite vsi4ki vidove tova ve6testvo zabavq eqkulaciqta ..
    Глупости говориш!!!Само ДУРЕКС перформанс е с забавящо деиствие,кви са тия вещества дето ти пада от тях???Що на мен не ми пада? като не знаете не пишете

probvai sam be 4ovek. nadurvi go i probvai da si go sloji6

Guest
    Kagi na priqtelkata ti da ti slogi prezarvativa s usta i tova moge da ti pomogne \/

Мега фен
    И ако го скъса без да иска със зъби или маникюр, кой ще даде парите за Постинор или аборт?

Митето
    Guest

Re: Проблем с ерекция :)

Цитирай Първоначално написано от Langedok
    Цитирай Първоначално написано от Митето
    Имал съм подобен проблем, от личен опит ти препоръчвам:
    1. Отпусни се, пийни едно, погушкайте се ит
    2. Лъсни няколко чикии с презерватив - съвсем сериозно ти го казвам - ще ти помогне да свикнеш и после това ще ти стане буквално рутина.
    Това с чекиите сигурно ли е че ще свикна, че ако е така да купувам една връзка от евтините

Guest
    Emi chukai q parvo malko bez kaput... i sled tova go sloji!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Emi chukai q parvo malko bez kaput... i sled tova go sloji!
    В това има 2 проблема :

1. Не е фенка на секса без предпазно средство
    2. Като съм възбуден, от пениса ми излиза безцветна течност, която мисля че не е опасна, но кой знае какво може да стане

Dream_wallker
    Guest

hah

пич и аз имам същия проблем,въобще като се замисля,че трябва да слагам капут след като си го надървя,въобще неможе да се стегне толкова.За да не почвам нова тема да ви питам тука направо,че и аз много съм се притеснил. Ходя с една мацка и първите пъти,когато имахме възможност бях зле със здравето и не ми ставаше от температурата,след това имахме възможност пак 2 пъти,като последния си бях екстра,но пак не стана,беше много топло в стаята и аз го отдавам на това,но незнам...притеснявам се от факта,че не става. Той се вдига до определено ниво,но не е достатъчно да го пъхна. Може би това,че не стана първите пъти и сега непрекъснато си викам "Аре давай,давай,да не се изложиш пак" ме карат да немога да го дигна,това бързане и идеята,че трябва да стане "на всяка цена" ми правят проблем,иначе мацката си ме кефи много и се дразня,че неможем да го направиме още..незнам,кво мислите вие...много ми е спек

Guest
    Zdraveite az nemam takis problemi az sam nik4o dik4o imam 16cm i malko pove4e perma

4i4o doktor
    Guest
    az sam dqdo torbalan i imam 22 cm, saveta mi e da hodi6 na prostitutki, i pove4ko fasove. a 4akai mastorbiras li?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си