.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: epilator

Guest

epilator

kakvi sa cenite na epilatorite? kagete mi nqkafa marka da ne e mn skap,nai obiknoven.

Супер фен
    ам има и за 30лв попринцип има и мн по-скъпи...зависи и от марката и от допълнителните екстри.. ..но на Браун са най-хубави според мене-над 40лв мисля,че са..моя си го взех отдавна и не помня колко е бил,сега цените са мн мн различни
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Моя е Philips и общо взето добра работа върши Само дето не знам колко струва...

Az imam na braun,no e stari4ak Ta mai i moq 6te go smenqm skoro vreme. Misleh za tozi s ohlajdaneto za po malko bolka, no ne sum se pointeresuvala po podrobno ot cenata.Ina4e 30-40 i nagore...
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Повече от фен
    Аз ползвам Philips, но НЕ съм доволна от него и тази година май ще го сменя задължително!

Guest
    braun silk epil ся съм с него горе долу върши раота.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    туи бях аз

туи бях аз
    от третия път си влезнах в профила
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И аз съм с Braun silk Epil,върши си добра работа.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако става въпрос за епилатор , Филипс и Браун са най-добрите . Пък и не си купуваш всеки ден епилатор , по-добре си отдели повечко пари .. не си зимай някъв за 30 лв ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Da ti kaja, vzeh si predi 2 dena epilator na Philips za 39 lv i sym adski dovolna. Nz zashto da dam 180 lv za epilator- probvala sym i takiva, uj obezbolqvashti, ami nqma osobena razlika. Pyk i moqt si e s 2 god garanciq... Ako ne ti se davat mn pari, moqt model go vzeh ot Tehnopolis. Dano sym pomognala

Голям фен
    Моят е Браун, за 80 лева е, има там поставка за по-нежни зони, чиято работа е да бъде по-внимателна, но всъщност не е
    Но общо-взето съм си доволна...

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Braun silk Epil
    mn dobra rabota :]
    cenata okolo 80 lv be6e moq
    Life sux but just keep smiling

Повече от фен
    az imam dva epilatora ediniq e na philips i struvashe 59lv,imam i na braun toi struvashe 45 i dvata varshat rabota

Even heaven is hell without you

Град
    Тъбиленд
    аз имам Rowenta Accessim онзи с чупещата се глава, супер си е направо перфектен взех си го за около 90лв но сега е мн по евтин

Guest
    ami mai na braun be6e 49лв

ami moq e braun silk epil,s nqkva lampi4ka,obezbolqva6te pristavka,pristavka za 4uvstvitelni zoni,zaledqva6ta bolkata torbi4ka i optimal soft programa i nqkakvo puh4e ima za omekotqvane,az sum mnogo dovolna,struva 147 lv,no e mn dobur!
    po-dobre si vzemi po-skup,ako ima6 vuzmojnost,za6toto nqma da ima6 problemi ,a ako vzeme6e po-evtin ima variant da mu stane ne6to ili da ne si dovolna i posle 6te trqbva da vzima6 nov,koeto stava ob6to vzeto na cenata na hubaviq epilator

em vliza6 v saita na texno market ili nqkoi on-line magasin i gleda6 epilatori i ceni i harakteristiki si4ko
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си