- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Чалга или метъл?
АЗ не слушам чалга по принцип, но не бих казала че дет и блек метъла ме кефят... Както и онези скандинавско- фолклорно- симфонични песнъовки...
ПОсле сънувам кошмари...
Предпочитам рок или групи като Металика и Мейдън.
Така че не гласувах...
Слушам повече метъл, но на купон бих предпочела Амет пред Бурзум![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ne slu6am metul ma toi e muzika za razlika ot 4algata i za tva go predpo4itam...
Моля? Откога Слипнот са МЕТЪЛ?Първоначално написано от CandyKiller
Точно де...Първоначално написано от Анонимко
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
e tva e mnenieПървоначално написано от niGGa
![]()
МЕТЪЛ майноле.Без да се обиждате,но чалгията за мен не е музика![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Айде бре, къде са обидите, къде са псувните?... Аз затова я обичам тази тема... Аз ли трябва да почна, та да стане тук истинското меле... Еми хайде... Публикувам едно материалче:
Imagine a horse. Imagine the heap of horse-shits.
Are you with me?
Now, imagine the worm inside the horse-shits which is eating them (intestinal worm). Now, imagine the shits of that worm.
So, that bloody heap of smelly worm shits is chalga.
In other words, chalga is extracted shit from all dirt in the World.
God bless all who are not in Bulgaria and those that don’t know what is this chalga. Fucking chalga is everywhere in Bulgaria.
95% от чалгарите са духовно ограничени деградирали селяци, твърде ограничени и предубедени, за да обърнат внимание на някаква смислена музика... Това по личен опит съм го разбрала, щото познавам едно село (към 2000 човека) чалгари, от които зачатъци на акъл имат само 10тима...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
И две съученички+един отгорните класове... мда... тва са умните чалгари, дето познавам.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Кратък и ясен отговор ще дам--METAL!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз мога да тиа кажа, че ако същото това село слушаше масово метъл, зачатъци на акъл щеше да има... в 10ина човека.Първоначално написано от Muse_of_Madness
Също така мога да обявя, че всички метъли които познавам нямат мозък. Но това няма да е никакво доказателство за това, че метълите като цяло са тъпи, или че метълите изтъпяват от музиката,нали?
Или да кажа,че например всички които не обичат крем- карамел са малоумни... Да бе! ПОзнавам 10ина човека които мразят крем карамел и всичките са адски кухи парчета...
Не ставайте смешни.![]()
Интелект и предпочитания са различни неща.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Метъл![]()
"Fly to a dream far across the sea... Once so long ago..."
Да изключим колко много се излагаш с този пост - Роската ти обясни защо. Но да речем, че не е наш проблем. Ето няколко откъса от правилника на форума:Първоначално написано от Muse_of_Madness
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахваниПравилата са направени да се спазват, нали така?13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН...
Правилата са, за да се нарушават.Първоначално написано от Lake_bodom
Аз ги знам, за да ги нарушавам целенасочено.
Иначе ако слушаш чалга не е задължително да си тъп. Просто значи, че нямаш и минималната музикална култура. А пък тъпите хора, които нямат музикална култура са далеч повече, от умните които я нямат.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
[b][i][color=indigo]Метъл
мм тука така или иначе няма много поп-фолк фенове, та темата е леко безсмислена..
Хаха тва ме разкъртиТака че не гласувах...
Слушам повече метъл, но на купон бих предпочела Амет пред Бурзуминаче бурзум не го слушам...но и амет няма да прослушам.
хъхъ..
И метъла е зле, и чалгата е зле ! Ама от двете злета по-зле е чалгата !!!![]()
i dvata stila sa skapani,no metala e 1000% po gaden ot 4algata!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
да живее модерният поп фолк
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>
![]()
Знаеш ли какво му е хубавото на това изказване? Че нормален човек не би го взел за сериозно.Правилата са, за да се нарушават.![]()
"модерният" хех !Що, да не би да има и ретро поп-фолк ?? Абе с квито думи и да се нарича, пак си остава същата противна чалгия-помия
![]()
E MN QSNO 4E METALA E MILIONI PATI PO-DOBAR ! 4estno ne mislq 4e ima po-probadnal stil myzika ot 4algata...ako estestveno mojem da go nare4em myzika ,po-skoro draznenie!
Ima dva tipa xora:
1.Tezi koito me xaresvat
2.I tezi koito mogat da varvqt po dqvolite...
ako ne az - Koi...?
ako ne taka - Kak...?
ako ne sega - Koga....?
Малеее!ретро поп-фолк!Тва искам да го видя/чуя...може би..."Радка Пиратка"?"Тигре тигре"...."Камъните падат"???Първоначално написано от enclave
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
много ясно, че чалга...
винаги когато ти е скучно можеш да си запееш някоя жизнерадостна чалгица, а не някакъв депресиран метъл, където нито има мелодия, нито нищо...
о0о за метъла
Значи обичам класическата чалга до 2001. Тоази новата е боклук просто и повече гейска. А за метъла - той пък е прекалено твърд. Че аз съм дете по душа и обичам веселите неща, слънцето, жълтото, детската лека музика, а метъла само ме сдухва. Абе, не ви ли действа сдухващо това?