.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Dream_wallker
    Guest
    А някой по-сериозно може ли да ми отговори?

Цитирай Първоначално написано от Dream_wallker
    А някой по-сериозно може ли да ми отговори?
    Братле, виж по-горе какво съм посъветвал относно кондомите пича, дето е отворил темата.
    А иначе за спека - не знам какво да ти кажа, освен че всичко е на психологическа основа; когато си имал темп. е нормално, да не ти е било до секс; но иначе съвета ми е - не лягай с момичето с фикс идеята, че ще й го сложиш и не се самонавивай предварително. Аз досега два пъти така съм се излагал. Понякой път човек така се спича, че свирка не помага.
    Научи се да правиш готина френска любов - така винаги ще имаш резервен вариант, ако "малкия" те издъни, което, дори не всички да си го признават, се е случвало на всеки.
    Откъде да се научиш да правиш френска - филми, тука има полезни статийки също, разтърси се.
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Dream_wallker
    Guest
    Да,пич и аз мисля,че е изцяло на психо основа,просто така е,самонавивам се предварително,викам няма да бия чекии няколко дни преди това,за да ми се прави още повече и после кво - КУР! Става пълна фикс идея,слушах скоро едно предаване за фитнес и там говореха за хората,които искат да свалят кг,как от самото желание и амбиция не мърдат,въпреки,че подържат някви супер диети(това е много добър пример),просто това "на всяка цена" дава контра на нещата. Трябва да се преудолее! Благодаря ти пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си